Altijd correcte en prettige ervaringen. Hulpvaardig en rekening houdend met budget en timing.
Heel goed. Open, eerlijk en staan altijd klaar. Ook voor onverwachte zaken.
Goede betrouwbare en snelle service. Waar je nog tot 22.00 uur met je auto terecht kunt en waar altijd een bakkie voor je klaar staat. Top!!!
Betrouwbaar, eerlijk, klantvriendelijk, goede service en advies. Gewooin een bijzonder prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ook wat betreft reparaties en onderhoud.
De persoonlijke en klantgerichte benadering zorgen ervoor dat ik er niet eens over nadenk om naar een ander te gaan.
Sinds 2 jaar ben ik hier klant na eerst voor het onderhoud bij een opeldealer geweest te zijn met mijn opel. Her serviceniveau van deze garage waardeer ik bijzonder, zo ook de openingstijden. Net na sluitingstijd een lekke band repareren zonder rekening is de top van klantvriendelijkheid. Nadat mijn opel veel kuren begon te tonen met dito kosten, heb ik er een toyota gekocht op zeer schappelijke voorwaarden. Deze doet het prima.
Goede service, leuke jongemensen die van aanpakken weten, als er wat is wordt het opgelost, niets dan goeds, mn volgende auto zou ik weer bij Mike en zn team kopen! Groetjes, Miranda
Ik kom sinds 2008 bij dit bedrijf en in deze tijd ben ik altijd correct en deskundig geholpen.Op al mijn vragen is altijd serieus gereageerd.
Ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. De service is op een zeer hoog niveau en de reparaties worden snel uitgevoerd. Daarnaast staat de koffie altijd klaar en gebeurt alles in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Uitstraling van het bedrijf zou nog wel naar een hoger plan kunnen worden getrokken net zoals de website.
Wij zijn al superlang klant bij Cocar, echt een topbedrijf! Altijd snelle en uitstekende service, nooit iets te klagen gehad.
Het is een jong, dynamisch en gerenomeerd bedrijf met goede deskundigheid en service gericht. De klant komt op de eerste plaats.
Dit is een jong en energiek bedrijf die altijd voor je klaarstaan. Ze rekenen nooit te veel zoals andere bedrijf vaak wel doen.