Gastvrij en professioneel

Gastvrij en duidelijk geholpen bij de koop van de nieuwe en verkoop van onze oude auto. We hadden vrij snel een goed gevoel bij Veenauto. Het is ook snel tot een deal gekomen.

Zeer goede service

Wij hebben zeer goede ervaringen met Veenauto. Zeer vriendelijke benadering Ga zo door

jammer!

slechte service! heb je een mooie auto gekocht kom je zeer snel bij ze terug voor een reparatie wat je niet verwacht voor een bijna nieuwe auto, mag je even de volle pond betalen. meer woorden heb ik er niet voor. teleurgesteld!!

Pracht van een MINI bij deze aardige mannen gekocht .

Ik ben fijn en goed geholpen. Fijne en betrouwbare familie bedrijf. Kundig, open en behulpzaam. Een aanrader!

Vriendelijk warm fam bedrijf

Vriendelijk en warm fam bedrijf

Vriendelijk geholpen

Vriendelijke jongens, nette uitleg en ze denken met je mee!

Zeer betrokken, ervaren en enthousiaste verkoper!

Ben geholpen door Sven, een leuke enthousiaste kundige verkoper. Geeft je een zeer welkom en warm ontvangst. Is nieuwsgierig naar zijn klant en geeft veel inzichtgevende en boeiende informatie over de auto naar voorkeur. De onderhandeling ging op een hele prettige en respectvolle manier.

Zeer hartelijke en kundige verkopers

Een bedrijf waar men zoveel tijd maakt voor persoonlijke aandacht zie je niet veel. Reinier weet erg goed waar hij het over heeft en geeft eerlijke en goede adviezen. Hier kom ik graag terug en raad dit bedrijf aan bij iedereen. Bedankt

Uitstekend, zeer klantvriendelijk

Prettige ontvangst en deskundig geholpen bij dit familiebedrijf. Daarmee verdienen ze onderhoud bij dezelfde garage!

Klantvriendelijk zeer behulpzaam

Prima ervaring goed geholpen door medewerker. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Kortom goede service.

Relaxed contact, ben een tevreden klant.

Geen gelikte verkoop praatjes; het is wat het is. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Prima!

Aardige mannen en prima service.

Eerlijk en vakkundig geholpen

Vriendelijke ontvangst en uitleg van Sven. We kregen rustig de tijd om rond te kijken en een proefrit te maken. Fijne afhandeling en ook een klein mankementje werd direct en vriendelijk opgelost. Ik ben super blij met mijn autootje! Fijn bedrijf!

Snelle service en goed advies

Verkoper wist veel van auto's af en gaf passend advies. Dit zorgde ervoor dat ik voldoende informatie had om een juiste beslissing te nemen en hierdoor met een goed gevoel een auto heb gekocht.

Persoonlijk, informatief en fijn

Goede uitleg rondom koopproces, auto zelf etc (eerste keer een auto kopen namelijk). Erg complete service, ook qua nazorg na de aankoop

Top geregeld!

Ben heel erg goed geholpen door Sven. Afspraak gauw kunnen maken en proefrit gelijk achteraan. Daarnaast de afhandeling ervan ook goed en snel gegaan ! Ben echt tevreden en zeker bevel ik aan een ander aan ;)

Onze ervaring met de broers is super goed. Goede service, goede uitleg ook als er nog iets kan je altijd terugkomen. Kortom Top

Vriendelijke mensen, goede auto's

Voor de 2e keer een auto gekocht. Voor de 2e keer als zeer goed ervaren.

Fijn en vriendelijk manier van zaken doen.

Zeer tevreden!

Goede service, snel auto gekocht.

Zeer vriendelijk familie bedrijf. Alles snel geregeld.

Goede communicatie, duidelijke afspraken.

Vlotte vriendelijke service, mooie auto gekocht

Goede service, mooie auto's voor goede prijs

goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Nemen echt de tijd voor je, denken met je mee. Mooie auto's die zeer scherp geprijsd zijn

Uitstekend geholpen auto perfect afgeleverd

Zaterdag 11 juli 2020 heb ik een in nieuwstaat verkerende BWM 3.20 touring gekocht bij Veenauto. Tijdens een testrit voor aflevering merkte Veenauto dat de banden geluid maakte en het profiel was 2,9 mm. Daarop besloot Veenauto de auto af te leveren op 4 splinternieuwe Bridgestone Potenza 5001 banden in de maat 225/45R18!! De auto is verder uitstekend afgeleverd met nieuwe APK en 6 maanden Bovag garantie.

Top occassion dealer! Eerlijk en oprecht familiebedrijf!

Goede service, vriendelijke en niet-opdringerige verkopers. Geven een fijn gevoel en pakken het op een prettige manier aan.

Goed en fijn geholpen

Goed en fijn aan een nieuwe auto geholpen.

Hovenierstraat 134 136

2671DB Naaldwijk