Vandaag twee fietsen gehuurd. Via internet gereserveerd, zeer snel antwoord. Uitstekende service bij afhalen. zeer vriendelijk. Goed advies voor leuke route; gratis. Twee prima Gazelle fietsen, die in prima conditie waren. kortom; prima adres om een fiets te huren!
online 2 elektrische fietsen besteld voor een dag bij aankomst stonden deze al klaar, zadel en stuur hoger of lager gezet een fietstas erbij.uitstekende fietsen en hele aardige mensen in een woorg geweldig
Geweldig goede fietsen en een prima service!!
Wij huurden met 4 meiden een fiets om heerlijk de omgeving te verkennen!Fietsen huren bij Bram Hop is een aanrader! Vriendelijk, alle moeite gedaan om de fietsen op juiste hoogte af te stellen! Prima kwaliteit Gazelle fietsen. Voor 7,50 een hele dag een prima fiets!
Onlangs op zoek gegaan naar een electrische fiets voor m\'n moeder, ja bijna 75 dus ze moest er aan geloven! Bij Bram een hele reeks verschillende modellen geprobeerd en tot een goede keus gekomen ! Bram en Jeannette luisteren uitstekend naar de wensen en geven top advies! En..... de koffie is ook nog eens erg lekker! Die 2 zijn goed bezig!
Vorig jaar bij Bram een nieuwe racefiets gekocht. Perfect advies en na een weekje nadenken een prachtige Sensa besteld! Een mooie aanbieding, een zgn. \"Special Deal\". Na een jaartje fietsen bevalt ie nog steeds helemaal goed. Dez week het eerste onderhoud bij Bram gehad en weer: top service!
Super fietsenzaak, al is het druk ze nemen alle tijd om je op een vriendelijke en vakkundige manier te helpen. Of je nu alleen voor informatie komt of voor € 1000,= koopt de service is geweldig. Wij komen als tevreden klanten van twee Gazelle fietsen al jaren bij Bram en Jeanette. Wij bevelen u deze vakmensen van harte aan. Bent u in de buurt? Loop dan eens binnen en u zult dan zelf ervaren dat u prima wordt geholpen.
Heel erg bedankt voor de goede service en vriendelijkheid. Ondanks dat ik een fiets heb die niet in jullie assortiment zit hebben jullie geholpen om dan vervolgens nog een adres uit te printen waar ik terecht kan. Groeten van de brandweerman uit Hagen.( BMW R 80 R )
Al jaren RIH rijders en trouwe klanten bij Bram Hop. Heel erg fijn dat Bram ook RIH dealer is. De service is top en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. We zijn heel tevreden.
Altijd uitstekende service en een prima ruilfiets. Een probleem wordt altijd opgelost en geen gezeur over kosten Garantie = Garantie Een ander bedrijf rekende de uren voor vervanging van onderdelen die in de garantie vervangen moesten worden; DAT DOET BRAM NIET!
klantvriendelijk en behulpzaam
Altijd vriendelijk. Je kunt altijd langskomen voor vragen o.i.d. (mijn ervaring over de mountainbike) Je krijgt niet het idee dat je iets MOET kopen. Goede sfeer, eerlijk wat betreft kwaliteit en prijs.
Prefecr
wordt er altijd vriendelijk ontvangen en nemen de tijd voor je en krijgt goede uitleg en de service is goed.
deskundige reparatie van fietsen
Prima service , aardige mensen , lekker bakkie koffie.alle tijd voor je.
Zeer goed bedrijf,betrouwbaar,deskundig en altijd een goed advies. Ook sociaal betrokken en je betaald nooit teveel. We kijken elk jaar weer uit naar de voojaarsshow.