Beurt prima uitgevoerd

Van te voren wordt er gebeld over de kosten en duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Vervolgens is de beurt prima uitgevoerd.

Goede service , al jaren.

Goede ervaring bij aankoop motorscooters

Zeer klantvriendelijk en komt de afspraken na. De Kymco motorscooters zijn netjes en volgens afspraak geleverd. We zijn er zeer tevreden en blij mee.

Prima aankoop motorscooter

De aankoop van onze motorscooters is helemaal volgens afspraak gelopen vanaf het maken van een offerte tot en met de aflevering. Daarbij zijn we vriendelijk en professioneel te woord gestaan.

Top service

Bij de aankoop van een scooter, prima geholpen. Top service!

Denken met de klant mee, zeer prettig.

Fijn geholpen, snelle levering!

Goede eerste kennismaking met SUNDER, vriendelijke mensen! Niveau van de verdere service zal uitmaken of het een 9 gaat worden :-)

Heel goed.

Goede service.

Ik ben al ruim 15 jaar klant bij Sunder en ik kan gerust zeggen dat telkens weer de zaken prima in orde zijn. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de reparatiekosten en de prijzen zijn heel redelijk voor de prima service die ze verlenen. Ook over eventuele garantieklusjes wordt niet moeilijk gedaan. Kortom, ik ben dik tevreden en Sunder krijgt van mij een 10!

Top zaak.

Fijn en goed personeel wat daar loopt. Je wordt er heel goed holpen en de service is geweldig

Uitmuntende service

In oktober 2023 heb ik bij Sunder Scooters in De Hoorn een Peugeot Django gekocht. Ik heb op deze scooter 7 maanden probleemloos gereden, op een haperende accu na die ook direct onder garantie werd vervangen. In maart 2024 was ik aan een 100 km beurt toe waar helaas iets fout is gegaan dat vervelende gevolgen had voor mij en mijn scooter. op 17 mei stopte de scooter er plotseling mee en de ANWB ontdekte dat er totaal geen olie meer in de motor zat en dus niet meer wilde starten toe er olie was bij gevuld. Sunder heeft de scooter na het Pinksterweekend opgehaald en gerepareerd. Maar helaas de scooter was de scooter niet meer en hij had geen enkele power meer over. Weer naar Sunder en weer gerepareerd maar ook deze keer zonder resultaat. Na de 3e reparatie heeft Jaap er zelf op gereden en kwam tot de ontdekking dat er toch iets mankeerde aan deze scooter en belde mij op dat hij verder ging zoeken. Eindelijk had ik erkenning van het probleem. Ik was deze reparaties en beetje zat en heb medegedeeld dat ik hier niet mee verder wilde. Op dinsdag belde Jaap mij op met de mededeling dat hij de Scooter terug wilde nemen voor het aankoopbedrag. Aangezien ik graag dezelfde scooter terug wilde maar deze niet meer te leveren was zijn wij het eens geworden met de aanschaf van 2e hands Peugeot Django die ze hadden staan. Het probleem is geheel naar mijn wensen opgelost en ik moet Jaap en Sunder een compliment geven voor voortreffelijk ondernemerschap. Laat je klant nooit in de kou staan is mijn motto en zoals ik gemerkt heb denkt Jaap daar hetzelfde over. Bedankt Jaap Groeten Jan Kaffa

Goeie aftersale service.

Goeie zaak

Brommer goed na gekeken Zeker een aanrader

Gewoon goed

Laatst een band laten vervangen en dan gaat de standaard ook weer soepel. Kennis van zaken metnet een beetje extra. Daar wordt je blij van

super geregeld

Vriendelijk personeel en snel gemaakt.

Goed !! Wordt altijd goed en snel geholpen

Word altijd snel en goed geholpen.

Goeie service ook na de verkoop

Mooie scooter goede prijs

Ik was hier op woensdag en op vrijdag reed ik rond op mijn mooie nieuwe scooter. De service was vriendelijk en professioneel. De prijs is goed. En de scooter geweldig!

alleen zou ik liever zien op zaterdag open en bv maandag dicht

Goed advies, snelle koop en goede bezorging!

gewoon goed

goed geholpen

Onkundig, niet klantvriendelijk

Mijn scooter reed niet goed meer, had een lijstje met problemen doorgegeven over de telefoon. De afspraak was dat ze hem kwamen halen en terug brengen. Uiteindelijk kwamen ze hem niet terug brengen, en nadat we aangegeven hadden zelf geen vervoer te hebben werden ze boos dat die een week in de loods zou staan voordat ze hem konden terug brengen. Uiteindelijk hebben we zelf geregeld dat we de scooter toch konden halen. Bij binnenkomst werden we niet eens aangekeken. Zelf een medewerker aangesproken, tijdens dat onderbrak die me dat die geen tijd voor me had ! Oke. Scooter naar huis gereden, eerste stoplicht viel die alweer uit ! Dus goed nagekeken hebben ze hem niet. Thuis spul in me buddy gelegd, kwam er een volledige kabel uit de zijkant naast me buddy. De kabel van de startonderbreker, wat apart was want daar was niks mee. Volgens hun was het alleen een verkeerde luchtfilter. Daar ook geconstateerd dat me achterlicht het ineens niet meer doet. Ik weiger terug te gaan, omdat dit nu al de tweede keer is dat ze niet hun werk doen. Vorige keer was het een beurt, alles laten doen wat volgens hun moest. En kwam die terug met andere problemen. Binnen 2 maanden waren de oude problemen terug. Ze doen hun werk, maar of het goed is betwijfel ik. Daarnaast krijg je de scooter met meer problemen terug dan waar die voor weg ging. Afspraken maken kunnen ze ook niet. En klantvriendelijk zijn is ook niet hun sterkste punt.

Tot volle tevredenheid geholpen

Mijn Zipp ging voor reparatie en je wordt gebeld voor overleg. Reparatie is prima. De Zipp rijdt nóg lekkerder. Haal- en brengservice vd scooter is prima geregeld.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh