Rijdt weer als een zonnetje

Prettig in contact en een duidelijke prijsopgave vooraf.

Niets aan te merken. Prima geholpen.

Scooter elders gekocht, maar was welkom om hem bij Sunder bromfietsen in onderhoud aan te bieden.

Goed geholpen en goede service !

Snelle service

Ik kon mijn bromfiets gelijk achterlaten voor reparatie. En al snel kreeg ik een bericht dat hij klaar was. Fijn dat het zo snel kon gemaakt worden

Goeie service

Staan altijd voor je klaar

Top !!

Zoals altijd goed en vakkundig geholpen !!

zeer goed en snel geholpen als nieuwe klant

als nieuwe klant goed en snel geholpen

Heel kundige en vriendelijke service!

Sunder is goed bereikbaar en het is makkelijk om afspraken te maken. De scooter wordt altijd netjes gerepareerd of onderhouden. De mensen zijn vriendelijk en servivegericht.

Zeer fijne zaak zeer goede keuze

Goede service en kennis van zaken

heel goed

brommer opgehaald en goed gerepareerd

Prima uitvoering van de servicebeurt.

Goed werk afgeleverd, telefonisch is er eerst gevraagd of de kapotte uitlaat ook vervangen moest worden. Scooter rijdt weer als vanouds.

zeer tevreden

al jaren vaste klant. als er iets is staan ze altijd voor me klaar. ik kan niet anders zeggen, ik blijf vaste klant.

Fijne service

Duidelijke uitleg mogen ontvangen na aanleiding van de reparatie. Fijn dat er een ophaalmogelijkheid is.

Zeer klantvriendelijk en zeer bekwaam

Perfecte service

Het is een heel prettige zaak waar je heel goed geholpen wordt . Goede service en vriendelijke mensen

Goede service en afhandeling

Niets

Doen wat je ze vraagt

Zeer prettig bedrijf, doen altijd wat je vraagt…

We worden altijd goed en vriendelijk geholpen!

Zeer goed geholpen

Onze interesse ging uiteindelijk uit naar een tweedehands scooter. Wle kregen goede uitleg en mochten gelijk een proefrit maken. Twee dagen later konden we de scooter al ophalen. Top service !

Vriendelijk personeel die je goed helpt

Een fijne ervaring omdat ze vriendelijk personeel hebben die je mer alle geduld helpen aan de juiste scooter. Daarnaast voorzien ze je van alle juiste jnformatie die nodig is om de scooter te gebruiken

Gewoon goede service

Gewoon een goed bedrijf met dito service

Na een aanrijding is er goed meegedacht over de manier van afhandelen en repareren. Er is niet voor de duurste oplossing gekozen, maar voor de meest praktische, super! Ik ben zeer tevreden.

Grote sortering en heel prettig geholpen

Wij moesten voor 1 januari een helm kopen voor onze snorscooter, welke maat past ons? Je kan bij Sunder heel goed passen, alle maten zijn aanwezig. Omdat wij ook allebei een e-bike hebben en in de toekomst daar ook een helm plicht voor zal komen, adviseerde de verkoper ons een hem te kopen die op beide voertuigen toegestaan zijn. Wij hebben dan ook 2 ABUS 81931 pedelec helmen gekocht, een 56-62 en een 52-57 kleur midnight blue. Deze helmen zijn NTA-8776 keurmerk dus geschikt voor een snorscooter, en lichter in gewicht.

Super service

Bracht mijn scooter voor een klacht (sputterende bij de eerste 500 meter/koude start), mijn scooter is snel nagekeken, kleppen gesteld en nieuwe bougiekap. Rijdt nu weer als een zonnetje. Kosten? Nul! Service van de zaak. Heel veel dank aan het team van Sunder bromfietsen.

Zeer professioneel en top service

Ondanks dat we 100 km van elkaar zitten, gaat de scooter altijd hier naar toe voor onderhoud. Zeer goede service en professioneel bedrijf. reageren snel en bellen altijd om de kosten af te stemmen. Reparaties en onderhoud altijd naar zeer tevredenheid. Top!

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh