Top service

Goede en snelle service had er bijna op kunnen wachten i.p.v. met de fijne leenscooter weer weg te gaan.

Super!

Goede service. Ik was al maanden aan het kijken naar een scooter en was al eerder bij Sunder geweest waar ik destijds al goed werd geholpen. Nu was de knoop doorgehakt en kreeg ik mijn scooter binnen en hij is helemaal geweldig. Goede service en prijs kwaliteit.

Service kende betere tijden.

Diverse kostbare reparaties zijn niet naar tevredenen uitgevoerd. Op de vraag of ze er naar willen kijken??, kreeg ik het verzoek om een afspraak te maken.

Goed, gelijk en snel

Heb een probleem met me scooter! Rij gelijk naar Sunder. En als het mogelijk is word het gelijk gemaakt. Super

Werden vriendelijk geholpen supper

Kan niet beter

Kan niet beter voor houden zo

Zeer goed.

Klantvriendelijk en goede service.

Het personeel is super en je wordt snel geholpen

Zeer goed!

Heel aardig en kundige mensen bij Sunder. In het algemeen goed geholpen bij Sunder. Ik raad zeker dit bedrijf aan.

Prima!

Goede service, behulpzaam personeel!

Prima bedrijf

Ik kom hier al jaren en ben altijd goed geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel. Het is voor mij wel wat verder uit de buurt maar een goede scooterzaak zoals Sunder is in mijn woonplaats niet te vinden.

Uitstekend zoals ik gewend ben al 15 jaar

Betrouwbaar en kundig

Fantastisch

Snelle service staan voor je klaar

gewoon goed

nemen de tijd voor je en je wordt goed geholpen.

Lekke band, en oude dealer is ermee gestopt. En dan sta je.... 1 telefoontje en ik kon komen. Inclusief beurt kon ik de andere dag scooter weer ophalen! Na check van de scooter hebben jullie een nieuwe klant erbij. Heel tevreden dus!

Perfecte service

Kom hier al 20 jaar. En niet voor niets. Ik woon zelf een eind verwijderd van Sunder bromfietsen maar blijf hier altijd kopen en laat altijd mijn scooter nazien omdat ik volledig vertrouwen heb in deze zaak. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Dit in tegenstelling tot een aantal zaken bij mij in de buurt. Recentelijk heeft mijn scooter een 16.000 km beurt gehad. Ik kan dan altijd rekenen op een huurscooter. Perfect en altijd alles in overleg. In het verleden heb ik meerdere scooter gekocht bij GertJan van Sunder Bromfietsen.

Zoals altijd weer snel en vakkundig geholpen

De oorzaak van de problemen hebben ze snel ontdekt en dezelfde dag nog gerepareerd

Goede afspraken vooraf, die Sunder nakomt. Scooter is weer helemaal goed.

Het begon met goed advies bij de keuze van een gebruikte scooter. Na aankoop bleek dat er wat probleempjes met de scooter waren, maar die zijn perfect opgelost. Kortom, een tevreden klant.

Opnieuw prima geholpen

1000 km beurt gehad prima geholpen weer bij Sunder. Aprillia sxr 50.

Werd super goed geholpen en snel

De service is heel goed en je kan snel terecht en word vriendelijk geholpen

Klant gericht

Ik werd vriendelijk en goed geholpen. Proefrijden was geen probleem. Zelfs werd er een 2de scooter buiten gezet om t verschil te voelen tussen de 2 merken. En dit zonder gevraagd te hebben. Ze geven goed advies en weten goed waar ze over praten.

Geldige aardig, uitstekende service

Service fantasties Weergaloze sympathiek personeel!

Heel goed!

Vriendelijk personeel, weet geen betere scooterzaak.

Ben prima geholpen

Had speling in de voorvork Kreeg keuring een vervangende scooter Hebben wat onderdelen vervangen

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh