Prima ervaring.

Winkel bezoek gedaan, erg vriendelijk en goed geholpen, op al mijn vragen duidelijk en helder aanwoord gekregen. hele goede service gehad . Top 1e ervaring,en zeker aanraden waard. Erg tevreden klant. en nu lekker km aan maken met me scooter.

Altijd heel Klantvriendelijk en klantgericht

Een ontzettend klantvriendelijk en klantgericht bedrijf. Bij kleine probleempjes wordt je vaak direct geholpen, ook nog eens zonder kosten, dat noemen ze service. Ik ga altijd daar heen

Goede service. Vriendelijk personeel.

Goede service, 2x met zware pech gestaan met mijn scooter en binnen een half uur opgehaald.

Uitstekende service, zeer goed werk!

Sunder heeft mijn zestien jaar oude Vespa, die ik toen bij hen heb gekocht, in goed overleg terug gebracht naar bijna nieuw staat. Dit voor een schappelijke prijs. Hij kan weer zestien jaar mee! Dank !!

zeer net bedrijf waar ik al een aantal jaren mijn scooter in onderhoud heb.

zeer net bedrijf waar ik al een aantal jaren mijn scooter in onderhoud heb. ze denken met je mee en zorgen eigenlijk altijd voor een passende oplossing als er iets aan de hand is.

Zeer klantvriendelijk!

Fijn personeel, ze zijn duidelijk en proberen je op alle manieren te helpen.

Prima service, klantvriendelijk en deskundig.

Steeds als ik bij Sunder ben ervaar ik dat de klant hoog in hun vaandel staat. Ben reeds lang klant bij Sunder en dat naar volle tevredenheid..

Snel en helder

Ik kwam specifiek voor een scooter die ik op de website al had zien staan, de ervaring in de winkel kwam overeen met wat ik al had gezien. Na een duidelijke uitleg zijn we tot een overeenkomst gekomen en na het weekend heb ik de scooter opgehaald en daar heb ik nu veel plezier van.

Fijn dat je een leenscooter meekrijgt

Doen wat ze beloven

Gewoon goed

Gewoon luid en duidelijk geen gezeur punt

Keurig en netjes bedrijf

Altijd tevreden

Prima team

Prima team - goede service

Prima service, kundige mensen.

Goed geholpen. Waar een andere garage niet wist hoe dit op te lossen was het hier snel geregeld. Een 10 als volgende keer gebeld wordt als het onderdeel niet op tijd geleverd is, dat ging nu bij toeval goed. Banden van de leenfiets heb ik thuis opgepompt, daar was niet mee te rijden..

De scooter is prima nagekeken. Wanneer hij klaar is krijg je een berichtje per sms met daarin ook hoeveel het gaat kosten. Goede communicatie.

fantastisch

Zowel de informatie en advies bij de aanschaf van de bromscooter als bij de verwerking van de bromscooter door een verkeersongeval als helaas total loss en de hulp bij de afwikkeling die daarbij komt kijken

Perfect!

Zeer klantvriendelijk Deskundig personeel Vertrouwd bedrijf

Mijn Yamaha Neos 4 loopt weer super na de servicebeurt

Mijn Yamaha Neos 4 loopt weer super na de servicebeurt . Ook makkelijk zijn de leenscooters zodat je toch mobiel blijft . Bedankt voor de goede service jongens.

Duidelijke communicatie, snelle en eerlijke service.

Een zeer goede service en eerlijk advies gegeven ondanks dat mijn scooter eigenlijk niet meer te redden viel. In het algemeen zeer tevreden met de snelle en duidelijke communicatie. Zeker aan te raden als er wat aan de hand is met je scooter of brommer. Snelle ophaal service en zelfde dag nog duidelijkheid over de situatie.

prima scooterzaak waar voor je geld...

heb diverse keren nieuwe scooters hier gekocht en ingeruild klasse service en vervangend vervoer aanwezig...vakmensen...zeker aan te raden mijn cijfer is 9.

goede en snelle service

als het druk is duurt het wat langer om een afspraak te maken maar verder wel goede en snelle service

Geen verbetering nodig.

Mijn ervaring met Sunder Bromfietsen is dat er geen verbetering van de service denkbaar is. Alles was perfect. Gewoon zo doorgaan daar in Den Hoorn.

Super service

Vriendelijk personeel en goede service

Ik ervaar altijd een goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Ze kijken altijd mee met je wat goed voor je is en komen met alternatieven.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh