Goede service.

lekker snel

weer zeer goed geholpen

Ik ben er nu toch al zo'n 26 jaar klant en 4 scooters verder en dit jaar mijn 5e aanschaffen, ben ik nog altijd zeer tevreden, klant is hier nog steeds koning gewoon goede service en staan altijd klaar voor je.

Zoals gewoonlijk weer eens een servicebeurt laten uitvoeren. Goed geregeld en uitstekend uitgevoerd. Een aanrader dus!

Top & snel

Je brengt je scooter langs en een dag later al bericht dat die weer klaar staat.

Gewoon top!!

Al jaren de enige specialist!!! Ouderwetse top service!!

Prima service!

Elektrische scooter met lekke band, zie die maar eens bij de dealer te krijgen. Maar dan Sunder: bellen op vrijdag om 08.00 uur, scooter opgehaald op dezelfde dag op precies de afgesproken tijd (11.00 uur) , maandagochtend al weer klaar. Petje af. Hier past alleen een diepe buiging en applaus!

super

super

Scooter startte niet. Is thuis opgehaald en vastzittende klep gerepareerd. Volgende dag klaar. Geen kosten. Top service

Geweldige service en snel

Er moesten 2 nieuwe banden op mijn scooter de scooter werd dezelfde dag op gehaald en de volgendedag al weer terug gebrachtmet 2 nieuwe banden er op geweldige service en lekker snel helemaal TOP !!

Niet de goedkoopste, wel goed!

Scooter is netjes opgehaald, prima gerepareerd. Arbeidskosten redelijk, onderdelen vond ik wel wat aan de prijs. Misschien een tip, maak het ophalen gratis als de rekening boven een bepaald bedrag zit!

Super bedrijf, de beste voor alles op et vlak van scooters!!

Ruim een jaar geleden een scooter gekocht. Prima aflevering, goede uitleg en perfecte service. Nog nooit een probleem gehad met de scooter, totdat ik afgelopen vrijdag viel. gelukkig alleen materiële schade. Even gebeld, direct opgehaald, leenscooter meegekregen en komende week is die alweer gemaakt. Jongens: Geweldig!!!

Gewoon goed

Al 15 jaar uitstekende service en advies Een betrouwbaar adres voor mijn scooter.

zeer goed geholpen

zeer goed geholpen,volgens afspraak mijn chooter opgehaald op afgesproken dag , de chooter volgens afspraak gemaakt. toppie

Leuke ontvangst en goede professionele afhandeling.

Top.

Service met een hoofdletter S!

Snelle service. Houden zich aan de afspraken voor een nette prijs. Hebben verstand van zaken. Gewoon een scooterzaak met net dat beetje extra.

netjes en snel, zoals we (inmiddels) gewend zijn

netjes en snel, zoals we (inmiddels) gewend zijn

Geweldige service

1 maand na de servicebeurt van mijn scooter bleek mijn achterband zachtjes leeg te lopen. Heb gebeld voor een reparatieafspraak en kon de scooter direct brengen. Eenmaal aangekomen bij Sunder bromfietsen werd mijn scooter direct op de brug gezet, nagekeken, oorzaak gevonden en de band geplakt. Er bleek een flinke spijker o.i.d. in de band te zitten wat niet vanaf de buitenkant te zien was. Toen ik naar de kosten vroeg was het antwoord: "service van de zaak". Na nog geen half uurtje en een heerlijk kopje koffie kon ik alweer op mijn eigen scooter terug naar huis. Wat een geweldige en super snelle service van Sunder bromfietsen. Helemaal top!

Scooter sochtends gebracht voor een grote beurt! Kon hem in de middag ophalen. Rijd weer als nieuw en was betaalbaar!

Supergoed bedrijf!

Enige jaren klant geweest bij dit bedrijf voor de scooter van mijn dochter. Zeer goede ervaring, echt Westlands (bijna ouderwets) kwalitatief goed bedrijf, komen hun afspraken na, goede dienstverlening. Absolute aanrader. Zijn niet de allergoedkoopste (gemiddeld) maar wel de beste. Belangrijk aangezien veiligheid voorop staat bij het rijden op een scooter.

Goede service en klant vriendelijk

Klantvriendelijk en goede service.

Top!

Het personeel was erg bereidwillig en zorgde ervoor dat ik weer snel kon rijden. Bedankt!

Fantastisch

Ik kom al jaren bij sunder en de service is gewoon fantastisch en goed, zijn echte vakmensen

Goed bedrijf

Wordt vriendelijk geholpen en ontvangen!! Scooter een beurtje gehad en loopt weer als nieuw

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh