Goede snelle service met duidelijk kostenoverzicht.

Prima snelle service en duidelijke kostenoverzicht. Genoemde prijs is hetzelfde als na reparatie.

Kwaliteit, service en een prettige sfeer

20 jaar geleden al naar tevredenheid scooters gekocht. Nu na al die tijd opnieuw een scooter gekocht, electrisch ditmaal, en nog steeds klantvriendelijk. Ruime keuze, goede kwaliteit en service voor een reële prijs.

Fantastisch

Een fijne firma, kom er al jaren voor onderhoud en reparatie aan mijn scooter. Vakkundig en klantvriendelijk personeel

Duidelijk en concreet geholpen

Goed geluisterd naar de wensen en mogelijkheden.

Zoals altijd netjes geholpen. Netjes gebeld met een kosten beraming en weer een heerlijk rijdende scooter terug gekregen.

Ouderwetse top service

Gewoon de zakken voor je scooter!!

Zeer goed, kom al jaren bij jullie

Goede service jammer is alleen dat jullie op zaterdag dicht zijn.

Een bedrijf met jarenlange ervaring.

Professioneel bedrijf. Had al goeie ervaringen in m'n Honda MT tijd toen ze werkten vanuit een schuur. Die klantvriendelijkheid en kunde heerst er in mijn beleving nog steeds. Ik rijd inmiddels 12 jaar scooter en in mijn eigen omgeving alleen maar scooterzaakjes die prutsen en oplichten. Ik breng m'n scooter nu sinds een paar jaar bij Sunder en heb daar tot op heden geen spijt van. Goede service, klantvriendelijk en verstand van zaken.

Super bedrijf.

Fantastisch bedrijf met zeer vriendelijk, deskundig en klantvriendelijk personeel. Echt top. Kan iedereen aanbevelen om klant te worden bij Sunder. Mijn ervaringen in al de jaren dat ik klant ben zijn geweldig.

professioneel en zeer prettig contact

Bij de aanschaf van een Vespa uiteindelijk bij Sunder uitgekomen. In eerste instantie snel contact kunnen leggen via de mail. Ik ben zeer professioneel geholpen, tips gekregen over de uiteindelijke opties en accessoires. Daarnaast werd er met mij meegedacht, mbt het verrassingseffecten voor mijn dochter, aangezien de Vespa een verrassing voor haar was. Top bedrijf en top medewerkers!

Deal snel gesloten voor een nieuwe motorscooter. Werd netjes aan de wensen voldaan de motor is netjes overgedragen.

super service

na dat ik veel te laat door corona een service beurt heb laten doen alles door hun super snel gedaan en alles perfect doorlopen.

Goed geholpen.

Beurt en reparatie goed uitgevoerd.

Super service

Top service, de mannen en de dame bij de receptie nemen altijd de tijd.

Zoals altijd perfecte service

Kom al jaren bij jullie zeer tevreden over alles pas nog heel goed geholpen na een ongeval en super snel een voor mij geschikt e scooter geleverd Ik vind jullie kanjers

Hele prettige ervaring

Heel prettig bedrijf. Goed telefonisch bereikbaar. En makkelijk te vinden, Professionele mensen die weten waar ze het over hebben. Altijd fijn dat ze een leenscooter hebben.

prettig geholpen

Ik heb alleen een tip voor jullie, persoonlijk zou ik het prettig gevonden hebben dat ik via een telefoontje bericht had gekregen dat mijn scooter klaar stond om opgehaald te worden. Dat lijkt mij iets prettiger overkomen i.p.v. een sms bericht, maar dat is mijn mening. Verder prima geholpen.

Betroujwbaar adres

Betrouwbaar en aanbevelenswaardig bedrijf.

goed maar op een enkel punt ongeloofwaardig

Mijn scooter gebracht voor een servicebeurt met 4800 km op de teller, de servicebeurt is naar behoren uitgevoerd, echter het vervangen van de versleten voorwiellagers bij slechts 4800 km! lijkt onnodig. Ook werd niet aangetoond wat er werkelijk mis was met de vervangen lagers. Ik heb het maar geaccepteerd maar... (tip) het was beter geweest om de versleten lagers even te laten zien zodat ik zelf ook had kunnen zien wat er mis was met de lagers. Nu houd ik daar een "was het wel nodig" gevoel aan over.

Had interesse in een scooter welke ze op voorraad bleken te hebben. Van het bestellen tot de aflevering in Zwolle was de service uitstekend. Ook op mijn vragen per mail kreeg ik later keurig antwoord.

Snelle en goede service

Snel en goed geholpen, zoals ik gewend ben.

Top service

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk

Goed uitgevoerd Rijdt super

1e service-zou gratis zijn maar er is wel arbeidsloon berekend dat was bij de aankoop niet afgesproken

Snel, vakkundig, servicegericht

Snelle service, niet moeilijk doen, scooter opgehaald, belletje, klaar, kom maar ophalen.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh