Snel en zeer kundig

Kon snel afspraak maken. Kon hem snel weer ophalen mijn scooter. Kwam voor winterbanden, maar kijken hem ook even na . En bellen dan als er meer aan de hand is

Goede service en prettig contact

Vriendelijke geholpen en met een goed werkende scooter naar buiten.

Goed geholpen bij aanschaf scooter

Goed geholpen door Tom bij Keuze scooter. De tijd werd er voor genomen. Daarna is de scooter besteld en keurig afgeleverd. Ik kan Sunder en Tom en zijn team aanbevelen. Op naar een hoop veilige kilometers! Bedankt Sunder!!

Goede service en alles is mogelijk!

Bij het kopen van een nieuwe scooter werd ik goed geholpen en alle keuzes heb ik mogen bekijken in de winkel. Daarnaast hielp een medewerker mij super goed en gaf hij zijn eerlijke advies over verschillende opties. Kortom super tevreden!

Correct, beleefd , snel.

Prima zaak.

uitstekend

zeer goed geholpen met de storing aan mijn scooter hij rijd nu weer perfect

super service

goede service en vriendelijk personeel

Geweldige service.

Top service, scooter in de middag gebracht, volgende dag gelijk klaar. En een goede leenscooter als vervangend vervoer.

Zeer klantviendelijke winkel voor al uw scooter wensen.

Ik ben zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie is ook prima in orde. Mijn scooter werd op een zeer prettige wijze afgeleverd. Men nam de tijd om alles uit te leggen en al mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

Top service

Top service, vakkundig en vriendelijk personeel.

Best

Everything goes as planned. Fast and with quality.

Snel- behulpzaam- super

Super snel en behulpzaam

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en als je een nieuwe scooter wil zou ik zeker sunder aanraden

prima service en ophaalservice

Tegen een redelijke vergoeding een bruikleen scooter mee ,altijd netjes geinformeerd over de kosten van onderhoud ,doen wat ze beloven zeer tevreden.

1000 km beurt top uitgevoerd

In de ochtend mijn scooter gebracht voor een beurt Was vroeg in de middag al klaar Netjes sms’je gekregen en voor een goede prijs

Vriendelijk en betrokken

Professionele organisatie. Komt betrouwbaar over.

Scooter goed nagekeken en gecommuniceerd wat er aan schortte.

Komen afspraken keurig na

Topservice!

M'n vespa die ik een jaar geleden bij Sunder heb gekocht startte niet meer. Hij werd diezelfde ochtend nog opgehaald bij mij thuis en de volgende dag was hij al gerepareerd. Volledig onder garantie en hij rijd weer als een zonnetje!

Service, advies.

Adviesafspraak, leveren. Bakkie erbij.

Goede, snelle en bovenal vriendelijke service.

Zie boven

Goed en snel geholpen

Ze doen wat ze beloven!!!

Al 15 jaar een tevreden klant

Betrouwbaar onderhoudsbedrijf voor mijn NIU rlec.scooter

Voor de 3000 km beurt van mijn NIU elektrische scooter een afspraak gemaakt en ik kon er op mijn verzoek vooraf ook op wachten. Dat was erg fijn want terug naar huis en weer ophalen zou 1,5 uur kosten. Alles goed nagekeken en met name naar de electronische zaken en de veiligheid gekeken. Ze zijn echt deskundig en hebben service hoog ik het vaandel staan. Top.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh