zoals altijd goed

niks aan veranderen.

Snelle service vriendelijke

Snelle service voor goede prijs Klant vriendelijke

Found my New Scooter

I was looking for a reliable scooter. the staff were incredibly helpful and actually showed me several brands which I would not have even thought of. I ended up buying a Honda Vision on their suggestion and it has been the perfect scooter for me so far.

• Would you recommend us? Yes

Fijne zaak en netjes.

Ik werd goed geholpen, kreeg netjes uitleg en informatie. Personeel is ook goed.

super goed

goed en vakkundig geholpen en snelle service

fantastisch!

Ik kom al jaren bij Sunder voor onderhoud en/of reparatie van mijn bromscooter. Ik ben dik tevreden over de klantvriendelijkheid , vakkundigheid, betrouwbaarheid en service die zij geven. Ik zou deze firma zeker aanbevelen bij familie en vrienden als zij op zoek zijn naar een (nieuwe) bromscooter. En hoop nog jaren bij hun klant te blijven!

Altijd goede service

Altijd vriendelijk als ik bel of als ik kom. Snelle service!!

goede zaak.

goed geholpen,ook prettig een leenscooter,goede service.

Goede communicatie

Wordt netjes gebeld als er meer nodig is als gevraagd, daarna alles goed uitgevoerd , lekker snel

Top service en erg fijn geholpen

We werden vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Ook qua service was alles goed geregeld en werd er snel geschakeld.

Deskundige en snelle service

Scooter stuk (hulpframe gebroken). Sunder bellen, ze halen de brommer snel op, rap gerepareerd tegen een acceptabele prijs. Gewoon een prima zaak met vriendelijke mensen.

Wederom zeer tevreden over levering

Mijn derde Liberty aangeschaft bij Sunder, de tweede via Tom. Snel overeenkomst bereikt en een week na aankoop werd de scooter i.v.m slechte weersomstandigheden thuis afgeleverd. Eerste Liberty is ooit op advies van Sunder aangeschaft en heeft ons nooit teleurgesteld. Ook onderhoud laat ik bij Sunder uitvoeren.

Afspraken worden nagekomen

Afspraken worden nagekomen

geweldig

Zoals altijd goed geholpen, kan er niets aan toevoegen

Luisteren niet naar de klant

Op 10-05-2021 heb ik een onderhoudsbeurt aan mijn scooter laten uitvoeren bij 4000 KM. Bij inname scooter werd er mij gevraagd of er nog bijzonderheden waren. Ik heb gezegd dat 2 weken terug de scooter 3 keer op 1 dag tijdens het rijden compleet stilviel en dat dit sindsdien niet meer is voorgekomen. Op de factuur staat slaat soms af. Dat heb ik niet gezegd. Had dan een feedback gevraagd van wilt u dat we er alsnog even na kijken ? Afslaan is toch echt anders dan compleet stilvallen. Op de bon staat ook dat het stationair toerental is afgesteld ? Hiervoor heb ik dus wel betaald, stationair draait hij altijd keurig ongeveer 2100 omw./min. hier was niet mis mee. Buiten met hem nog gecontroleerd of de scooter nog 2100 omw./min.stationair liep. Het vertrouwen was weg. De andere collega gaf aan dat het luchtfilter vervangen is, op mijn vraag en dat na 4000 Km? Gaf hij als antwoord o nee, gecontroleerd. Ik mag aannemen dat ook de oliezeef vervangen of gereinigd is ? Dit kan ik niet op de factuur terugzien. Toen ik de scooter 3 jaar terug hier aanschafte was het zeer correct afgehandeld. Nu weet ik dat mijn type scooter problemen heeft gehad bij aflevering dat deze nieuw schokte tijdens het rijden en inhield. Na diverse keren terug te zijn geweest bleef het probleem. Ik twijfel niet aan de vakkundigheid en jarenlange ervaring van Sunder bromfietsen. Dan op de bon van 25-04-2019. dan kom de regel: Het *schokken* dat je voelt tijdens het versnellen komt doordat de motor constant aan het bijregelen is om zo min mogelijk benzine te verbruiken en daardoor zo schoon mogelijk te zijn. Nou ja, zelfs sterk inhouden, wat gevaarlijk is als ik een kruising moet oversteken. Die onderhoudsbeurt kost mij toen 63,40 euro incl. kleppen stellen en nu 109,75 voor nagenoeg alleen olie verversen. De scooter loopt nu als een zonnetje sinds ik de problemen van inhouden bij een andere monteur in Rotterdam heb laten verrichten, zij kregen het wel voor elkaar, Sunder zal toch echt op een andere

hele goede service

Na veel pech met een lekke band, 3 dagen na een bandwissel hebben ze een geweldige service geleverd door alles te maken zonder extra kosten voor mij. geweldig. Daarom komen we hier al heel wat jaren.

Deze gasten leveren perfecte professionele hulp

Ook al heb ik mijn scooter bij een andere dealer gekocht, werd ik met open armen ontvangen en ben ik ontzettend snel geholpen.

Vriendelijk personeel, ontvangst goed, Snel geholpen.

goed behandeld

goed behandeld

Scooter is prima gerepareerd

Alles is weer in orde. Scooter loopt weer als een zonnetje

Relaxed, professioneel

Zoals altijd top

Goed geregeld alles

zeer goed geholpen

vriendelijke mensen wordt goed geholpen en zijn niet moeilijk en zeer gastvrij

Vakkennis en mensenkennis

Hooipolderweg 3