Op zich prima

Ik vind het een fijne zaak, ze werken altijd goed en zijn klantvriendelijk. Ik heb alleen nu voor de 2e keer een ervaring met ze gehad waar ik mij niet helemaal prettig bij voel. Vorig jaar een nieuwe scooter met koffer bij hun aangeschaft, maar kreeg niet direct de originele afwerkbeugels mee die bij de scooter horen en eraf waren gehaald omdat er een koffer op geplaatst werd. Ik moest speciaal erom vragen en ervoor terug om ze op te halen. Als ik besluit mijn koffer van de scooter te halen dan had ik geen "handgreep" beugels gehad. Nu had mn scooter na 3000 km zn eerste service beurt, hierin waren zonder overleg de remblokken vervangen. Die waren vrij snel versleten voor een nieuwe scooter. Dat geeft in principe niet, maar wanneer ik vraag hoelang de oude blokken nog hadden mee gekunt en ik krijg een antwoord dat ze ongeveer nog 1000 km hadden mee gekunt, dan had ik graag gehad dat ze mij even gebeld hadden om te vragen of ze nieuwe remblokken mochten plaatsen. Ik kreeg als antwoord dat ze de volgende service beurt niet zouden halen en Ik dan tussendoor weer een nieuwe afspraak zou moeten maken. Dat is toch aan mij om dat te bepalen, Ik had er nog zeker 2 maanden mee kunnen rijden en had dan een nieuwe afspraak gemaakt. Het waren geen goedkope remblokjes in vergelijking tot andere scooter merken. Als dit elke keer zo gaat dan gooi ik na 3 service beurten een set nieuwe remblokken weg.

Goede en snelle service

Lampje van motormanagement brandde. Volledig onder de garantie verholpen!

Goud

Houden je over alles op de hoogte als ze wat aan het sleutelen zijn bv.

Fantastisch

Wij kopen al zolang bij jullie ,dat zou ik niet doen als de klant vriendelijkheid niet goed zou zijn. Als we bellen kunnen jullie er erg snel naar kijken . Dus ga zo door en we blijven terug komen . Vriendelijke gr van Ria en Cees E-mailadres is [email protected]

Fijn geholpen door Tom.

Een nieuwe Peugeot Django gekocht en hij is netjes en zelfs eerder dan afgesproken afgeleverd.

Zeer goed geholpen er was een probleem met me scooter wat door andere scooter monteurs niet te vinden was. En sunder bromfiets heeft het binnen de korkeren kunne fixen top!

Goed duidelijk en snel. Alles duidelijk en tijd ervoor genomen voor uitleg.

Alles ging naar wens, ben heel tevreden en thuis bezorgd.

Altijd goed geholpen.

Ik kom hier al een aantal jaren. Sinds 1,5 jaar 3e nieuwe scooter hier gekocht. Voor reparatie of onderhoud is er een leen scooter (tegen geringe vergoeding) En de service is top.

Heel TOP

Fantastisch geholpen, UT benne beste mense

Snelle en behulpzame service

Duidelijke informatie en hulp waardoor ik binnen een uurtje met de papieren van mijn nieuwe scooter buiten stond.

Netjes afgehandeld Veel keus

Ik zou het aanraden,bij andere om eens te gaan kijken bij Scooterzaak Sunder

Oplossing gericht een goede service

erg fijn

scooter in de ochtend gebracht voor een beurt, en kon hem begin vd middag al ophalen. alles is goed nagekeken en hij doet het weer erg goed. goede service!

Super bedrijf.

Als vaste klant ervaar ik iedere keer de fantastische service en klantvriendelijkheid.

Netjes geholpen. Goede service!

Subliem

Goede service. Prima prijs. Personeel vriendelijk.

goed geholpen

na een kleine reparatie werden we goed geholpen

Ophaalservice en verdere uitleg schadeafhandeling duidelijk. Scooter naar tevredenheid gemaakt en snel.

Behulpzaam, vriendelijk en professioneel

Erg tevreden over de service bij Sunder Bromfietsen BV.

Perfeckt service

Top ervaring!

Snel, netjes en goed.

Wij kopen al jaren bij jullie en bevalt ons prima geen klachten Ga zo door wij sturen iedereen die er om vraagt waar ik de scooter gekocht heb Dus is echt aan bevolen Gr Ria en Cees tot de volgende service buur

Top service

Wederom een zeer goede ervaring gehad bij Sunder, ik had een startprobleem met mijn scooter en dit is volledig als garantie opgelost. Echt super!

Prettige, professionele benadering

Plezierige, geduldige behandeling, ook bij extra telefonische contacten. Doet vertrouwenwekkend aan.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh