Snelle klantvriendelijke service

Om 8 uur belletje, binnen half uur kwam men de scooter ophalen. Einde dag alweer klaar.

Vriendelijke mensen, snelle service

Gewoon een prima clubje klantgerichte mensen.

o.k.

vlot en goed geholpen.

top

gewoon goed

Je weet dat het goed is

Goede service klantvriendelijk

Erg tevreden.

Ik zou Sunder zeker aanbevelen, goede en snelle service.

Heel goed

Terug kerend probleem met mijn scooter maar Sunder doet er alles aan om het op te lossen en hij rijdt en start nu weer super.

prima ga zo door.

Goede morgen voor mijn de eerste keer bij jullie.tot nu toe prima.

Prima geregeld

Goed geregeld

Helemaal top

altijd goed

Mijn eerste bromfiets bij Sunder gekocht en dat was gelijk goed, nu 3 jaar later weer een andere gekocht en ook weer helemaal top. Gewoon goede communicatie geen gezeur, goede spullen goed geholpen, ben blij dat ze weer een bromfiets hebben kunnen leveren. Het is ook een kwestie van gunnen, als je goed geholpen bent blijf je terug komen, een goede zaak is heel wat waard!

Prima breng (nieuwe)en haal (oude scooter)service

Uitstraling en Vakmanschap

Goede Service en de aangeboden scooter zijn van topkwaliteit Uitstraling en vakmanschap van het bedrijf, waar vindt je dat nog!!

Iedereen is er vriendelijk en heel correct.

Reparaties worden goed en netjes uitgevoerd, er wordt uitvoerig uitgelegd wat er gerepareerd of afgeregeld is. De kapotte en vervangen onderdelen worden getoond, ook wordt er verteld waarom. Op iedere vraag krijg je correct antwoord. Ik ben heel tevreden prima bedrijf en prettig personeel.

Probleem gemaakt en kunnen het niet repareren

Mijn scooter moest van de politie wat omlaaggeschroefd worden omdat mijn scooter net ietsjes te snel ging (door vervanging van een V Snaar) nadat mijn scooter was bijgeschroefd bleef het elektronische problemen hebben, ze hebben ongeveer 3 keer de accu vervangen en laatst poging gedaan om de start motor bij te stellen (smeren) de volgende dag toen ik hem weer wilde gebruiken had hij weer de zelfde kuren, om 4 of meerdere keren terug te gaan om alleen de accu te vervangen vind ik ook vervelend, dat kan ik makkelijk zelf

goeie service

goed geholpen toppie

Na ontevreden gevoel toch goed geholpen

Na een ietwat ontevreden gevoel werd ik snel netjes te woord gestaan. We blijven gewoon komen voor reparatie en onderhoud. Dank je wel voor je reactie

Super service

Makkelijk afspraak maken en reparaties snel gemaakt als er iets anders wordt geconstateerd nemen ze eerst contact op voor dat het wordt gemaakt.

Eerste beurt aangekochte gebruikte brommer

Degelijk werk. Volgens de afspraak, op tijd klaar en binnen de afgesproken prijs. Prima leenscooter van hetzelfde merk en type als de mijne.

positief

afspraak maken; 's morgens brommer brengen; (ev leenbrommer mee), je krijgt smsje wanneer de brommer gereed is; ophalen en op een prima werkende brommer weer huiswaarts.

Nette zaak, heel goed en vriendelijk geholpen.

Zoals altijd weer prima

Alles volgens afspraak gedaan.

Fijn geholpen zoals gewoonlijk

Deskundig en vriendelijk geholpen bij aanschaf van een nieuwe scooter. Woon niet direct om de hoek maar kom altijd naar Sunder omdat het een heel fijn bedrijf is voor aanschaf als mede onderhoud/reparatie.

Goede service bedrijf

Aan te bevolen bedrijf, goede service geven de jongens

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld.