redelijk

ik heb nu een derde scooter gekocht bij sunder. op 1 december heb ik een mail gestuurd dat ik geen stickers of namen of telnummers op de scooter wilde hebben. bij aflevering bij mij thuis zat er een sticker op het voorspatbord. en reclame op de kentekenhouder en andere sticker op de scooter euro 4 ect. ik wilde geen enkele sticker op de scooter. zonde.......... wat kunt u ermee doen?

Zeer vriendelijk

Goede 2e hands scooter gekocht, aflevering thuis tegen betaling maar zeer netjes werd alles uitgelegd. Fijne ervaring.

Prima en vriendelijke klantgerichte service

Zie boven.

Altijd goed!

Goede ophaalservice en reparatie, de beste brommerzaak in de regio!

Goed en uitstekend geholpen na de reparatie

Top zaak

Helaas wat problemen met een nieuw aangeschafte scooter. Gelukkig altijd snel geholpen en onder garantie gemaakt.

Mijn ervaring was top

De scooter was snel klaar

Deskundig

Deskundig, klantvriendelijk en snelle goede service.

Mijn Vespa moest een beurt hebben en dat ging helemaal goed.

Was een foutje met de snelheidsafstelling gemaakt daarom een 8. Goed hersteld. Volgende keer een 9. Mooie winkel, geen gedoe, snel geholpen. Kennis van zaken.

Al jaren vriendelijk en correct geholpen

Komen er al een aantal jaren Verschillende scooters/ brommer gekocht Reparaties altijd goed Vervangend vervoer geen probleem Kortom een prima winkel

Goeie survice, klant vriendelijk

Betrouwbaar, goed personeel.

Triest...excuses ontvangen

Als vaste klant deze keer onvriendelijk geholpen/behandeld!!! We hebben een telefonisch excuus ontvangen,dat is netjes. Maar had wel iets meer verwacht.

Uitstekende service waar ik graag voor omrij

Na al een mooie ervaring met het kopen van mijn motorscooter kom ik hier vanzelfsprekend terug voor de servicebeurt. Ik kon terecht voor de 1000km beurt en kon wachten met een heerlijke bak koffie erbij. De beurt was snel uitgevoerd en tegen een goede prijs. Ja, hiervoor kom ik graag uit Alphen aan den Rijn rijden.

prima service en vriendelijk personeel

na mijn telefoontje direct geholpen en mn scooter kunnen brengen. Scooter in in prima staat afgeleverd.

Weinig flexibel

2 jaar oude zip snor gebracht voor een beurt en nieuwe voorband. Scooter heeft cdi unit. Liep goed toen we hem brachten, liep belabberd toen we hem ophaalden. Volgende dag gelijk gemeld. Mochten langskomen om er even naar te kijken. Zoon kwam langs en werd weggestuurd, geen tijd, maak maar een afspraak. Afspraak gemaakt ( 4 weken later kan t ) , scooter steeds rotter gaan lopen. Conclusie , distributieketting opgerekt en loopt blijkbaar niet meer op tijd. Jullie starten een brommer neem ik aan toch ook als je m klaar maakt, dan had je t gehoord. Kon na de 350 voor de beurt nog s 220 euro voor de distributie betalen. Geen enkele coulance van jullie kant. Heb de reparatie betaald, maar kom zeker niet meer terug

De service is zoals altijd uitstekend!

Zoals altijd zeer klantvriendelijk en fantastische service.

Bij de bandenwissel ontstond een pechgeval met de scooter. Dit te herstellen duurde langer dan gedacht. Mij werd een leenscooter aangeboden om toch de afspraken in Delft voort te zetten. In de loop van de middag was de scooter gereed en kon ik veilig naar huis.

Beurt goed uitgevoerd

Goed geholpen.

snel & accuraat

Snel en vriendelijk geholpen

uitstekend

zeer goede en vriendelijke behandeling van de klanten .luisteren goed naar de klachten van de scooter en worden aan de hand hier van uitstekend gerepareerd .

Gemakkelijk

Goed ervaren