Prima advies, service en bezorging

Ik weet niets van brommers, maar de keuze is heel groot bij Sunder Bromfietsen. Ik heb eerst goed rondgekeken en toen om advies gevraagd omdat ik een elektrische scooter wilde. Ze hebben me in korte tijd prima advies gegeven. De scooter is vervolgens op een door mij bepaalde datum en tijd thuis geleverd, met een korte instructie. Ik ben echt super tevreden

zeer goed, snel geholpen en voor een redelijke prijs

Reparaties worden maar half gemaakt

Elke keer nadat ik me scooter na een reparatie of beurt op kom halen. Is er altijd nog een probleem. Bij de eerste servicebeurt bracht ik me scooter met remmen die het deden en kreeg me scooter terug met remmen die het niet deden. En wat maanden later met een reparatie krijg ik me scooter terug met een losse kap, daar is toen wel gelijk wat aan gedaan. Maar een half uur later bleek dat ze een schroef zijn vergeten terug te plaatsen. Ben helemaal klaar met dit bedrijf.

Uitstekende service

Uitstekende service en deskundige mensen.

super

Altijd even vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je. Niets is teveel

Zoals altijd prima service, vakkundige reparatie en heldere communicatie.

Altijd tevreden

Zoals altijd tevreden!

Snel en correct geholpen

Kreeg netjes een sms toen mijn scooter klaar was

goede service!!

Onlangs 2 scooters gekocht bij Sunder . Dik tevreden over hoe je geholpen wordt. Bij de eerste gratis onderhoudsbeurt werd ik goed geholpen en was niets teveel!! Een goede winkel, een aanrader!

Altijd weer een leuk uitstapje naar Sunder

Vriendelijk geholpen

Kan Sunder ieder aanbevelen

Goede service, klantvriendelijk, duidelijke uitleg bij afleveren.

Uitstekende service, vervangend vervoer top geregeld!

Mijn Yamaha Xmax trok ineens heel raar naar 1 kant met rijden. Kon de volgende dag even langskomen om er naar te kijken. Afspraak gemaakt voor de week erop en vervangend vervoer erbij genomen! Zo kon ik toch nog naar m’n werk! Kreeg netjes een sms dat het klaar was en wat het bedrag was. Volgende dag opgehaald en het probleem was opgelost. Heel blij mee! Voor m’n service beurten kom ik zeker weer langs.

Geven netjes vooraf prijsindicatie en de mankementen op. En werken snel zodat we de scooter niet lang hoeven te missen.

Goed service en duidelijke uitleg over de reparatie

Fijne service met ophaaldienst en goed advies als het gaat om de reparatie. Scooter rijdt weer als een zonnetje.

Misschien verstand van fietsbellen, niet van de AVG.

R Hamakers is blijkbaar klant en dat ontvang ik in mijn e-mailbox.

Mijn tweede snorfiets hier gekocht. Nette en aardige verkoper en mooie inruil prijs voor mijn oude scooter gehad. Snorfiets werd snel en netjes afgeleverd.

Goede service tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Super service!

Bij Sunder nemen ze de tijd om je voor te lichten en de mogelijkheden te bespreken. In mijn geval kon ik ook nog rekenen op excellente after service nadat ik een ongelukje had gehad. Ik kan Sunder Bromfietsen van harte aanbevelen!

prettig geholpen

Ben fantastisch geholpen

Alle tijd voor me genomen

Goed advies, klantgericht, service minded, kennis van zaken.

Zeker aan te raden, prima zaak met mensen die weten waar ze het over hebben.

Mooie winkel, goed geholpen

Zeer mooie winkel. Diverse scooter winkels bezocht maar Sunder sprong er positief uit. Goed ontvangst, zeer vriendelijk aangesproken, goed advies op de vragen die we stelden. Hier onze nieuwe scooter gekocht. Helaas kwam ik er achter nadat de scooter was afgeleverd, dat er een knipperlicht het niet deed ondanks dat de scooter een afleverbeurt/rijklaar was gemaakt voor een x bedrag.

Prima showroom met veel keuze, goede voorlichting en prima aflevering/nazorg.

I.v.m. Corona als alternatief voor het OV de bromscooter gekozen voor de dagelijkse woon-werk rit van Delft naar Rotterdam. Ik zocht daarover in eerste instantie advies (brom of snorfiets, elektrisch of benzine, nieuw of 2e hands, ik had milieu-eisen). Daarna een gebruikte scooter. Beiden waren bij Sunder goed te krijgen via een goed luisterende verkoper met duidelijke antwoorden. Er is veel keuze en van meerdere merken zijn verschillende modellen op voorraad. Ik heb een uitgebreide proefrit kunnen maken op een Yamaha Neos en Honda Vision. Stoer van Sunder om die mee te geven: dat waren mijn eerste meters op een scooter ooit en dat had ik er bij verteld... De Honda is het geworden. De vraagprijs was wat hoger dan op Marktplaats gangbaar is, maar daartegenover staan 6 maanden garantie, en een behoorlijke korting. Lachen: als 50Plusser onderhandelen over een andere variateur om gewoon 50 te kunnen rijden tussen het autoverkeer.... Aflevering was keurig netjes met een volledige servicebeurt en 2 nieuwe banden in de prijs inbegrepen. En 2 dagen eerder klaar dan afgesproken. De Honda heeft de eerste 600km er op zitten en doet prima wat beloofd is. Namelijk starten, rijden en (heel) weinig gebruiken (1l op 53km). Tevreden over de dealer en over de toch al wat oudere scooter dus.

Een geweldige service, vakkundig personeel, zeer klantvriendelijk en een heel groot aanbod Vespa's!

Na weken lang bijna heel Nederland afgebeld te hebben bleek de Vespa Sprint S Nardo Grey ivm Corona nergens direct leverbaar te zijn. Overal onzekere lange levertijden variërend van 2 weken tot 2 maanden. Bij Sunder Bromfietsen stonden er echter een stuk of 5 in de mooie grote showroom op voorraad en kon de Vespa binnen een week afgeleverd worden. In verband met het slechte weer is de Vespa Sprint S zelfs gratis bezorgd. Een snelle administratieve handeling via e-mail en de 1e 500 km beurt gratis. Kortom een top Vespadealer met een topservice, ga zo door dames en heren!

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh