Net personeel. Goed geholpen.

Goed geholpen.

zeer deskundig geholpen.

Alles was prettig en vlot geregeld.

Gewoon goed

professioneel en netjes. Ben al vele jaren een tevrede klant.

uitsttekend

vriendelijk en behulpzaam. fijn dat de kosten doorgebeld worden. reparatie naar tevredenheid.

geslaagd

wordt altijd goed geholpen

Geweldige service!

Tom heeft mij super fijn geholpen. Ik heb een mooie occasion gekocht voor een mooie prijs. Ze hebben eerlijke prijzen en onderhouden de scooters goed. De service is top, klant is koning. Toen ik bij het ophalen van de scooter toch een smartphonehouder en valbeugels erop wilde hebben werden die er gelijk opgezet, dat was geen probleem. Heel erg bedankt!

Goede service en betrouwbaar

De service is goed, de monteurs weten waar ze mee bezig zijn en doen geen overbodige dingen. Betrouwbaar en goede service beurten.

Vakkundig netjes klantvriendelijk en vooral betrouwbaar

Breng mijn scooter als jaren vanuit Schiedam naar Sunder voor onderhoud. De werkzaamheden worden altijd netjes uitgevoerd bij mogelijke toekomstige kosten wordt je netjes geinformeerd en eerlijk geadvizeert. De nota is netjes en overzichtelijk. En maak altijd gebruik van een leenscooter.

Netjes en proffesioneel

Tijdens de onderhandelingen van een aanschaf van een scooter was er een communicatie foutje geweest over een achterlicht. Ik wilde op mij nieuwe scooter smoke knipper en achterlicht hebben. Medewerker had alleen knipperlichten verstaan. Hierna als nog overeen kunnen komen. Blije klant met een mooie nieuwe scooter.

Mijn brobber

Zeer goede serce

Goede snelle service. Scooter netjes op gehaald bij mij thuis.

Uitstekend geholpen

Prima zaak, snel en goed geholpen

Goed geholpen!

Scooter oorspronkelijk nieuw elders gekocht maar niet helemaal tevreden. De scooter trok erg slecht op maar de oorzaak hebben ze nooit kunnen vinden. Bij Sunder groot onderhoud laten uitvoeren en gelijk aangegeven dat de scooter slecht optrok. Dit is goed opgepakt door Jaap en het probleem is prima verholpen. Voor het eerst kan ik echt genieten van m'n scooter. Bedankt voor de goede service!

Goed beding en woord goed geholpen

Staan altijd voor je klaar en zijn vriendenlijk en kommen afspraken altijd na en als je problemen heb met je scooter vald er altijd wat te organiseren

Zeer deskundig en meedenkend.

Al jaren een zeer tevreden klant. 29-01-2020 de inmiddels zoveelste scooter bij Sunder via Tom gekocht. Aanrader!

Kort en bondig geholpen en personeel weet waar ze over praten

Prima geholpen

super goed geholpen

we zijn heel goed ingelicht en geholpen naar een keuze van de scooter

Virendelijk en klantgericht

goede service

Zeer goed!

Eerlijke mensen en ze staan je gelijk te woord al je komt en ze geven je ook bedenktijd. Absoluut niet opdringerig zijn ze. Ik ben heel te vreden met deze zaak!

Kundig en plezierig contact

Bijzonder prettig geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Hebben er echt verstand van. Ging bij mij om een nieuwe scooter. Makkelijk aan te rijden met veel parkeerplek.

zeer tevreden

snel, professioneel, klantgericht, bereid tot meedenken, evt extra dingen voor je te doen zonder te pushen tot koop van het duurste

goed behandelt

scooters worden goed nagekeken

Fijn geholpen, alles tot in de puntjes geregeld!

Voor de 2e keer bijzonder fijn geholpen. Fijn behulpzaam personeel, goed advies, duidelijk uitleg. Alle papieren keurig digitaal aangeleverd gekregen. En ook op papier. Scooter al op naam gezet bij het ophalen. Meegedacht door vervangend vervoer te faciliteren. Top winkel!

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh