Wil je het beste gaat dan naar Sunder Bromfietsen B.V

Ik ben uitstekend geholpen en een hele goede service, bij een aankoop denken ze met je mee. Waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat.ik zou Zundert bromfietsen zeker aanbevelen.

Uitstekende service!

Vriendelijk, duidelijke uitleg en snelle levering! Petje af medewerkers Sunder!!

Snel, en goed gecommuniceerd

Reparatie ging snel. En als er iets was werd er even gebeld. Erg fijn om zo op de hoogte te zijn.

Alles klopt van A-Z, prima geholpen door Jort, al met al een 10

Heerlijk servicegericht!

Ik heb januari 2020 bij Sunder mijn 6e nieuwe scooter aangeschaft. Dat zegt genoeg neem ik aan! Prima service daar.

super goede service

Altijd goed bereikbaar met bellen Helpen je snel

Goede en snelle service.

ik heb mijn scooter nu 2 jaar in onderhoud bij Sunder, en tot nu toe heb ik erg prettige ervaringen gehad t.a.v. reparaties en aanschaf. Wel zijn ze relatief duurder dan andere scooter reparateurs.

gewoon uitstekend

oude scooter ingeruild sym orbit 2 voor splinternieuwe sym fiddle 3 deze scooter beveel ik aan....rijd gewoon perfekt...goede service 100% betrouwbaar en zeer goede zaak....mooie ruime showroom en vakbekwaam personeel....fijn weekend allemaal.....groetjes arie....

Goede service, alles netjes verzorgd en opties om scooter of fiets te lenen bij onderhoud van de scooter. Tip: er wordt een bericht gestuurd met wat de kosten zijn, maar misschien dat er gelijk bij gezet kan worden waar die kosten voor zijn of bellen of er akkoord voor is (zeker als het een stuk hoger uitvalt dan gedacht).

gewoon goed zonder fratsen

Bij onderhoudsbeurt van scooter werd er prima vervangend vervoer beschikbaar gesteld en mijn eigen scooter rijdt weer super.

Top service!

Scooter afgeleverd met de desbetreffende problemen. Vervangend vervoer gekregen en dezelfde dag nog mijn scooter gemaakt. Top service!

Klantvriendelijk bedrijf met vakbekwaam en gedreven personeel die voor goede kwaliteit gaan en goed oog voor de klant hebben.

Fantastisch, zeer proffesioneel !

Heel goede ervaring gehad, scooter gehaald en gebracht. Schauffeur die belt als hij in de buurt is. Gewoon niets op aan te merken. TOP ! Houden zo!!

Duidelijk over de kosten en ook zonder afspraak dezelfde dag gereed.

Ik werd netjes gebeld over de kosten, voordat ze begonnen waren met de reparatie. Zonder extra kosten kan ik een vervangende fiets of scooter meenemen. En ook zonder een afspraak toch op dezelfde dag klaar, terwijl het wel een grote reparatie was.

Pech en werd gelijk geholpen

Mijn scooter stopte er opeens mee. Op anderhalve km van Sunder vandaan. Dus ik lopend naar Sunder. Daar werd hij gelijk nagekeken. Jammer genoeg was het niet iets kleins wat gelijk gemaakt kon worden. Dus ik op een leenscooter naar me werk. En aan het eind van de dag kon ik mijn gemaakte scooter weer ophalen. Super dat het dezelfde dag gemaakt werd!

Er was nog een tweede dag nog voor reparatie en kon de leen brommer ook nog lenen erg blij mee

Prima geregeld

Afgelopen zaterdag voor een nieuwe scooter gekeken en tevens gekocht. Service verder prima

Mijn brommer werd opgehaald en dan wordt je netjes 20 min van te voren gebeld dat hij eraan komt. Vervolgens kreeg ik in de middag een sms'je dat de brommer klaar staat en wat de kosten zijn. Het gaat allemaal heel vlot en je wordt zeer vriendelijk geholpen.

Gewoon top

Goeie service mooie zaak, gewoon top

Geduldig, vriendelijk, kundig

Uitstekende service. Kan niet beter. Haal en breng service. Aardige mensen.

super

Super service

Prettige mensen, mooie winkel en super(snelle) service.

De service van een leenscooter is de reden dat ik voor Sunder heb gekozen voor mijn scooteronderhoud. Vriendelijk personeel en snelle service ook nog. Dus tot de volgende beurt! Vr groet, Miranda Blom

kundig personeel en goede service

ik heb al 5 jaar 2 vespa’s in onderhoud bij Sunder. 1 van de vespa’s als occasion daar gekocht. Zeer tevreden.

goede ophaalservice maar slechte aftersales

onze scooter werd direct opgehaald toen ie niet wilde starten. Meteen een onderhoudsbeurt laten geven. Bij het ophalen moest ik eerst betalen en kreeg daarna de factuur overhandigd zonder enige uitleg wat er precies aan de hand was en welke werkzaamheden waren uitgevoerd. Het was toch een rekening van 230 euro; een onderhoudsbeurt voor mijn auto is goedkoper. De aftersales kan wel wat klantvriendelijker.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh