Mijn scooter rijdt weer heel fijn na een controlebeurt.
Ik ben al jaren klant bij Sunder en ben zeer content met ze. Ze staan klaar voor de klant, geven degelijk advies en houden je niet voor de gek. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte scooters. Tot slot wil ik Jort bedanken voor zijn uitstekende service, deze jongeman laat mij altijd met een tevreden gevoel vertrekken!
Het lukte me niet om mijn verzekering over te schrijven op de nieuwe scooter. Op de een of andere manier was er iets aan de hand met òf de meldcode òf het kenteken. Mij werd gevraagd of de scooter was geïmporteerd omdat hij volgens unigarant (anwb) niet bekend was. Dit heeft mij veel tijd en moeite en frustratie gekost met heen en weer bellen tussen de verzekeraar eb sunders. Uiteindelijk is het probleem door de medewerker van sunders. Dit had m.i. voorkomen kunnen worden door meer informatie over de herkomst van de scooter te verstrekken. Voor het overige ben ik wel tevreden.
In het verleden vaak onderdelen en advies gehaald bij de heren nu ook bij aanschaf van een andere scooter erg goed geholpen....
Nieuwe aankoop snel geregeld
Ik ben erg tevreden onver de aanschaf van onze scooter. Er werd goed door gevraagd waar ik de scooter voor ging gebruiken. Naar aanleiding van de deskundigheid van Tom , was de keus snel genaakt.
Prima.
Ik ben al 18 jaar klant ! Dat zegt genoeg!
Zeer goed service fantastisch maken altijd tijd als je een probleem met je scooter hebt
Prima bedrijf, ruime keuzes, ik ben prima geholpen, vriendelijk personeel.
Prima ervaring en deskundig advies, min puntje dat er geen contact werd opgenomen toen bleek dat de afgesproken afleverdatum niet werd gehaald, maar ook dit werd weer uitstekend opgelost met een leen scooter
Zeer goed, vriendelijk en duidelijk
Moeder komt hier al jaren en is altijd naar wens geholpen. En dat hebben ze opnieuw bewezen!
Heel tevreden over Sunder, snelle service, aardig personeel, hulpvaardig, fijn dat je een leenscooter mee kan krijgen
Goede service en tevreden over onderhoudsbeurt.
goed correct
Heel aardige mensen die je met alles willen helpen Super
Flexibel en goede kwaliteit
Goede uitleg en service