Altijd een goede en betrouwbare winkel

Goede bromfietsen winkel, staan altijd voor je klaar, goede service!

Prima geholpen

Altijd goed geholpen

Krijg goede informatie en ze kijken echt naar de wensen van de klant. Alles wordt heel goed uitgelegd en heel vriendelijk.

Mooi bedrijf

Mijn 3e scooter hier gekocht en in onderhoud. Vriendelijk bedrijf en service is goed.

Reageren snel

Ruime showroom, met veel keuze. Makkelijk een proefrit te maken. Goed advies voor de scooter die bij mij past in een rustige omgeving. Mijn vorige scooter werd opgehaald en de nieuwe scooter werd thuis gebracht. Dat is een luxe weet ik uit ervaring. Ik rij al 18 jaar op een scooter.

Heldere communicatie over de kosten.

Snelle service

Uitlaat was kapot, ik kon snel een afspraak maken, toen was het zo weer klaar

Een hele mooie zaak

Bij de zaak hebben ze veel verschillende merken staan zodat je kan vergelijken. En met advies van de verkoper de juiste scooter uitgekozen die bij ons gezin past.

Geweldige zaak

Goed geholpen. Professionele werknemers.

Probleemloos afspraak en tevreden uitgevoerd

Prima bedrijf en goede service

Oneerlijk.

Mijn zoon onlangs zijn scooter gebracht, startte niet meer en zou gemaakt worden ( 140 € ) Nadat hij hem terug had, startte hij weer niet, opgehaald door jullie op de plaats waar hij stilstond. Vervolgens gebeld en werd hem verteld, dat hij gemaakt kon worden en weer 140 € zou moeten betalen. Lijkt me niet de juiste manier om op een eerlijke wijze geld te verdienen. Ik hoor graag van u. [email protected]

Super geholpen

Vespa Sprint heeft een grote beurt gehad en is omgezet van snor naar brom. Vakkundig gedaan, goed betaalbaar en top communicatie!

Eerlijk en meedenkend personeel.

1e beurt met mijn nieuwe SiperSoko elektrische brommer gehad. Omdat dit maar een kleine beurt is halveerde men het standaard bedrag. Dat is eerlijk. Ik kom er al jaren en ben altijd zeer tevreden over hen.

Zeer fijn geholpen.

aardig personeel helpen je echt met het maken van een goede keuze.

Snel en kennis van zaken

Al jarenlang word ik goed geholpen bij Sunder.

Altijd topservice!!

Vriendelijk personeel,denkt mee,goede kwaliteit,uitgebreid assortiment,snelle service.

Excellent

I bought my Vespa LX50 many years ago in Sunder. This time I made an appointment for 6000km service. I also asked for few extra things to fix: grease kickstart lever (didn't return back) , grease front suspension (it was making noise at bumps), replace clock battery, inflate tyres etc. They also noticed that my rear tyre was slick and had a crack, so I asked to replace it. I brought my Vespa 8:30 in the morning. They gave me a replacement scooter for a day. Around 17:00 I came back from work to pickup my scooter: all issues were fixed, they didn't forget anything. Communication was good both via Email and in the shop. Both employees I met spoke English. The shop is quite large - many models from Vespa and Peugeot to new brands of electric scooters. Also many accessories: I got warm moto gloves after my first winter. They also ordered a different visor for my helmet - transparent instead of sun-shaded, so I can use it at night. I would definitely recommend this shop to anyone. I've visited it around 5 times through 8 years and every time everything was perfect.

Super snel en correct geholpen

We hadden een probleem met de scooter, konden binnen een uur brengen en einde dag gereed.

Je word als klant behandeld prima

Prima afhandeling van mijn vragen

In de ochtend fijn ontvangen, samen gekeken naar afwijkingen op scooter en gevraagd om eerst een kosten inschatting te krijgen. Werd gebeld en kreeg haarfijn uitleg over waarneming en kosten. Heel professioneel. Via een bericht op mijn telefoon kreeg ik de melding dat reparaties klaar waren en wat de kosten waren. Ben er heel blij mee. Prima afhandeling.

Fantastische service, zeer tevreden!

Tweedehands scooter gekocht na aanrader van Tom, ben er zeer tevreden mee! Er stond bijna 9000km op de teller maar rijdt als nieuw, scooter is in goede staat en zal nog lang meegaan :)

Betrokkenheid vanaf het eerste contact tot de afronding van de aankoop. Verkoper Tom liet ons eerst rustig even alleen de zaak verkennen en kwam daarna op een niet opdringende manier ons verder helpen. Na meerdere proefritjes was de keuze aan ons - die we later zelfs nog hebben aangepast. De medewerkers van Sunder Bromfietsen kwamen professioneel, vriendelijk en behulpzaam over. Ook de communicatie van de offertes verliep snel en efficiënt.

Vakkundig en vriendelijk personeel en prettig geholpen.

Vakkundig en vriendelijk personeel en prettig geholpen!

Duidelijk

Perfect en snel geholpen