nieuwe scooter gekocht, puik product
Altijd goed en betrouwbaar scherpe prijzen
Heel goed bedrijf, top service en altijd vriendelijk
Prima dealer van scooters met een optimale service.
Positief! Altijd deskundig personeel gesproken die niet op staan te kijken van soms rare vragen. De mannen in de garage bellen netjes voor dat ze een reparatie doen met een verwachte prijs, zodat je niet erg schrikt aan de kassa. Afspraken voor service beurten kunnen op kort termijn gemaakt worden en vervangend vervoer wordt altijd aangeboden. Soms lijkt het winkel personeel wel te druk met de computer als je de winkel binnen komt en bij de kassa staat.
ZEER GOED.
Aankoop en onderhoud van diverse 45km brommers.
Vriendelijk en behulpzaam! Men is bereid mee te denken voor de beste oplossing. Zeer tevreden!
belde op om afspraak te maken, kon gelijk terecht. Bij aankomst werd ik gelijk zeer vriendelijk en deskundig geholpen, fantastisch.
Mijn oude scooter was aan vervanging toe. Via een collega kwam ik bij Sunder uit. Deskundig geholpen en mocht een proefrit maken op diverse scooters. Uiteindelijk mijn oude in kunnen ruilen en een nieuwe meegenomen. Heel goed en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!
Omdat mijn vrouw aan een nieuwe scooter toe was, en na slechte ervaringen na aanschaf scooter bij een winkel in Den Haag bij Sunder terecht gekomen,omdat een kennis alleen maar lovende woorden over Sunder had.Ik dacht eerst dat die lovende woorden wel wat overdreven waren. Dus niet. Ik werd zeer goed geholpen en kreeg zeer goede uitleg wat mogelijk was. Bij hun een nieuwe scooter gekocht en de oude voor een beurt naar hun gebracht gebracht . Mijn broer had ook een scooter bij de zelfde winkel waar ik slechte ervaringen mee had gekocht en voor reparatie van een defecte snelheidsmeter een offerte gevraagd. Omdat dit te duur werd omdat de meter vervangen moest worden is hij later op aanraden van mij naar Sunder gegaan. Volgens Sunder moest alleen de kabel vervangen worden. Na de reparatie werkte de snelheidsmeter weer. Mijn broer weet nu ook waar hij terecht kan voor onderhoud en aanschaf nieuwe scooter. Door hun service heb ik ondertussen weer een scooter bij hun gekocht. En een groot pluspunt is dat je bij hun een vervangende scooter kan huren als je je scooter voor onderhoud bij hun brengt.
Geweldige service gehad. Via Marktplaats een bestelling gedaan en er was iets niet goed gegaan. Probleem beter dan ik gehoopt had opgelost zonder discussie. Nog echt service zoals het hoort
Ruim 6 jaar klant en i.v.m aanrijding toe aan mijn derde brommer. Nu komt de kracht van de winkel echt tot uiting en is men zeer bezorgt en wordt er echt een stapje extra gedaan. Tevreden was ik al maar na deze ervaring verdient men een dikke pluim Wat een topzaak
Ik kom al +/- 15 jaar bij sunder en word elke keer weer super geholpen.druk of niet druk ze nemen de tijd voor je ! Kan alleen maar zeggen ga zo Door ! Dan kom je gewoon steeds weer terug 😊
hallo ik vind het een top zaak je word er goed geholpen staan voor je klaar en de service die je kryg is topie ze zyn klant vriendelyk en het is een leuk team wat er werkt Mvgrene uit den haag
Nieuwe motorscooter gekocht en grandioos geholpen.prettige uitleg gehad.voor de rest van de service zit het ook wel snor.ga zo door mannen,topzaak.
Hooipolderweg 3
2635CZ Den hoorn zh