Gewdige

Geweldige werkplaats, professioneel personeel, kortom zeer tevreden over de verkoop, en de uitgevoerde reparaties aan de brommer van mijn zoon. Grote showroom met veel keuze aan brommers. Resumé aanrader voor eenieder om hier heen te gaan .

Goed geholpen, het kost ook niet altijd geld

Ze helpen altijd goed, kijken echt naar het probleem. Als je iets kleins hebt, wat de mensen uit de winkel kunnen verhelpen, kost het niet altijd geld en zeker niet de hoofdprijs

Super geholpen

Scooter was aan vervanging toe En had een leuke gezien bij sunder Een bekend adres voor mij voor 24 jaar Hadden op al mijn vragen antwoord En werd super geleverd Ben een tevreden klant

Leuke zaak proffesionele medewerkers

Zeer mooie winkel beetje nieuw en oldskool Heel leuk

prettig, snel en vakkundig

in al de jaren dat ik bij Sunder kom wordt ik prettig en snel geholpen vriendelijk personeel

Waardeloze service

Je gaat voor een 1000 km beurt en moet vervolgens 200 euro betalen want je krijgt geen service beurt bij een nieuwe scooter van 2500 euro heb zelf een andere scooter van 3000 euro ook geen service beurt service ver te zoeken

gaat al jaren naar wens

is al jaren een goed bedrijf met goede cominicatie en service

Probleem opgelost

M'n euro 4 scooter met electronisch geregelde carburateur liep gewoon waardeloos. Slecht optrekken en inhouden op volgas. Bij anderen geweest zonder resultaat of zwetsverhalen gehoord. Bij Sunder vertelden ze eerlijk dat het een probleem was van dit type maar hebben het toch opgelost. De scooter rijdt naar volle tevredenheid.

Goede service!

Laatst een scooter aangeschaft bij Sunder. Mooie verzorgde zaak met veel opties. Ik werd goed geholpen en er werd echt tijd voor mij gemaakt om verschillende scooters uit te testen. Uiteindelijk een mooie scooter aangeschaft die binnen 2 dagen klaar stond om opgehaald te worden.

top

Goede service en goede after sale

Snelle service

Goede voorlichting, snelle service.

Prima!

Tot nu toe uitstekend. Alleen ik moest vragen of de bestelling er al in was, ik werd niet vanzelf gecontacteerd. Goede bereikbaarheid via mail en telefoon. Geen lange wachttijden in de winkel. Goede informatie. Altijd behulpzaam.

Gemaakte afspraken worden na gekomen met het gewenste eindresultaat

Nagenoeg geen lange wachttijden om onderhoud in te plannen, vervangend vervoer beschikbaar en wordt op basis van vertrouwen meegegeven.

Heel positief

Het personeel van Sunder dringt zich niet op en denkt veel met de klant mee..

Altijd fantastische service.

Altijd zeer klantvriendelijk en met zeer vakkundige werknemers. Ben heel lang klant en hoop dit nog heel lang ook te blijven.

Super geholpen en goede uitleg

Ik raad mijn vrienden het aan

Great service!

Super reliable, fast, professional and efficient. Thanks team for taking care of my Vespa!

Geweldige service en bij vragen kan je altijd bellen

Mijn nieuwe scooter gekocht bij sunder en werd gelijk heel goed geholpen. Ook werden al mijn vragen gelijk beantwoord. Ik raad deze raak zeker aan

Geweldige service

Mijn scooter was ineens kapot, sunder gebeld ze kwamen de scooter snel halen, en zij hielden mij goed op de hoogte wat er gedaan moest worden, super service ze staan altijd klaar als je problemen hebt met je scooter

Prettig

Prettige en deskundigen medewerkers, voldoende aandacht voor de vragen en het advies daarbij. Ik zou er mijn volgende scooter ook kopen.

Wederom zoals verwacht.

Motorscooter weg gebracht voor onderhoudt. Alles is voldaan zoals verwacht.

Super service

Altijd goed geholpen en heel gezellig!

Goed en eerlijk bedrijf!

Mijn scooter had een beurt nodig en ik wilde hem ombouwen van 25 naar 45 kilometer. Prima gedaan, alles in overleg, achterband was verkeerd gesleten, werd overlegd, al met al, prima!! En ook de haal/brengservice is een uitkomst voor de werkende mens!!

Top service

Na enige tijd een klein probleem onder garantie verholpen en vervangend vervoer erbij.

Problemen met de scooter snel opgelost

De problemen met scooter word snel en vakkundig opgelost ook de leenscooter is fijn om te gebruiken

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh