lekker vlot opgelost

goede service en naadloos opgelost

Super!

Enorm goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe scooter. Blij met de goede service!

Super service!

Een nieuw Super Soco gekocht bij Jaap. Alles van a tot z geregeld. Scherpste verkoopprijs,en hoogste inruil voor oude scooter in vergelijking met andere dealers. Bij meerdere dealers wezen kijken maar dit is zeker de beste in de regio!

Vriendelijk snel en accuraat

Scooter werd snel opgehaald op de plek van de lekke achterband en de volgende dag gerepareerd tegelijkertijd een 5000km beurt goed geïnformeerd over de kosten en gesmst dat hij klaar was , rijdt weer als een zonnetje, bedankt

Top service

Staan je altijd netjes te woord al bel je ze helemaal plat (meer als 10 x per dag hahahaha )

Deskundig geholpen

Al vele jaren Netjes en deskundig geholpen.

heel goed servce

vakman schap en service altijd een goed klant kontakt

Helemaal top!

We hebben een prachtige scooter gekocht en konden het dankzij Sunder helemaal perfect laten maken met wat aanpassingen. De mensen bij Sunder hebben geweldig werk verricht en dat ook nog eens in korte tijd. Dank Sunder!

Ik was klant vriendelijk, deskundig en behulpzaam geholpen.

super

Zonder dat we het over gehad hadden hebben ze ook mijn gebroken spiegel vervangen. Scooter is thuis opgehaald en weer thuis gebracht. TOP

Ben zeer goed geholpen met de problemen die ik had met mijn scooter.

Goed advies en klantvriendelijk!

We hebben een aantal scooterwinkels bezocht maar deze sprong er uit. Veel kennis en goede uitleg! Snelle levering omdat het model op voorraad was. Volgens afspraak geleverd en goede uitleg over onderhoud etc.

Goed bedrijf met service

Sunder is een mooi bedrijf waar je goed wordt geholpen en zaken kan doen. Opnieuw daar een nieuwe snorscooter gekocht en conform afspraak afgeleverd. Reageren netjes op vragen per email en/of telefoon.

Goede service en kwaliteit. Komen er al jaren voor aankoop en service en onderhoud.

De beste scooter dealer voor mij.

Al ruim 15 jaar klant, en nog steeds een tevreden klant. Topkwaliteit voor een normale prijs. En met verstand van zaken, wat ik niet heb. Ik wil alleen maar rijden zonder problemen. En dankzij hun lukt dat nog steeds.

Mooi en goed bedrijf!

Ik heb hier in 2017 een nieuwe scooter gekocht. Een erg mooie winkel! Het ziet er altijd keurig uit. De scooters zijn mooi opgesteld en het is een beleving om daar rond te lopen. Er is een het zithoekje met een koffieautomaat waar ook echt goede koffie uit komt. Gezellig en bovenal klantvriendelijk. Je wordt altijd snel geholpen en er staan ook echt kundige mensen. Wat ik een pluspunt vind is dat je op de showmodellen mag gaan zitten om te proberen/voelen. Dat is niet overal zo. Voor mijn volgende scooter ga ik zeker weer hiernaartoe.

Heel tevreden

Goede uitleg en klantvriendelijk

Super tevreden en alles is perfect geregeld

Ik kan Sunder aan iedereen aanbevelen, er wordt zeer secuur gewerkt:)

Vriendelijke mensen

Goed en snel

Top service

Supervriendelijk luk en altijd de goede oplossing

de reparatie is goed gelukt

mijn ervaring is positief omdat de reparatie toch in de garantie tijd is afgehandeld

Snel uit de brand geholpen

Kwam 15.30 met kapotte achter band en kon de volgende dag al vervangen worden.

Altijd een goeie service en een oplossing bij problemen.

Pas was het motorblok van mijn brommer vastgelopen. We zijn samen om de tafel gaan zitten om het probleem op te lossen.

Top service

Je wordt netjes behandeld en ze geven netjes antwoord op al je vragen .service is zeer goed

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh