Fijn contact en eerlijk advies

We hebben fijn en ontspannen contact gehad. Verder uitgebreid te tijd genomen om een goed en eerlijk advies te geven. Wij hadden er wel een goed gevoel bij.

goede wijn behoeft geen krans!

zie bovenstaande

goed vakmanschap!!

Jullie staan altijd klaar voor mij, een belletje en het komt in orde!! Vriendelijk, een kopje koffie, super!!

zeer goed

vriendelijk en goed geholpen

top! snelle service, klantvriendelijk

Dag van te voren voor 10 dgn geboekt, geen probleem! Snel en efficient ophalen. Snel en efficient weer inleveren. Alles OK en dezelfde dag reeds de borg geretourneerd (ipv 2 weken wachten ivm admi-processen). Prima, lekker zuinig, beletterd fiatje 500 gehuurd voor zeer lage huurprijs.

correct en vriendelijk onderhoud en apk keuring

Wordt vriendelijk ontvangen en onderhoud en keuring is correct geleverd. Krijg leenauto omdat wegens de vervanging van de distributieriem de camper twee dagen moet blijven.

Goed!

Goede ervaring! Eerlijk vriendelijk duidelijk

Prettige service, goede huurvoertuigen

Fiat busje aangevraagd voor de dag erna, ik kon snel de weg op.

Prettig en eerlijk

Op een vriendelijke ,spontane en eerlijke manier geholpen. Nadat we de auto gekocht hadden en er mee wegreden gaf deze aan dat er een lampje niet werkte, we zijn omgedraaid en werden direct weer geholpen met een nieuw lampje.

Easy going bedrijf, gemoedelijk en effectief

Gemoedelijk Familie bedrijf met goede professionele service

Snel auto tot beschikking

Ik ben zeer positief gestemd over dit bedrijf,

uitsteekende serviece en uitstekende wagen(met automatieschte schakeling en nafigatie). Top.

Betrouwbaar- en goed materiaal tegen een nette prijs.

Opgehaald conform afspraak. Fijne- en ruime bus om mee te rijden. Controle op schade en km-stand vooraf. Had de mogelijkheid om zelfs na sluitingstijd op een goede manier de bus in te leveren en mijn eigen auto weer mee te nemen. Factuur volgende dag ontvangen en het verschil t.a.v. de borg gelijk teruggestort.

Voor het eerst een busje gehuurd. Goede Service, makkelijk online te regelen.

Voor het eerst een busje gehuurd. Goede Service, makkelijk online te regelen.

Goede en snelle service, Bestelbus zelfs uitgevoerd met automaat!

Goede en snelle service, Bestelbus zelfs uitgevoerd met automaat!

Super en niet duur.

Zaterdag ochtend opgehaald en s,avonds weer terug gebracht sleutel in de nacht kluis in de muur en naar huis de dag erop eigenrisico weer terug gestort op mijn rekening top.

Snel geregeld en goede prijs, wel onduidelijk.

De prijs is goed en ze reageren snel. Enige minpuntje is dat tijdens het ophalen van de auto ik een formulier moest tekenen en deze pas later werd ingevuld door de medewerker waar alle schades op de auto zaten en deze werd mij niet meer getoond, ook ontving ik er geen kopie van. Ik had dus zelf nergens iets van een bewijs in welke staat de auto was, wat de kilometerstand was en geen bewijs van betaling. Hier had ik zelf ook beter om moeten vragen en ze hebben me GEEN oor aangenaaid achteraf. Dus al met al ben ik tevreden

Klantvriendelijk en er word echt gekeken naar de wens van de klant

Na telefonische afspraak mijn wensen doorgegeven en bij aankomst wist Joost meteen wat ik zocht. Een uur later stond een prachtige fiat 500 op mijn naam. Bedacht voor de super goeie service.

van Heeswijk autoverhuur ervaar ik als een bedrijf wat afspraken nakomt, de communicatie is helder

Het ging gemakkelijk om een afspraak te maken, de contactpersoon is snel van begrip, en duidelijk in de communicatie. De wagen was tiptop in orde, de afhandeling financieel snel en correct.

Eerlijke en prettige benadering van de klant.

Prettige benadering. Duidelijk en open uitleg gekregen over de auto. Na een eerlijke en reële inruilprijs hebben wij uiteindelijk het aanbod geaccepteerd. Omdat wij een goed gevoel hebben over dit bedrijf hebben wij besloten om de wagen hier ook in onderhoud te doen. Kortom, prettig zaken gedaan.

Keurige afhandeling!

Netjes geholpen. De defecte accu werd vervangen, en de defecte radio werd eveneens weer gemaakt.

Alles naar verwachting

Gemakkelijk online boeken, ruime keus, vlotte afhandeling bij ophalen en wegbrengen.

Goed en efficiënt geholpen.

goede bus en ruime inlevermogelijkheden

Prettige medewerkers, goede service.

We zijn goed geholpen. Goede service. Aardig personeel en een auto gekocht voor een goede prijs.

Rooiseheide 35

5481SG Schijndel