Vriendelijk, goede communicatie & service.

Vriendelijk, goede communicatie & service.

Komen hun afspraken altijd keurig na

Ik had gebeld met hen en een bestelbus gereserveerd, toen ik de volgende dag kwam stond deze keurig klaar.

Prima.

We worden altijd meteen en goed geholpen.

Snelle service

Via de website de bus gekozen, daarna snel al reactie dat het geregeld was. Bij afhalen ging het ook soepel en kon ik binnen een paar minuten al op pad. Afhandeling duidelijk en snel.

Heel klantvriendelijk

Snelle en vriendelijke service voor een aangename prijs.

Zeer tevreden over J. van heeswijk Auto's & Verhuur B.V., ben snel en op een vriendelijke manier geholpen bij het huren van een verhuiswagen en dit tegen een aangename prijs.

Vlotte service en afrekening snel verwerkt.

Papieren liggen klaar als je komt, krabbeltje zetten en rijbewijs tonen. Daarna borg betalen en je kunt de huurauto meenemen. Fijn is ook dat je de auto na sluitingstijd weer kunt inleveren. 1 tip: Geef van te voren het bedrag van de borg door zodat mensen niet overdonderd worden. Afrekening volgt snel, dus je hoeft niet lang te wachten op je eventuele tegoed.

Klantvriendelijk en hartelijk

Ik ben zeer tevreden. Ik werd hartelijk ontvangen. Bus was erg goed. Service prima. Prijs fijn.

Vlotte, no nonsens, service

Prettig om een bakwagen bij te huren. Duidelijke/heldere communicatie. Geen verrassingen achteraf.

Alles prima en snel geregeld.

Alles prima en snel geregeld. Tip: ramen waren door de dauw nat. Een wissertje in de auto zou prettig zijn.

Zeer goed en goedkoop!

Afgelopen zaterdag een bakwagen met laadklep nodig voor de verhuizing. Ik had op vrijdag online een reservering geplaatst. Daarna werd ik snel teruggebeld door een medewerker. Zaterdag de bakwagen opgehaald. Alles was snel en makkelijk geregeld. Geen addertjes onder het gras zoals bij veel andere verhuurbedrijven. De Iveco bakwagen was trouwens zeer comfortabel (automaat). En was redelijk nieuw nog. Bedankt voor de goede service!

Prima ervaring, uitstekende service

Prijs goed + behandeling goed + communicatie goed + afhandeling goed = helemaal goed

Prima service.

super

goede ervaring en goede uitleg en wat ook belangrijk is snel de borg retour gr tot de volgende keer

top

snel afspraak kunnen maken netjes gebeld hoe hoog de kosten zijn van reparatie

Prima ervaring

Hele mooie bus maar belangrijker alles volgens afspraak en prettig geholpen.

top

nette ontvangst, goede uitleg bakwagen met laadklep.

Netjes geholpen !

Prima en efficient

Reservering twee dagen van tevoren ter plekke gedaan. Vriendelijk ontvangen en snel geholpen.

Hele fijne auto. Fijne service.

Fijne auto de Iveco met laadklep. Rijd echt heel goed. Service bij v. Heeswijk is goed. Niks op aan te merken.

Perfecte service. mooie en schone bestelbus

Perfecte

Dik tevreden.

Nette zaak, spullen goed voor mekaar en snel uit de brand geholpen met een huurauto, voor een zeer schappelijke prijs.

Mijn vijfde auto

Kwamen weer overeen,en dat is fijn

netjes geholpen en goed uitgelegd hoe de bus werkt. na nog eens een telefoontje op zaterdag omdat ik niet wist waar de benzinedop zat kreeg ik keurig antwoord.

Zeer nette huurauto

Lekkere koffie bij het ophalen van onze luxe huurauto. Snelle service en heldere uitleg.

Rooiseheide 35

5481SG Schijndel