Uitstekende service

Heldere uitleg bij eerste telefonische contact, volgens afspraak stond de auto klaar, inclusief navigatie, super schoon van binnen, zeer netjes! We hebben de auto avonds laat terug gebracht, sleutels veilig kunnen deponeren, de factuur was de volgende dag al binnen, helder en duidelijk, restbedrag diezelfde dag terug ontvangen. Bedankt voor de super service, we zullen jullie zeker aanbevelen! Top!

Snel, makkelijk en vriendlijk

Gewoon een goede aervice voor een goede prijs

Prima bedrijf goede service

Prima bedrijf goede service en prijs kwaliteit verhouding

Zeer goed, vakkennis en betrouwbaar.

Zeer goed en betrouwbaar!

Prima busje, netjes geregeld

Prima busje, netjes geregeld

Net, vriendelijk bedrijf!

Nette auto gehuurd, voor een netten prijs!

Goed geholpen

Auto in 1 dag weer gerepareerd.

Super behulpzaam en nette auto’s

Bakwagen met laadklep gehuurd.. netjes geholpen

Top service en snel geregeld

In de ochtend de auto gebracht voor een beurtje (Audi). In de namiddag was hij al klaar en kon hij opgehaald worden. En dat in vakantietijd!

Vriendelijk en meedenkend

Moest per direct een auto hebben. Geen probleem. Via creditcard betaald en door hen een voorschot ingehouden. Na inlevering van de auto dezelfde dag een afrekening en het verschil verrekend met het voorschot.

Goede communicatie en goede cervice

Goed overleg wat er gemaakt moet worden, en wat er evt, in de toekomst ook moet gebeuren. Dit gaf voor mij de aanleg om het nu te laten doen. Echt een goed overleg gehad.

Goed ,duidelijk , behulpzaam en persoonlijke uitleg

Fijn geholpen en eerlijke en duidelijke afspraken. Zo dat je weet waar je aan toe bent

Top ervaring

Fijne bus, rijd lekker en ziet er netjes uit van binnen en van buiten. Goeie navigatie, stuurde ons mooi om de drukte geen. Niets op aan te merken, top buske.

OK

Auto APK gekeurd, goed service en lekker koel in de wachtruimte.

prettige, behulpzame en eerlijke ervaring

we kwamen zonder afspraak binnen om naar de kleine auto's te kijken. Joost was er behulpzaam en er hing een prettige sfeer. we zijn tot op heden erg tevreden bij deze zaak.

Hele fijne auto gehuurd!

Prettige, snelle service en uitleg. Hele fijne auto gehuurd om mee op vakantie te gaan.

Super goede service

Busje gehuurd. Net en vriendelijk bedrijf. Afwikkeling van de gemaakte kosten snel en netjes afgewerkt.

top

top, vriendelijke medewerkers, klasse

vriendelijk en deskundig

vriendelijk en deskundig

Snelle en goede dienstverlening

Snelle en prima dienstverlening

Goede ervaring.

Klantvriendelijk, behulpzaam en kundig. Zeker een aanrader!!

gewoon goed geregeld

Goed geregeld en perfect administratieve afhandeling

Goede verhuiswagen

Te duur vind ik. In vergelijk met bijvoorbeeld Borent. Ik vind ook het ook raar dat je 'm zelf niet mag aftanken.

snelle en vlotte afhandeling huur.

Het afhalen en weer inleveren van de zeer goede huurauto op een perfecte manier geregeld, is een aanrader.

Goede service zijn we al jaren gewend

Alles verloopt naar wens

Rooiseheide 35