huurauto ophalen - uitleg matig - aanwijzing waar de auto teruggebracht moet worden onduidelijk en ik moest zelf nog even bellen waar de sleutels gedeponeerd konden worden na het terug brengen.
prettig/vriendelijk contact, denken met je mee, snelle afhandeling van de factuur en terug betaling van de borg
Bus gehuurd. Communicatie was prima en klantvriendelijk. Bus was goed in orde. Geen minpunt.
Super service, prima huurauto. Zeker voor herhaling vatbaar.
Goeie en snelle service.
auto gehuurd snel en goed behandeld.
Vriendelijke medewerkers, goed bereikbaar, goede auto, afspraken worden perfect nagekomen. \"Een bedrijf om plezierig zaken mee te doen\". Hans
al meerdere keren vervoer geregeld via van Heeswijk en elke keer naar tevredenheid. Kortom wat ons betreft het juiste adres voor het huren van het juiste vervoer.
Leuk en snel geholpen
Aardige mensen die graag met je meedenken! Mijn auto kunnen inruilen en alles gelijk goed geregeld! Veel compacte auto’s op voorraad zoals Citroën C1, Volkswagen Up, etc. Geen pushende verkooppraatjes. Super bedrijf met aardige medewerkers! Echte aanrader!
Altijd goede ervaringen.
Super goede service, kom daar al jaren met enige regelmaat. Ook als je kort van te voren wat wil huren denken ze met je mee. Bedankt voor de goede zorgen Ruud Smit www.project-breakout.nl
Huur met regelmaat bakwagens en staan keurig op tijd en gereserveerd klaar
Prima service, snel een auto geregeld!
Rooiseheide 35
5481SG Schijndel