Altijd snel geholpen! En erg vriendelijk.
altijd eerlijke prijsopgave en goede reparatie aan auto´s . Bij aankoop een eerlijke auto , indien een minder betrouwbare auto zeggen ze dit ook .
Goede, eerlijke en snelle service. Eerlijke garage, er wordt niet vervangen wat niet nodig is.
Zeer goede service. Auto perfect gemaakt. Volledig volgens afspraak.
GOED
Zij staan altijd voor je klaar en uiterst vriendelijke behandeling geweldig!!
Vriendelijk, keurige aflevering vd auto.
Goede service lekkere koffie
huur van een personenbusje
Goede ervaring, één telefoontje genoeg om auto \'uit te zoeken\' en te bespreken voor de huur.
Wij hebben een busje gehuurd bij van Heeswijk on op vakantie te gaan Onderweg hebben we de ruitenwissers moeten vervangen bonnetje ingeleverd en het geld terug ontvangen Goede uitleg bij ophalen en een schone bus Wij zullen weer een bus hier bij van Heeswijk als we er 1 nodig hebben
Bus gehuurd voor wintersport alles was netjes en goed in orde
Ligt het aan mijn mooie ogen of mijn stralende glimlach? Nee SERVICE staat hoog in het vaandel bij van Heeswijk
Veel keuze in jonge kleine en zuinige auto\'s, mijn oude auto ging op de dag van aankoop van de nieuwe auto stuk en J. Van Heeswijk auto\'s heeft me hierbij super geholpen zodat de aankoop alsnog goed verliep.
Erg prettige ervaring gehad met van Heeswijk auto’s en verhuur. Ze hebben me goed geholpen met de aankoop van een occasion. Ervaren als zeer aangenaam en erg blij met mijn aankoop! Ik kan dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden.
Rooiseheide 35
5481SG Schijndel