Goed geholpen. Voor mijn gevoel eerlijk en niet opdringerig. Zal als het nodig is terug komen.
Prima en goede service.
De perfecte auto aangeschaft bij J. van Heeswijk voor een zeer goede prijs. Zeer tevreden over de service.
Voertuig een weekend gehuurd voor verhuizing. Zeer ruime, nette, comfortabele voertuigen met weinig kilometers. Zeer tevreden over de afhandeling! Groot pluspunt ook dat voertuigen 24u per dag retour gebracht mogen worden, dus ook op zondagavond! Voor herhaling vatbaar!
prima, gemakkelijk bedrijf
fijn ontvangen en snel geregeld zowel ophalen als terug brengen
prima, goed afspraken mee te maken, efficient!
We hebben voor verhuizen een vrachtwagentje gehuurd, dat was prima in orde. Echter: toen we wat verkeerd hadden begrepen en dit graag als feedback wilden geven werd er uiterst klantonvriendelijk gereageerd. Er werd niet geluisterd en heel vijandig geantwoord, erg jammer. Slechte communicatie!
bijzonder goed, laag drempelig, goed product en klantvriendelijk
Flexibel. Goed materiaal voor een nette prijs.
De huurbus die we via van Heeswijk huurden was prima in orde. Hij reed fijn en tegen een acceptabele prijs. Verder geen problemen gehad.
Klantvriendelijk, zeer behulpzaam, goede service.
Mijn ervaring is dat het een zeer gemoedelijk en gemakkelijk bedrijf is om transport vervoer te regelen
Wij willen dit bedrijf aanraden door de goede service en snelle afhandeling. Het contact verloopt snel en alles staat volgens afspraak klaar.
Rooiseheide 35
5481SG Schijndel