we maken al jaren gebruik van verhuur worden goed geholpen terugstorting borg en afwerking nota gaat erg snel en correct.
Dit bedrijf ken ik voor mijn eigen camper. Voor auto van mijn dochter werd door officiele merkdealer hoge kosten opgegeven. Van Heeswijk heeft advies gegeven en laten zien dat een deel van de hoge kosten nog niet nodig zijn. Zij hebben onderhoudsbeurt en APK uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Erg prettig en altijd lekkere koffie!
In het voorjaar 1997 kwamen wij voor het eerst bij Joost van Heeswijk. In die tijd reed ik een VW Golf TDI en woonde ik in Den Bosch. De lokale VW dealer was behoorlijk prijzig met het onderhoud. Iemand die ik kende adviseerde mij toen om mij Golf voor onderhoud naar Joost te brengen. Dat scheelde een hoop geld! En de kwaliteit en betrouwbaarheid van het onderhoud is gewoon goed. Sinds zomer 1998 wonen we op 75 km afstand van Schijndel. Toch zijn wij hier altijd komen en sinds 2001 met 2 auto\'s. Ik kan niet anders zeggen dan een aanrader!
Positief zowel in prive als in zakelijk verband. Altijd zoekend naar een oplossing.
Joost is altijd op vakantie en dan loopt er een heel verliefd mannetje rond die alles regelt...
Prima verhuurbedrijf, Goede telefonische bereikbaarheid en goede kwaliteit voertuigen. Flexibel bij het inleveren van het voertuig.
Eind 2012 auto gekocht en sindsdien reparaties en onderhoud laten uitvoeren
Met eenvoudig gemak een bakwagen gehuurd
Rooiseheide 35
5481SG Schijndel