Goede ervaring, had het gevoel dat er tijd voor me genomen werd wat niet overal het geval is dus meer dan positief!
Altijd netjes en vriendelijk.
Ik heb onlangs een prachtige Mercedes Ml350 cdi bij dit bedrijf gekocht. Een zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf met hele vriendelijke medewerkers. Vorige week had ik een klein mankement aan de auto, dit werd door autobedrijf Schmidt direct opgepakt en opgelost. Kortom ik kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen.
Volvo v40 gekocht. Prettige onderhandelingen over inruil en prima afhandeling m.b.t. de aangeschafte auto! Prettig om zaken te doen met Mark en collega\'s!
No nonsens....gewoon prettig
Snelle en goede afhandeling.
Snelle en directe communicatie per e-mail! Geen \'rare\' bijkomende kosten achteraf! Top!
Klantvriendelijk en goede service. Betrouwbaar en komen afspraken na!
Goede service, zeer klantvriendelijk, punctueel en goed prijs/kwaliteit verhouding
Goede garage, zeer vriendelijk. Reparaties woorden deskundig uitgevoerd. Hebben aandacht voor je. Hoewel ik elke keer wel weer schrik van de rekeningen (-:
Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen door een lastig onderhoudsprobleem met mijn auto. Dit werd prima opgelost, waar het anderen niet lukte. Sindsdien laat ik mijn onderhoud ook door Autobedrijf Schmidt verzorgen en nu heb ik ook een nieuwe auto via hen gekocht.
Prima, goede service, snel terecht, duidelijk.