Behulpzaam en goede service

Goed telefonisch contact. Vriendelijke mensen aan de service Balie. Onderhoud aan de auto netjes uitgevoerd.

Fijn dat er ruimte was voor wat betreft de aflever tijd van de bus, hier door kon ik de volgende dag mijn spullen nog bij de milieustraat brengen.

Zeer tevreden.

Ik zag op de website van JTS een mooie Peugeot 3008 1.2 supertech uit 2019. Ik belde en kreeg Jesper aan de lijn en vroeg of ik mijn Qashqai eventueel kon inruilen. Hij was zeer vriendelijk en vroeg mij wat foto's door te sturen en werd de zelfde dag nog terug gebeld. Was geen probleem en gaf gelijk een richtprijs die zeer acceptabel klonk. En vroeg mij langs te komen voor een proefrit. Helaas belande ik die week in het ziekenhuis met een levensbedreigende hart operatie. Mijn zoon had contact op genomen met Jesper en de situatie uitgelegd. Tot mijn verbazing heeft JTS de auto 3 weken voor mij apart gehouden, nou wie doet dat?? Echt top. Later met een vriend mijn Qashqai laten zien en hij heeft een proefrit gemaakt met mij in de 3008 SUV,ik mocht nog niet rijden nl. De deal was snel gesloten. Geen afleveringskosten en een goede garantie voor 24mnd. Wat een top firma en wat een service. Mocht na 6 wkn weer rijden dus vandaag opgehaald. Wat een fijne auto en nog een heerlijke doos gebak mee van Jesper voor thuis. Mij hebben ze er als vaste klant bij TOP!!!.

Alle jaren dat ik hier kom is de service uitstekend geweest.

Mijn man kwam hier al toen het bedrijf nog in Katwijk zat; het is dus niet voor niets dat ik nu nog steeds klant ben bij dit bedrijf. De service is uitstekend, de benadering persoonlijk, er wordt met je meegedacht en ik heb vertrouwen in de adviezen die ik krijg.

Vriendelijk, eerlijk en goede service

Heel tevreden.

Flexibel, snel, correct en uiterst vriendelijk!

Hetzelfde als hierboven, flexibel, prettig in de omgang en prima prijs/kwaliteit verhouding!

Goed & snel

Autobedrijf v Steijn werd aangeraden door een kennis. Bij het boeken werd ik uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan. Op de dag ging het inleveren snel en na enkele uren kreeg ik een email met de factuur. Daarop kon ik zien dat er extra dingen waren gedaan. Bij het ophalen vroeg ik na wat niet onder de kleine beurt viel, maar wat blijkbaar toch gedaan/gerepareerd moest worden. Alle tijd werd genomen om eea uit te leggen en ook op een vriendelijke manier. Ik verliet het pand met een goed gevoel en dacht: "dit moet een leuk bedrijf zijn om te werken". Volgend jaar kom ik zeker terug. Mvgr Monique Koenen

Alles prima

Nette en vlotte bediening

geveldig

snel en professioneel

Snel, goed en top geregeld de keuring!

Goed verhuurbedrijf.

Mooie auto, vriendelijk te woord gestaan, niks op aan te merken.

Kon niet beter

Vriendelijke mensen, efficiënte afhaal- en terugbreng procedures en een relatief nieuwe en schone bestelbus.

Makkelijk, snel en aardig

De dag zelf nog een bus kunnen regelen. Gelijk opgehaald en zonder problemen de hele dag kunnen gebruiken. Makkelijk terug te brengen met veel parkeerplaatsen en sleutels in de depo.

Prima service!

Prettig geholpen, kreeg een nette, schone bus geleverd!

Zeer goed geholpen door Natasja en Cris. Voor het eerst een bestelbus gehuurd en zonder stress onderweg. Na afloop alles was goed geregeld en zeer vriendelijk geholpen Een ware topbedrijf

Snelle, zeer vriendelijke service!

Vriendelijke receptie, meedenkend en snel reagerend. Daar waar grote automobielbedrijven vergeten service te verlenen door hun omvang en bureaucratie, komt de service van de zelfstandige ondernemer tot zijn recht. Hier werken mensen met hart voor de zaak!

Snel en prettig geholpen

We komen er al jaren en de service heel goed

Fijne en eerlijke verhuurder met zeer correcte medewerkers

Fijne en eerlijke verhuurder met zeer correcte medewerkers. We hebben twee busjes gehuurd. De communicatie vooraf was prima. Ook bij het ophalen en terugbrengen van de busjes is alles goed gegaan. De financiële afwikkeling was keurig en snel. Materiaal was goed. Ondanks wat meldingen in het dashboard. Maar daarover was al melding gemaakt.

Service

Snelle service, goede communicatie. Technisch goed

Vakwerk

Goede afspraken, fijne service en vakmanschap.

Vertrouwd verhuurbedrijf

Afgelopen augustus hebben we met een groep een mooie bus kunnen huren bij Autohopper J.T. van Steyn. Tijdens de aanvraag werden we goed geadviseerd. Daarnaast werd ons geattendeerd op het zomerpakket wat weer voordeliger uitviel. De bus werd keurig schoon opgeleverd en bij vertrek werd er een rondje om de bus gelopen. Ook bij inlevering waren er geen problemen. Aanrader dus!

top, super auto, fijne afhandeling

zie boven.

Vriendelijke verkoper

We werden vriendelijk en snel geholpen. De oplevering van onze nieuwe auto was ondanks dat het vakantietijd was, een week eerder dan gepland.

fijn bedrijf met uitstekende service

goed advies en service bij het kopen van een occasion

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service