Nette auto

Een nette auto die voldoet aan de verwachtingen.

Vriendelijke en prettige mensen.

Rustig de tijd en goede communicatie

Bij de aankoop van de auto nam Jesper de tijd om alle digi-nieuwigheden goed uit te leggen. Bij de verkoop van de auto was er goede communicatie en daardoor een prettig verlopen verkoop.

Altijd super goed

Super heel blij mee

Prima autobedrijf

Altijd prima geholpen!! Communicatie loopt soms wat moeizaam, voor de rest top

Als nieuwe klant met een auto van 5 jaar netjes geholpen.

Super, gedaan wat er is gevraagd en nette communicatie tijdens het traject van afspraak tot en met afrekenen.

Prima service en klantvriendelijk

Service blijft uitstekend over de jaren

Al meerdere keren een verhuishuisbus gehuurd, service is uitstekend en goede jonge auto's.

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk personeel en goede en mooie auto's en goed schoon

Goede service en binnen 1,5 uur klaar

Ik huur regelmatig een busje, altijd vriendelijke begeleiding en goede service, ik had iets achtergelaten in de bus, kreeg het weer terug bij de daaropvolgende keer, heel prettig!

Vriendelijk, hulpvaardig en snel.

Bij een acuut probleem met mijn auto vond ik direct gehoor bij dit autobedrijf. Ze denken mee, dragen een oplossing aan en handelen ernaar. Ook als je geen vaste klant bent.

Vriendelijk personeel

Goed en netjes geholpen.

Vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

Vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit Maar toch even een puntje even nalopen betreft schoonmaak

Prima autobedrijf

Al jaren kom ik bij dit bedrijf en ik ben er blij mee. Het vertrouwen wat ik heb is een prettig gevoel als je je auto wegbrengt.

Bedrijf met oog en oor voor de klant

Apk beurt laten uitvoeren. Vervangend vervoer stond keurig klaar. Werd netjes gebeld toen de auto klaar was.

Weten ivm vaste klant wat onze wensen zijn bij huur van een busje.

Mooie nieuwe huurauto meegekregen, vriendelijk personeel dat met je meedenkt.

Vertrouwelijk en fantastische service

Ik kom er al jaren, door de eerlijke en fantastische service zal ik daar altijd klant blijven.

Erg vriendelijk, en goede service!

goed gedaan service oke

ik vind het goed fijn ze leggen goed uit ook de kosten

Helemaal goed

Goede informatie en vriendelijke mensen

Kwaliteit

Eerlijke beoordeling over schadeafwerking. Geen onnodige kosten

Vriendelijke ontvangst en behulpzaam bij het afhalen van de huurauto

Mijn ervaring waarin in Nederland 2x een Renault bus heb gehuurd voor een fietsvakantie in Slovenie/Oostenrijk en Frankrijk is prima. Alleen jammer dar de factuur die we in 1e instantie ontvingen voor de huur dit jaar niet klopte. De hoeveelheid meer gereden kilometers boven de vrije kilometers klopte van geen kant. E-mail gestuurd en de volgende dag is het door JTS opgelost. Advies, foto maken van de begin- en eindstand van de kilometerteller van de auto. Voorkomt in ieder geval dat jezelf weet hoeveel kilometer je gereden hebt. Kan de factuur eenvoudig gecontroleerd worden.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service