Hele mooie Kia bij Ton gekocht! Aardige man en goede auto!
Hi Bas, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe mooie Kia! ๐ Groetjes, Het T&O Team
We hebben een Skoda Yeti gekocht. Deze ziet er als nieuw uit met een lage kilometerstand. We zijn er blij mee!
Hi Henk en Karin, Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de Skoda Yeti! Bedankt voor de vijfsterrenreview โญ en veel plezier met jullie nieuwe aanwinst. Groetjes, Het T&O Team
Niet te beroerd om even een appje te sturen met een update, snel in de hulp en afhandeling en er wordt enorm met je meegedacht. Hele fijne ervaring met T&O!
Hi Suzanne, Dankjewel voor je mooie recensie. We zijn blij om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je ons nog eens nodig hebben in de toekomst, dan weet je ons te vinden! ๐ Groetjes, Het T&O Team
Eindelijk eens een garagebedrijf die vertrouwen uitstraald , snelle afhandeling , super service Ik heb mijn auto ( VW Tiguan) nu een paar dagen en ik ben er zeer tevreden over , ik zou T&O. Auto dan ook zeer aanbevelen โฆ
Hi Pieter, Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen en we vertrouwen uitstralen! Leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe VW Tiguan. Bedankt voor je recensie en we wensen je veel goede kilometers toe. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Goede ervaring gehad bij het kopen van een auto. Eerlijke en vriendelijke mensen met een geweldig ingerichte garage voor auto liefhebbers. Het is net een klein museum.
Hey Romee, Dankjewel voor je positieve beoordeling! Altijd leuk om te lezen als een klant ons als eerlijk en vriendelijk ervaart. Veel rijplezier met je nieuwe auto en als je ons nog eens nodig hebt, dan staat onze deur altijd open. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Leuk bedrijf, aardige mensen. Prima service.
Hi Anneke, Dankjewel voor je positieve review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en het ontvangst en de koffie โ goed waren. We wensen je veel rijplezier toe met je mooie auto. Groetjes, Het T&O Team
Geweldige service !!
Hoi Arthur, Top om te lezen dat je ons als een vakkundige en servicegerichte garage hebt ervaren. ๐ Je auto is een echte aanwinst en we wensen je veel goede kilometers toe! Groetjes, Het T&O Team
Ton is zeer klantvriendelijk, behulpzaam en geduldig. Hij staat je heel goed met raad en daad bij. Deze man heeft hart voor de klant en voor zijn zaak.
Hoi Wim, Dankjewel voor je mooie review: daar worden we blij van! Fijn dat we onze passie en hart voor auto's op je over hebben kunnen brengen en we je goed hebben kunnen helpen. We wensen je veel goede kilometers toe met je mooie auto. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Oplossingsricht, betrouwbaar en afspraken nakomen. Dat is T&O.
Hi Arie, Bedankt voor deze mooie drie steekwoorden: dat is ook precies waar wij voor staan! Top dat we je goed hebben kunnen helpen en als je ons nog eens nodig hebt, dan staat onze deur altijd voor je open. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Ton heeft mij ontzettend fijn geholpen. Ik had een bepaald budget waarin ik echt opzoek was naar een veilige en fijne auto. Ton heeft mij goed geholpen en heeft goed met mij meegedacht in alle opties die er vooral wel mogelijk waren. Tot nu toe ben ik heel blij met mijn nieuwe auto waarin ik ook met mijn dochtertje veilig de weg op kan!
Hoi Mariska, Nog heel erg bedankt voor je positieve recensie. Fijn dat we je goed hebben geholpen bij het vinden van een betrouwbare auto. We wensen jou veel veilige en goede kilometers toe! ๐ Groet, Het T&O Team
Fantastisch fijne auto bij T&O gekocht. Uitstekende service. Blij mee!
Hey Tess, Wat een leuke positieve recensie: dankjewel! Blij dat we je hebben kunnen helpen. Veel goede kilometers toegewenst en als je ons nog eens nodig hebt, dan weet je ons te vinden. โบ๏ธ Groetjes, Het T&O Team
Grote keuze in goede betrouwbare autoโs klein en grote prijs. Perfecte aflevering , vriendelijke mensen . Wij zijn heel blij met een auto van T & O AUTO โS
Hi Bert en Trudy, Bedankt voor de positieve review! โญ Top om te lezen dat jullie blij zijn met jullie nieuwe aanwinst. Hopelijk hebben jullie nog lang plezier van jullie mooie auto! Groetjes, Het T&O Team
Uitstekend geholpen, goede service, uitermate vriendelijk personeel, een gemoedelijke sfeer en alles zeer verzorgd en netjes. We vinden T&O absoluut een aanrader.
Hoi Vera, Leuk om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en je onze garage zo positief hebt ervaren. We wensen je veel goede kilometers toe met je mooie auto! ๐ Groetjes, Het T&O Team
Betrouwbaar autobedrijf met jarenlange ervaring. Goed en netjes geholpen! Kortom echt een aanrader!
Hoi Fleur, Bedankt voor je mooie review. Top dat we je goed hebben kunnen helpen. Heb je ons nog een keer nodig in de toekomst, dan weet je ons te vinden. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Bedrijven zoals T&O zijn er niet genoeg. We hebben uitvoerig met Ton gesproken. Een man met veel passie voor autoโs. Iemand van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Daar kun je met een gerust hart een auto kopen. Bedankt Ton!
Hey Danny, Wij worden blij van je review, dankjewel! Leuk om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en je ons als een betrouwbare garage hebt ervaren. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Goed geholpen, ik ben tevreden. Betrouwbaar! Blij met mijn Kia :)
Hoi Amir, Heel veel plezier met je Kia en bedankt voor de mooie review. ๐ Groetjes, Het T&O Team
ik vind jullie leuk, creatief en ook nog buitengewoon degelijk. Wij hebben er een prima auto aan overgehouden
Hi Dico, Bedankt voor de leuke review! Top om te horen dat je blij bent met de auto. We wensen je veel goede kilometers toe. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Ze maken de tijd om met je mee te denken aan een geschikte fit. Ze winden geen doeken om de feiten, dus eindelijk eens niet die vervelende verkoop uitspraken. Top!
Hi mevrouw Bohr, Bedankt voor de vijfsterrenbeoordeling. Fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen! Als je ons nog een keer nodig hebt in de toekomst, staat onze deur altijd open. Groet, Het T&O Team ๐
Vriendelijk, goede service en vakmensen.
Hi Manuela, Bedankt voor je mooie review en het compliment. Als je ons nog eens nodig hebt in de toekomst ben je altijd welkom. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Total klaar om de klant te helpen .en dat is weel goede
Hoi Fernando, Dankjewel voor je positieve review! ๐ Groet, Het T&O Team
Ontzettend lieve en eerlijke mensen. Ik heb er mijn Peugeot 207 gekocht en heb er ontzettend veel plezier van. Ik heb eerlijk advies gekregen over de voor- en nadelen van de auto. In wat voor staat de auto is en hoe ik de auto het beste kan onderhouden. Het is een familiebedrijf waar eerlijkheid en kwaliteit voorop staat!
Hi Maiwand, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zoveel plezier hebt van je nieuwe Peugeot 207 en onze service zo positief hebt ervaren. Veel rijplezier! Groet, Het T&O Team
Zoals gezegd T&O komt zijn afspraken na.
Hi Yvonne, Dankjewel voor je vijfsterrenbeoordeling. โญ Groet, Het T&O Team
Vorige week kwam ik kijken naar een andere auto, deze week heb ik mijn eerste kilometers al gereden! Ik wist waar ik naar opzoek was en dan nu ook nog een auto met veel minder kilometer op de teller dan ik voor me had gezien voor deze prijs!
Hi Nancy, Leuk dat de eerste kilometers met je nieuwe auto erop zitten en je er zo blij mee bent. Veel plezier ermee. Onze deur staat in de toekomst ook altijd voor je open, mocht je ons nodig hebben. ๐ Groetjes, Het T&O Team
Onlangs hier een auto gekocht en wat ben ik er blij mee! In dit bedrijf doen ze er echt alles aan dat jij gelukkig en blij naar huis gaat. De auto kregen ze echt net binnen en bijna een week later was alles al geregeld en kon ik hem ophalen. Echt Top service!!!
Hi Isa, Top dat je zo blij bent met je nieuwe auto en we je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier ermee! Groetjes, Het T&O Team
Gemoedelijk en in alle rust een proefrit kunnen maken en na een lekkere bak koffie met de nieuwe aanwinst naar huis gereden.
Hi, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met T&O Auto's. Mocht je ons nog een keer nodig hebben, dan staan we voor je klaar (met uiteraard een lekkere bak koffie โ)! Groetjes, Het T&O Team
Middenweg 141 A
1394AH Nederhorst den berg