Een bijzonder vakkundig en klantvriendelijk garagebedrijf!

Wij hebben een Suzuki Alto gekocht en een Suzuki Celerio ingeruild. Zowel de onderhandeling over - als de uiteindelijke uitlevering van de aangeschafte auto verliep prettig (met koffie) en ongedwongen hetgeen ons als klant een zeer goed gevoel heeft opgeleverd.

Transparant, goede communicatie

Ik heb bij T&O auto’s een auto in consignatie gekocht, oftewel de auto werd in opdracht van een externe partij verkocht. De verkopende partij was nogal … stug en kortaf in de communicatie, maar Ton (van T&O auto’s) zorgde voor een uitstekende bemiddeling waarbij we uiteindelijk naar een overeenkomst konden werken. Inmiddels zijn we een week verder en kan ik met een glimlach terugkijken naar het proces, ik hou het maar op passie van de verkopende partij en terecht, de auto die ik er heb gekocht is ronduit perfect. Het prettige in de communicatie met T&O auto’s is het direct en transparant zijn, maar wel met respect. Ton is een “mensenmens” in tegenstelling tot het stereotype autoverkoper die er om bekend staan mooie beloftes te doen, tot aan de deur, daarna mag je het zelf oplossen. Het ontvangst is verder goed, de werkplaats oogt professioneel en afspraken worden nagekomen.

Fijn bedrijf

We zijn erg goed geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe (tweedehands) auto. Er is geen sprake van opdringerige verkoop, Ton geeft je de ruimte om rustig rond te kijken en waar nodig licht hij geduldig zaken toe. Erg blij met de keuze voor dit autobedrijf (en de auto natuurlijk!)

Super fijn

Hele fijne eerlijke mensen

Vriendelijk en uitstekend

Occasion gekocht bij T&O auto. Ton was zeer vriendelijk en netjes. Alles laten zien voor- en nadelen aan de auto. Goede afspraken gemaakt over de verwachtingen. Hij was nog in onderhandeling met een andere partij en dat netjes uitgelegd dat hij dat eerst wilde bespreken met hen voordat hij de auto kon verkopen. Goede communicatie en hele leuke vriendelijke man! Zou ze aan iedereen aanraden.

Prima geholpen

Ik was op zoek naar een andere auto en bij T&O gevonden. De koop was vlucht gesloten. Bij het afleveren stond de auto er pikobello bij. Super gedaan Tom.

Via internet terechtgekomen bij T & O. Vriendelijk, eerlijk en recht door zee. Ton heeft mijn dochter heel blij gemaakt met haar eerste auto.

Superfijn!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Ton. Goede en zelfs extra service, in een woord TOP

Prima, klantvriendelijke garage!

Betrouwbare garage met deskundig en klantvriendelijkheid advies. Communicatie vooraf, tijdens aankoop en daarna verloopt prettig en vlot. Ruime keuze aan occasions. Een aanrader.

Goed aan een leuke auto geholpen

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, veel keuze aan autos in onze prijsklasse

Prachtig karaktetistiek bedrijf met goede service

Keurig netjesbedrijf. Zowel het terrein, als de werkplaats als de auto’s. Vriendelijk, klantgericht en betrouwbaar.

We werden heel goed ontvangen. Professioneel, behulpzaam en vooral eerlijk geholpen. Er bleek nog iets defect te zijn, dit werd netjes gerepareerd: auto was dus meer waard dan dat ik ervoor heb betaalt. De showroom zal er netjes verzorgd uit, zo ook alle auto’s die daar staan. Ton je bent geweldig!

Leuk bedrijf doen wat ze beloven

Eerlijk verhaal mocht zelf auto op hefbrug bekijken en proefrijden vriendelijke ontvangst De moeite waard om hier vaker auto te kopen

Zeer klantvriendelijk en goede service

Fijn verloop van aankoop. Voelde vertrouwd en oprecht.

Geweldige ervaring

Ik heb samen met mijn zoon zijn eerste auto gekocht, na een speurtocht langs de bekende dealers. Bij T&O en dus bij zijn we geslaagd. Een unieke plezierige ervaring. Geen grote showrooms en gelikte praatjes. Maar een eerlijke en betrouwbare professionele man die goede voorlichting geeft, uitgebreid tijd neemt voor uitleg in een aangename sfeer. Je voelt de cultuur van drie generaties in dit familiebedrijf. Focus op dienstverlening klant en professionaliteit. Een verademing in de occassion autowereld. Gewoon echt vriendelijk authentiek contact met kennis van zaken. Een aanbeveling van mij die deze wereld goed kent!

Prima meegedacht, vriendelijke en kundige medewerkers, heel tevreden met de gekochte auto.

prettig

Top service

Dit bedrijf levert naar mijn mening top service. Ze zijn eerlijk, luisteren naar je, kijken met je mee, draaien er niet omheen en bieden je goede service. Zo heb ik hier een auto gekocht en werd tegen mij gezegd ivm drukte dat er een mogelijkheid was dat het iets langer zou duren en dat we een vervolg afspraak konden maken voor het resterende onderhoud. Een dag voordat ik mijn auto kan ophalen krijg ik van Dhr Ton de Weerd het bericht dat ze langer met mijn auto zijn doorgegaan om het toch op tijd af te krijgen en de auto netjes af te leveren. Wil je goede service ga dan naar T&O auto's, ik raad dit bedrijf zeker aan.

Geweldig ervaring!

Vanaf het eerste contact (telefonisch) had ik het gevoel dat ik met mensen van doen had die genieten van hun werk. Bij kennismaking bleek daarnaast dat ze ook kundig maar bovenal eerlijk zijn. Kortom, een goed en degelijk Nederlands bedrijf waar je zonder zorgen een goede gebruikte wagen kunt kopen. Ik ben er helemaal vanuit Tilburg naar toe gereden en heb daar geen moment spijt van, echt een aanrader!

Vriendelijk en behulpzaam

Ook voor een auto op leeftijd werd veel aandacht geschonken aan een goede aflevering

Eerlijk verhaal, snelle service

Na ons eerste contact was het al duidelijk. Een bedrijf die open en eerlijk is over wat ze verkopen. Een proefrit was 'standaard' om gevoel te krijgen bij de auto en de koop was dan ook snel beklonken. En omdat we de auto direct wilde meenemen, was na een klein uurtje de auto ook helemaal opgepoetst. Top!

Een bedrijf die zich houdt aan de gemaakte afspraken.

Bij het afleveren van mijn auto moest nog het één en ander gebeuren. Maar ik wilde de auto meteen meenemen. Wat maakt dit bedrijf betrouwbaar: Ik werd via WhatsApp eraan herinnerd dat de auto nog terug moest om het zó af te leveren dat zowel de koper als de verkoper tevreden waren. Een service die wij tegenwoordig niet snel meer tegen komen. Dank T&O, de auto rijdt super!!!

Uitstekend!

Mijn ervaring met T&O is uitstekend,ben erg fijn geholpen. Ton nam rustig de tijd ondanks dat er nog iemand stond te wachten.niks geen gehaast. De auto werd keurig afgeleverd. Ik kan deze garage dan ook zeker aanraden.

Geweldig geholpen

Heel deskundig. Supper bedankt.

We gingen kijken voor auto voor de meiden en mij en werden super vriendelijk geholpen door Ton , een Renault Twingo vonden we wel helemaal een auto voor ons.Na akkoord dat we de Twingo graag wilden hebben werd er nog een grote beurt en APK uitgevoerd.Bij ophalen van de Twingo was t nog mooi gepoetst en konden gaan genieten, auto rijdt heerlijk . Voor iemand die nog een auto wil aanschaffen zou ik zeker bij T&O gaan kijken echt een aanrader . Larissa , Emmelie en Karin gaan fijn genieten van onze fijn gekochte auto

Goeie en vriendelijke service.

Laatst een auto gekocht bij dit bedrijf en kan niet anders zeggen dat ik hier met alleen maar positieve punten weg loop. Service was vriendelijk en wist veel van de zaken, geen verkoper die alleen maar geld wil zien maar iemand die gaat voor qualiteit. Top.

Middenweg 141 A

1394AH Nederhorst den berg