Vriendelijk , betrouwbaar en vakbekwaam.

T&O, zij zijn het tegenovergestelde van de spreekwoordelijke tweede handsautodealer, namelijk betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam ,ik ben daar zeer goed geholpen en zal er ook (ondanks de afstand) de service beurten van mijn nieuw aangeschafte auto laten doen, fijne mensen en een fantastisch bedrijf.

Professioneel, gezelligheid en een super mooie ontvangst ruimte!!

Prima service, altijd bereikbaar en groot assortiment. Een aanrader als je op zoek bent naar een auto.

Zeer prettig

Vriendelijk gecombineerd met eerlijkheid en top service

De klant is koning!

we kwamen op een auto op de website af, deze bleek verkocht maar er stond er nog een van hetzelfde type, Ton liet ons er meteen in zitten. proefrit, alles kon en was bespreekbaar. Het was direct gemoedelijkheid en het vertrouwen creëert een omgeving dat je je meteen thuis voelt. Niet opdringerig, rustig en vakbekwaam, eerlijk en betrouwbaar. Afspraak is afspraak, en geen gedram. Een warme douche, na al die op verkoop beluste bedrijven die alleen op marge sturen en de klant als een nummer zien! Ik raad iedereen aan om eerst bij T&O te kijken. Ook de opmerking na het sluiten van de koop "je hoort nu bij de T&O familie" geeft duidelijk de sfeer aan1

een prima aanbod voor een schappelijke prijs.

Wij hebben recent een otootje gekocht bij T en O. Juli 2021. Tom heeft ons op een open authentieke manier voor een schappelijke prijs verteld wat wij hadden gekocht en uitgelegd dat we altijd konden rekenen op een goede service. Het enige ontwikkelpuntje, wat ons betreft, is dat een extra belletje op zijn plaats was geweest. Het otootje werd netjes afgeleverd en bij het afleveren werd er ook nog een scheut benzine betaald. Mijn laatste opmerking was dat mijn volgende auto zeker weer bij T en O vandaan komt, tenzij ik de loterij win! Bedankt Mvgr. Fam Koghee

Fijn contact, duidelijke uitleg en verstand van auto's. Zeer klant vriendelijk. Wij zijn super tevreden met onze auto.

Uitstekende service, goed werkende en mooie auto.

Vanaf het begin voelde ik en mijn man ons al op ons gemak Ton is altijd eerlijk geweest over de schade en dit was al vrij weinig. Hij heeft zelfs extra service geboden uit zichzelf. Overal hartstikke bedankt voor de mooie goedwerkende auto we zijn er volop van aan het genieten.

Uitstekende service. Goed geholpen. Wij zijn erg blij met onze auto.

Wij zijn zeer tevreden met T&O auto's. Wij zijn goed geholpen en heel blij me onze nieuwe auto.

Goed en vriendelijk geholpen bij het kopen van een auto

Bij de koop van een Peugeot 108 professioneel, vriendelijk en met veel vertrouwen en geduld geholpen. Bedankt Ton!

Fijn en gemoedelijk bedrijf.

Fijn en gemoedelijkheid, dat is meteen wat je voelt. Geven klant vertrouwen en komen afspraken meteen na. Mijn auto had na aankoop helaas een storing, maar werd meteen allemaal netjes hersteld. Mvg Jeroen

Prettige beleving qua ontvangst en afhandeling

Na een relaxte ontvangst hebben we met Ton een goed gesprek gehad over de aanschaf en inruil. Onze gekochte wagen is vlot en heel netjes afgeleverd.

Tof familiebedrijf met eerlijke vakmensen

Nuchtere vriendelijke vakmensen die hart hebben voor de zaak. Zij denken ook in jou belang en zijn te vertrouwen. Kortom super bedrijf met eerlijke betrouwbare mensen! Vriendelijke groet, Martijn Witteman

Tof familiebedrijf met eerlijke vakmensen

T&O voelt als familie

... en familie zorgt goed voor je! Ik ben al 25 jaar een tevreden klant; als de mannen van T&O zeggen dat ik veilig rij, kan ik daarop vertrouwen. Vanuit het dorp ben ik vorig jaar een uur verder gaan wonen, maar voor mijn vertrouwde garage blijf ik t halve land doorrijden... een garage om te vertrouwen is goud waard!!!

Heel erg tevreden

Ik vind het heel jammer dat ik niet dichterbij woon. Het is een heel fijn bedrijf. Aardige, betrouwbare en behulpzame mensen. Met aandacht voor detail! Ben je op zoek naar een auto of garage? Zoek niet verder maar ga naar T&O auto’s

Betrouwbaar en behulpzaam. Goede service en prettig contact.

fijne mensen, als een goede buur!

Al jaren komen en gaan mijn auto's naar volle tevredenheid naar dit familie bedrijf!!

super

Alles naar mijn zin ,auto is gebracht zonder extra kosten ,service bij de aankoop was goed ,de koffie was lekker ,ook de service na dien

Fijn geholpen

Heel goed geholpen in een ontspannen sfeer met redelijke geprijste occasions

TOP bedrijf

T&O auto's is echt en top bedrijf. Meedenkend reageren snel op mails. Helpen echt goed. Je voelt je thuis. Zoals hun ook zeggen welkom bij de t&o familie.

Top bedrijf, geweldige service, en ook nog eens aardige mensen!!!

Ik kwam daar spontaan binnen op een auto via Bovag.nl. Er stond een mooie rode auto te koop, voor een redelijke prijs. Zelf moest ik een bruin monster inruilen, en hier gaven ze een goede markt conforme prijs voor. De deal was snel gesloten. Na aankoop is kosten nog moeite gespaard gebleven om alle kleine puntjes op te lossen, en te vervangen wat er bij de nieuwe APK uitkwam. Super bedrijf, geen dealer, maar een eerlijke vriendelijke handelaar. alles nagekomen wat is beloofd bij de verkoop, dat doen er niet veel. Groet Leo, ga zo door.

Dit is een SUPER garage

Inmiddels mijn 3e auto gekocht bij T&O auto's. Wat een geweldig prettig bedrijf is dit. Klantvriendelijk, deskundig, eerlijk. Dit bedrijf is een voorbeeld hoe een garagebedrijf moet zijn. Goede garantie. Ton en Onno staan altijd klaar voor je. Net als de koffie. Ook deze is perfect. Ik raad een ieder aan om, wanneer je op zoek bent naar je volgende auto, eens langs te gaan bij T&O Auto's. Je wordt zeker niet teleurgesteld.

Top werkers

Overleg en werkprestaties erg goed

geweldig bedrijf

altijd denkt men mee heel veel garage s versleten maar hier ga ik nooit meer weg perfect jongens ga zo door

Buiten de gezelligheid word ik altijd heel goed geholpen.

Middenweg 141 A

1394AH Nederhorst den berg