5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super leerzame & gezellige lessen gehad hier! Iedereen aan te raden..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Naam: Menno van Dun E-Mail: [email protected] Bericht: Het lessen bij rijschool Pijl is voor mij een erg fijne ervaring geweest. Ik ben deze week geslaagd voor mijn autorijbewijs en kijk met tevredenheid terug op mijn rijlessen. Ik heb gereden onder begeleiding van beide rij instructeurs en was dan ook over beiden tevreden. Ze waren punctueel, vriendelijk en soepel in het verzetten van lessen. Dankzij goede voorbereiding voor het examen begon ik er zelfverzekerd aan en slaagde ik vrijwel foutloos. Ik raad het mensen zeker aan om hier te gaan lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb met plezier mijn rijbewijs gehaald bij Pijl Rijschool! Het waren leerzame, gezellige lessen en ik kijk er met een goed gevoel op terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn les gehad bij deze rijschool! Er was een ontspannen sfeer en alles werd op een rustige en fijne manier uitgelegd. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd met heel veel plezier rijles gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker een rijschool die je moet proberen! Ik ben via een vriendin terecht gekomen en ben zeer tevreden. Er wordt les gegeven met een ontspannen sfeer. Gelukkig heb ik mijn rijbewijs! :) Bedankt rijschool Pijl.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijschool Pijl vond ik een fijne rijschool om bij te lessen. Tijdens de lessen was er altijd een goede sfeer, werd ik deskundig behandeld en gaven ze je het vertrouwen dat je het kan. Ze bereiden je goed voor op je examen, ik ben ook in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs B. Het is zeer aan te bevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Motorrijbewijs gehaald in 1 keer. Mede dankzij de vakkundige opleiding van de heren Pijl. Leo en Lennert, nogmaals bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een keer geslaagd voor alle onderdelen van het motorrijbewijs. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de lessen en de persoonlijke benadering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede rijschool, allebij zijn ze erg rustig en leggen alles goed uit. top rijschool zou iedereen adviseren hier te komen lessen! duim omhoog voor de mannen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik 12 jaar geleden bij Leo Pijl mijn B rijbewijs heb gehaald, heb ik nu mijn E achter B gehaald. En opnieuw een zeer goede ervaring. Fijne en heldere begeleiding. Kortom, helemaal super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg blij met de opbouwende en ontspannen manier van isntructie geven door Leo. Zeker aan aanrader. No-nonsense en betrouwbaar. E-rijbewijs is binnen !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt hele goed ervaring! Heb hier mijn motor rijbewijs gehaald, goede begeleiding tijdens het rijden en na afloop wordt er rustig besproken hoe het rijden ging! Met plezier gelest dus ik kan Pijl echt aan raden!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik mijn B en BE rijbewijs, met veel plezier, bij Pijl heb gehaald, nu ook mijn A2 motorrijbewijs. De lessen zijn leuk en zinnig ingevuld. De feedback van Leo is van waarde en altijd eerlijk! Voor en na de lessen keurig opgevangen door Corrie, zeker niet onbelangrijk! Blij dat ik nu m\'n rijbewijs heb, maar ik kijk me veel plezier terug op de lessen bij Corrie en Leo. Bedankt voor nu, maar zeker tot ziens voor m\'n A rijbewijs!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wegens het vervullen van een nieuwe baan bij een transportbedrijf, besloten om ten eerste mijn E achter B rijbewijs te halen. Een aantal uur zeer duidelijke en informatieve lessen gehad. Een rijschool met ervaring en vertrouwen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer veel plezier beleefd en vlot mijn rijbewijs kunnen behalen voor de motor. Fam. Pijl bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het erg leuk om te lessen! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Rijschool Pijl beveel ik aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn B-rijbewijs dankzij Pijl. Ik heb eerst ergens anders gelest maar ben overgestapt omdat ik bij Pijl meer kon lessen, de prijs voordeliger was en ik meer examengebied reed. Ik ben heel tevreden over Pijl en heb een erge leuke tijd gehad. Pijl, bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig, recht door zee en eerlijk! Ik zal de lessen missen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is goed met het bedrijf en zeker een aanrader voor anderen, ze helpen je altijd rustig en goed,dat je ook nog snapt wat hij bedoeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met veel plezier kijk ik terug op mijn rijlessen! Tijdens mijn eerste rijles voelde ik me gelijk op mijn gemak. Er was een goede sfeer en ik vond het dan ook erg leuk en gezellig om te lessen. Er wordt op een goede en duidelijke manier lesgegeven. Je wordt goed voorbereid op je praktijkexamen en ze geven je het vertrouwen dat je het echt wel kan! Het leuke is ook dat je een gratis rijles krijgt als iemand, namens jou, bij Pijl gaat lessen! Ik heb een hele goede ervaring gehad bij rijschool Pijl! Zeker aan te raden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rijschool Pijl vond ik een fijne rijschool om bij te lessen. Alles werd duidelijk uitgelegd, en er werd op een leuke manier gelest. Hierdoor heb ik elke keer met veel plezier gelest. Wanneer je het een keer minder snapt, wordt alles nogmaals duidelijk en geduldig uitgelegd. Dit zijn de redenen waarom ik rijschool Pijl aan iedereen aanraad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke lessen, aardige mensen, recht voor zn raap, aan te bevelen

Spindermolen 18

3371 RN Hardinxveld-giessend