Bart en zijn mensen staan altijd voor je klaar

Hele goede ervaring voor een vrouw alleen die niet snapt hoe de autotelefoon werkt nemen ze ook uitgebreid de tijd . Bart is vriendelijk en heeft een leuk team mensen om zich heen. Ik kreeg zelfs nog iets lekkers voor de feestdagen mee naar huis

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Bart, Jelle

Tevreden

Tevreden, mooie auto voor een faire prijs.

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Prima zaak met prima service

Super. Zeker een aanrader

Persoonlijk en efficient.

Wij zijn prettig geholpen door Kevin.

Klantvriendelijk is wel goed

Goede klantvriendelijk gead over de app . En ook tijden bezichtiging goede service gehad

• Medewerkers
  • Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? N.v.t.
  • Zou u nogmaals een auto bij ons kopen? N.v.t.
  • Verliep de aflevering naar wens? Ja

Goede communicatie, snelle reactie op vragen, prima service.

Prettige communicatie met Kevin. Altijd goed bereikbaar. Vriendelijk en correct.

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Een goede verkoopadviseur die met je mee denkt!

Ik twijfelde waar ik goed aan deed: mijn oude auto houden, een nieuwe auto leasen of een tweedehands auto kopen op afbetaling. Samen hebben we de verschillende opties doorgenomen, waardoor ik mij heel goed voelde bij mijn uiteindelijke keuze. Heel fijn!

Goede sfeer en service

Mijn eerste autootje hier gekocht. Stond te koop tegen handelsprijs, omdat het ging om een inruiler zonder garantie. Meteen vriendelijk geholpen door Bart. De auto rijdt perfect, dus daarover ook geen klachten.

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Warm welkom gebaseerd op vertrouwen.

Werd warm ontvangen door Kevin. Hij nam uitgebreid de tijd om al mijn vragen gedurende het verkoopproces te beantwoorden. Ook hield hij mij regelmatig op de hoogte van de voortgang van het gereed maken van de auto.

klantvriendelijk en behulpzaam

Ik heb een Suzuki met inruil gekocht, de offerte leek me interessant, ik vroeg om verdere controles van de auto om te zien of deze conform was met de Nederlandse markt omdat de voertuig geïmporteerd was. Alle verzoeken op de auto zijn vervuld, maar later merkte ik 2 kleine gebreken op die ik niet had verwacht, gelukkig zijn eenvoudig om op te lossen. Daarom vraag ik u als advies om de auto's voor de verkoop nader te controleren om te voorkomen dat de klant bij jullie moet terugkomen. Voor de rest jullie zijn klantvriendelijk en behulpzaam.

Uitermate positief!

Ik heb onlangs ongezien een nieuwe Suzuki Vitara Smart Hybrid Stijl bij Suzuki Leiden gekocht. De onderlinge communicatie met Kevin Schuurhuis over koop en inruil verliep erg prettig. Doch ook de fysieke afhandeling op de zaak in Leiden met Jelle van der Vlugt was aangenaam. Kortom op 2 december reed ik met een goed gevoel weg in mijn prachtige nieuwe Vitara. Dit bedrijf is klantvriendelijk en komt zijn afspraken goed na. Bart, Jelle en Kevin Bedankt & nog vele vruchtbare Suzuki jaren gewenst! Vriendelijke groet, V.E.

Topdeal, snelle afhandeling , snelle aflevering en fijne verkopers

Topdeal, snelle afhandeling , snelle aflevering en fijne verkopers

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

full professionalism and no negative treatment of people from another country

very nice and friendly service, full professionalism to more such sellers, I heartily recommend and will definitely come back there for a new car.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Bart, Kevin

Geweldig!!

Super garage heel vriendelijk niet opdringerig. Leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je. Komen hun afspraken na! We gaan hier zeer zeker terug komen als we weer Nieuwe auto willen kopen!!

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Ik ben erg tevreden over de verkoopadviseurs. Goede service en klantvriendelijkheid. Erg blij met mijn nieuwe auto.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Jelle, Kevin
  • Verliep de aflevering naar wens? Ja

Alles was perfect dank u wel

zeer mooie winkel, zeer beleefd en goede verkopers staan ​​altijd klaar om iedereen te helpen ik adviseer hier om een ​​auto bij hen te kopen kan altijd onderhandelen! zeer goede service Ik heb nog nooit zo'n goede service gezien als in deze winkel Ik kocht een auto ze hebben de banden voor mij vervangen helemaal door nieuwe, maakten de auto goed schoon en vulden de benzine, ik heb nog nooit zoiets gezien, dus als ik nog een auto nodig heb, koop ik die in deze garage.

Hele fijne ervaring

Ik heb onlangs een 2e hands auto gekocht bij Suzuki Leiden. Vanaf de eerste ontvangst tot de levering van de auto is alles heel fijn verlopen. De punten die ik naar aanleiding van de proefrit aangaf zijn netjes opgelost, en de communicatie was goed. Zeker een aanrader dus!

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Prettig, betrouwbaar en deskundig team van medewerkers

We hebben wederom bij dit bedrijf onze tweede Suzuki aangeschaft. Gastvrij ontvangen, geen druk om een deal te sluiten. Goed en duidelijk geadviseerd. Puike aflevering. Kortom; hier komen we weer terug en een aanrader voor ieder die een auto zoekt.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Bart, Kevin

Prima bedrijf

Ik werd vriendelijk ontvangen met een bak koffie en de auto stond al klaar voor de proefrit en de koop ging super vlot, ik zou dit bedrijf zeker aanraden om een auto te kopen mvg F.Oortwijn

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Aandacht en voldoende zorg en snel

Hoe service hoort te zijn en hoe ik me als koper hoor te voelen!

Heel goed.

Goede service, vriendelijk personeel. Fijn ook dat ik een proefrit aan huis kon maken, en daar ruim de tijd voor kon nemen. De occasion die ik heb gekocht, was niet meer de jongste, maar wel in uitstekende staat. De prijs-kwaliteitverhouding was ook goed. Ik rij er nu alweer een paar maanden in en ben tot nu toe zeer tevreden met mijn auto.

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Heerlijke auto gevonden bij het juiste adres

De communicatie met deze dealer was vanaf het begin al heel fijn, open en eerlijk. We kregen alle ruimte voor een proefrit en nadat we het zeker wisten, verliep de koop voorspoedig. Tegen elke verwachting in had de auto na wat dagen een probleem en second options van andere garages gaven de indruk dat het mis was met de auto. We zijn het gesprek aangegaan met deze dealer en petje af hoe we te woord zijn gestaan en voor de oplossing die we geboden kregen. Uiteindelijk bleek het een storm in een glas water en is ons vertrouwen in de auto en de verkoper (met geduld en vriendelijkheid van hun kant) weer helemaal hersteld! We hadden voor ons geen betere auto kunnen hebben en voor ons onderscheidt de dealer zich van vele anderen door oprechtheid, transparantie, klantvriendelijkheid en service zo voorop te zetten. Dat geeft vertrouwen in de mens en daar houden wij van! Warme aanrader deze dealer voor het kopen van een auto naar wens.

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen.

Ben heel tevreden over de vriendelijkheid en professionaliteit van de medewerkers die me hebben geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Jelle, Kevin

Prettig te woord gestaan

Werd goed geholpen, informatie enz

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Fantastisch. Zelfs het omzetten van de verzekering hebben jullie geregeld

Prettig. Voor het eerst een auto bij een officiële dealer gekocht. Na de aanschaf veel problemen gehad nadat jullie de verzekering omgezet hadden. Ik kwam er niet door bij de oude verz mij. Als uiterste heb ik jullie gebeld, waarop jullie actie hebben ondernomen en een en ander direct geregeld werd. Dit scheelt mij veel geld i.v.m. Registratie Roy-data.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Bart, Jelle

Hogerijndijk 328 328

2314AN Leiden

Over Suzuki Leiden by Bart

Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!