Aardige vriendelijke goeie mensen,die luisteren en kijken naar je wensen. Aan alles voldaan wat ik wilde,vandaar mijn dikke 10 voor garage Bart. Ga er zeker weer heen als ik nog iets te wensen heb. Vriendelijke groet Ellen v d Poel
Men is in deze garage / showroom erg gastvrij en zeker niet opdringerig. Gewoon een informeel prettige sfeer. Tov een andere Suzuki dealer (zal de naam niet noemen) is Suzuki by Bart wel echt goed. Waar de andere Suzuki dealer mij voor niets een uur liet rijden om een proefrit te kunnen maken en vervolgens niet de beloofde auto ter beschikking had... wat een foutje bleek te zijn was het in Leiden wel goed gelijk goed geregeld. De koop was dan ook na de tweede proefrit snel gesloten. Prima aflevering en een zeer fijn contact. Ik blijf hier zeker komen en kan Suzuki by Bart in Leiden iedereen aanraden.
De verkoper en ook het hele bedrijf kwam op mij heel betrouwbaar over. Ik heb er een heel goed gevoel bij gehad. En ik heb wel anders mee gemaakt...
Vriendelijke ontvangst en geen opdringerige verkoper. We konden direct een proefrit maken. Bij de levering van de nieuwe auto werd alle tijd genomen voor vragen en uitleg over de nieuwe auto.
Ik vond er een tweedehands auto via internet en nam telefonisch contact op. Ik werd direct vriendelijk en professioneel geholpen. Dat gaf een gevoel van vertrouwen. De auto werd tiptop in orde gemaakt en alles werd goed geregeld. Ik ben heel tevreden.
Zie hierboven
Prima geholpen door Jelle. In een ongedwongen sfeer de auto bekeken en na een net aanbod tot overeenstemming gekomen.
1e contact verliep telefonisch voor een afspraak proefrit, maar er werd in de auto van onze keuze al een (langdurige) proefrit gemaakt, maar Jelle belde ons tussendoor, om dit te melden, toen auto terug was en geen koop tot stand was gekomen werden wij netjes gebeld om naar showroom te komen. In de showroom hadden wij meteen een goed gevoel. Na proefrit om de tafel gezeten voor de koop. Duidelijke taal geen blablabla en heel veel informatie. Er werd ons ook niets opgedrongen en geprobeerd allerlei "pakketten" aan te smeren. Het voelde eerlijk en oprecht. Jelle nam ook alle tijd en we konden heel veel vragen, waarop we duidelijke antwoorden kregen. Toen we de auto kwamen halen weer om de tafel gezeten en alles uitgelegd gekregen in duidelijke taal. Zeer blij met de keuze om naar deze dealer te gaan en super blij met onze Suzuki Vitara.
Wij komen vanuit Nijmegen en zouden zeker nogmaals kopen bij Suzuki Leiden. Wij hebben een gebruikte Corsa gekocht bij Jelle. Het verkoopgesprek was open, eerlijk en na aanschaf prima service! Een nette manier van werken, conform afspraak afgeleverd en zelfs nog wat extra”s: Ze hebben de airco afgevuld en 2 banden vervangen omdat dit er aan zat te komen. Aanrader!
Je wordt er prettig geholpen en prettige medewerkers
Enorm goed geholpen daar, service is top.
Relaxed en ontspannend. Kop koffie en gezellig praatje.
Alle tijd genomen voor het informeren over de auto die wij op het oog hadden. Bij het ophalen van de auto was meer gedaan aan de auto dan was afgesproken. Wat een service. Bedankt Bart
Een garage waar je prettig zaken kan doen. Ook naderhand voor kleine dingetjes die werden goed opgelost
Aardige autoverkoper Kevin. Alles goed geregeld. Proefrit, koffie enz. Goed kunnen onderhandelen. Juiste prijzen.
Goed ontvangen, gebeld en binnen 20 minuten stond de auto klaar voor een proefrit. Prima informatie en een betere verzekering voor 2 auto's geregeld!
Alle tijd genomen en uitgebreid geïnformeerd. Bedankt Bart.
Geweldig, het onmogelijke maken zij mogelijk.
100% tevreden
Een prima wagen. Alle handelingen met knopjes display met radio tomtom had ik snel onder controle. Rustige wegligging.
Een fijne zaak om binnen te komen.
Heerlijk rijden in de Swift
Deze dealer geeft mij een vertrouwd gevoel. Nu al onze derde auto gekocht in 4 jaar tijd. Elke keer prettig, sociaal en deskundig geholpen.
Vrijdag 19 feb een Suzuki swift gekocht. Van proef rit tot aan afleveren geweldige service
Ik ben hartstikke goed geholpen door Jelle bij de aanschaf van mijn eerste auto. Zelfs nog hulp bij het verzekeren gehad. Een heel vriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Hogerijndijk 328 328
2314AN Leiden
Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!