Goede, juiste en de beste service Wordt hier in hoofdletters geschreven en verleend!
Heel vriendelijk geholpen en snel tot een beslissing gekomen
Voor mijn perfecte nieuwe auto kwam ik in Leiden terecht. Dit is voor mij 1 uur en 45 minuten rijden als het verkeer mee zit. Al snel kon ik langs komen voor de auto te bekijken en de testrit. Erg goed ontvangen en mocht de auto meteen meenemen voor testrit. Daarna nog informatie gekregen en hebben de medewerkers mijn auto bekeken. Al snel was ik akkoord en kon ik ook eerder dan verwacht de auto gaan ophalen! Hier werken leuke medewerkers met alle kennis en die ook een leuk praatje maken. Erg blij overal en daarom het rijden waard!
Het duurde wat langer vanwege de cruise control die niet goed werkte maar er werd alles aan gedaan zodat deze werkte. Contact was ook fijn Ik werd op de hoogte gehouden als het langer duurde! De service was ook erg fijn iedereen was super aardig!
Alles zoals afgesproken is gegaan topi
Mijn zus had bij Carz een auto gekocht maar die kreeg kort erna turbo en waterpomp problemen. Zonder gemor werd het pico bello gemaakt, met vervangende auto en onder gehele garantie. Vandaar dat ik ook eens ging kijken daar. Prima geholpen door Jelle en ook Kevin is zeer behulpzaam. Mooie andere auto gevonden. Goed gevoel en blij met de nieuwe auto!
Uw garage ervaar ik als zeer klantgericht en -vriendelijk. Betrouwbaarheid en service staan op een hoog peil.
2e hands X-trail gekocht wegens caravan. Goede informatie door Jelle en ook de aftersales was prima. Achteraf plaatsing van een life-hammer en vervanging van de ruitenwissers was gratis en werd ter plekke geregeld. Al met al ben ik een tevreden klant.
Goed gereageerd op mail en telefoon, zeer klant vriendelijk.
Vrij snel kunnen schakelen om de auto te kunnen bekijken en daarna niet heel lang hoeven wachten. Super!!
Voor onze oma waren we al een tijdje op zoek naar een veilige en betaalbare occasion. We kwamen uiteindelijk bij Bart terecht en die heeft ons gewéldig geholpen! De aankomst was met een goed gevoel en het vertrek was met een nog beter gevoel. Bart heeft er alles aan gedaan om de auto tiptop af te leveren en heeft ons met veel geduld geholpen. Hij heeft zelfs meer gedaan dan wat we afgesproken hadden. Al met al een hele fijne ervaring en we zijn heel blij dat onze oma weer lekker veilig de weg op kan.
Het bedrijf heeft op ons een vriendelijke, gastvrije en professionele indruk achtergelaten. De inruilprijs en de verkoopprijs lagen in een goede balans. We werden heel vriendelijk ontvangen en goed begeleid tijdens het aankoopproces. Een in onze ogen optredend manco werd direkt onderzocht en direkt en ook vriendelijk verholpen . Het bleek gelukkig niet s bijzonders. Desondanks wederom vriendelijk ontvangen en behandeld. Echt een aanrader dit bedrijf.
Goede service en zeer klantvriendelijk
Hadden op de website de auto gezien en een afspraak gemaakt. Alles werd ons goed uitgelegd. De auto zag er prima uit en na een proefrit gekocht.
Ik kijk hier nog steeds van op. Heb ook auto’s van een hoger segment gekocht. Maar zeker niet zo’n service gehad. Met name mijn dank aan Jelle. Duidelijke afspraken en het nakomen hiervan. Perfecte aflevering waar de jongens ook daadwerkelijk alles regelen wat ook geregeld moet worden. Mijn dank, Mvg, N.Cilingir
Ik ben erg tevreden met de Chevrolet Tacuma die ik een maand geleden heb gekocht. Deze dealer is een wereld van verschil met de "autodealer" waar ik mijn vorige auto heb gekocht! Vriendelijk personeel dat echt zorgt dat de auto die ze verkopen degelijk is. Er bleek, na de aankoop, maar voordat ik de auto in ontvangst nam, tijdens een laatste check nog een aantal dingen mis te zijn met de auto, en die hebben ze kosteloos gerepareerd. De verkoper, Jelle, is toen ik bij het ophalen vroeg of ze mijn radio wilden vervangen, nog zeker 20 minuten bezig geweest om de oude radio, die met twee bouten onder het dashboard bleek vast te zitten, er uit te halen, en de nieuwe erin te zetten, ook zonder extra kosten te rekenen. De auto rijdt, zeker voor zijn 17 jaar, nog steeds erg goed en ik heb in de afgelopen maand (±2000km) nog geen enkel technisch gebrek ontdekt. Kortom:
Ondanks.problemen met een onderdeel toch goed en netjes afgerond.
Afspraken goed nagekomen.auto werd eerder afgeleverd dan afgesproken
Hierbij wil ik het team van Suzuki Leiden bedanken voor de betrokkenheid bij mijn aanrijding .en voor het vervangend vervoer en het zoeken naar een andere auto. klasse
Afspraken voor wat betreft de aflevering van de auto nagenoeg na gekomen. Ter compensatie van vertraagde aflevering een tegoedbon gekregen. Zeer attent.
Nog voordat we de showroom instapten al via de app contact gehad en na leuke contacten op naar de showroom. De auto stond netjes binnen omdat het hard regende en klaar voor een proefrit. Na een geweldige proefrit waren we snel om en is alles super netjes geregeld. Alles helder en duidelijk uitgelegd en op de dag van aflevering stond de auto spik en span klaar. Nogmaals bedankt voor de super service! We zijn nog altijd blij mee deze aanschaf en kunnen iedereen de service van dit bedrijf aanbevelen. Nogmaals dank Jelle!
Nog steeds blij met de Panda die we in oktober 2022 hebben gekocht. Een mooie wagen en met prima service geleverd. Voor aflevering nog nieuwe voorbanden en nieuwe remmen. Mooie showroom en de wagen zag er keurig uit bij aflevering. Een aanrader!
Een klein risico om vanuit Groningen een nieuwe auto in Leiden te kopen. Maar geen spijt. We maakten gebruik van een mooie aanbieding van Suzuki Leiden van een demo S-Cross. De communicatie via mail en telefoon verliep zo prettig dat wij het aandurfden om de auto ongezien te kopen. De aflevering verliep uitstekend; hartelijke ontvangst en goede uitleg. Maakte al met al een vertrouwde indruk, waarin we niet zijn teleurgesteld. Ook toen we, na thuiskomst, enkele kleine onvolkomenheden ontdekten werden nieuwe onderdelen zonder problemen opgestuurd en konden we ze door onze eigen garage laten monteren; rekening naar Suzuki Leiden. Kortom: top service. Groningen-Leiden is een beetje ver, maar anders stond voor ons wel vast wat onze vaste garage zou worden!
ga er vanuit dat dit zo blijft in 2023!! nog de beste wensen voor 2023
Alles goed geregeld afspraken werden nagekomen
Hogerijndijk 328 328
2314AN Leiden
Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!