wisselend

pech gehad in het afgelopen jaar met een probleem dat langdurend niet kon worden opgelost. Uiteindelijk, na weken en na inschakeling van Kia Nederland, lukte het toch en daarna heeft de auto het goed gedaan. De lange duur van het probleem was frustrerend. In het algemeen heb ik toch een positieve ervaring met KIA en Rida.

Picobello

Altijd goed geholpen in de garage en in de showroom kom hier graag. Prima garantie en pechhulp

Al meer dan 20 jaar klant

Geweldige Service

Erg goed geholpen, na een warm onthaal met soep erbij! Goed geregeld!

zeer goed

Prima service en vriendelijk personeel.

Super bedrijf, mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

Ik ben nu klant van Kia enkele jaren, ben super tevreden met de begeleiding voor het kopen van een nieuwe auto, staat altijd iet mooi tussen als ik kom voor de KIA test dag. Ik vertrouw de medewerkers en als ik vragen heb kan ik altijd terug naar hun, problemen worden altijd opgelost. Ga zo door.

Leuke testdag duurde wel iets langer

Service is goed

Mooie auto's zeker de xceed

Goed en netjes geholpen

Goed en netjes geholpen :)

Het duurde dit jaar wat langer dan vorig jaar

Altijd tevreden geholpen en maandag krijg ik weer mijn winterbanden.

goede ervaringen

zeer tevreden van mijn kia rio

prima service

goede service

ik wordt hier altijd goed geholpen is mijn ervaring

Een ongelooflijke ervaring

Bij mijn vorige onderhoudsbeurt werd mijn Kia zoals gewoonlijk weer eens goed onderhanden genomen en toen werd mij verteld dat de volgende keer hoogstwaarschijnlijk mijn banden vervangen zouden moeten worden. Dit was ik een paar weken later natuurlijk al vergeten, maar nu belde de garage mij een paar weken geleden op om me eraan te herinneren dat met de winter die eraan komt we toch maar eens de banden van mijn Kia Rio moeten vervangen. Dus dan hebben we maar meteen een afspraak gemaakt voor de bandjes. Nu kom ik deze morgen aan bij de Kia garage en staat er gewoon een Stinger voor de deur. Ik dacht bij mezelf "jongen, zo een kans krijg je nooit meer om die van binnen te zien" dus de stoute schoenen aangedaan en gevraagd aan de meneer achter de balie of ik die Stinger eens van binnen mag zien. Komt hij een paar minuutjes later terug met de sleutel van de Stinger, geeft ze aan mij en zegt me "kom we gaan een stukje rijden"!!! Nou wat een ervaring en wat een prachtige auto, echt ON-GE-LOOF-LIJK!!!!!!! Dat geluid wanneer dat beest start en de luxe die je van binnen proeft is een ervaring die ik nooit zal vergeten. Zo agressief en comfortabel tegelijk. Dit is echt een rij-ervaring die mij nog lang zal bij blijven. Dank je wel KIA

Zoals het hoort

Service van het hoogste niveau. Alles wat men mag verwachten van een garage. Vooral Patrick heeft klanttevredenheid hoog staan. Hij kent iedereen en doet net het beetje extra zodat je je als klant echt koning voelt.

Fantastisch,

Als de auto een beurt nodig heeft ,haalt Patrick hem op ,s’avonds .Blijf nog even gezellig praten ..en andere dag wordt de auto weer netjes terug gebracht ......de service is prima ,ze doen niks onnodig ...en de auto zelf is ook fantastische. Hij rijd lekker ...en Patrick is ook prima ....haha

Zeer tevreden !

Al jarenlang heeft mijn moeder prima ervaringen met vriendelijkheid en service van met name Patrick. Ieder jaar nam hij persoonlijk contact op ivm APK en kwam de auto aan huis ophalen. Er werd niets aan de auto gesleuteld, vervangen etc zonder overleg/afstemming en dat is erg fijn. Dit jaar heb ik zelf de honneurs waargenomen ivm de auto en ik ervaar precies hetzelfde : klantvriendelijk, persoonlijk en passend bij het gebruik van de auto de nodige inspanningen om veilig te kunnen blijven rijden (niets meer en niets minder). Heel prettig !

Patrick in een zin, groote klasse

mijn auto moest voor een apk, maar wegens ziekte kon ik hem niet brengen, geen punt voor Patrick v d Vijver, in zijn eigen tijd kwam hij hem ophalen en thuis brengen, zeer groote klasse.

gewoon geweldig goed en zeker een aanbeveling waard

van af dat ik mijn toen nieuwe Kia Picanto gekocht heb , heb ik altijd super goede service gekregen speciaal van Patrick die er altijd voor gezorgd heeft dat mijn auto de juiste behandeling gekregen heeft die nodig was tot nu toe . ook voor mij heeft hij altijd een vriendelijk woord en een kopje koffie klaar . tevens indien nodig en desgevraagd wijze raad , prima service en ik hoop Patrick nog lang bij de garage terug te zien .

Zee goed en prettig autobedrijf om zaken mee te doen

Zeer prettig autobedrijf, werd ontvangen met een kopje koffie en er waren allemaal activiteiten in de showroom. Het bleek dat dit bedrijf een open dag had voor hun 50 jarig bestaan. De kinderen hebben zich vermaakt op het springkussen en in de formule 1 simulator. IK kwam eigenlijk binnen om te kijken voor een nieuwe auto gebruikt. Echter na het aangeven van mijn persoonlijke voorkeuren en situatie kreeg ik een hele mooie aanbieding op een nieuwe auto. Ik hoop volgende week mijn nieuwe KIA Picanto bij Autohuis Terneuzen op te gaan halen. Nogmaals top autobedrijf en service!

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel, mooi aanbod auto’s

Prettig geholpen door verkoper, mooie tweedehands auto gevonden! Binnen mijn budget

Correcte ontvangst en prettig gesprek over Kia X Ceed

Ik werd gastvrij ontvangen door de verkoper Dennis. Ik kreeg uitgebreide informatie over de nieuwe X Ceed die net nieuw in de showroom is. Ik heb samen met de verkoper een proefrit gemaakt en overweeg deze mooie auto als optie voor mijn toekomstige aankoop te kopen. Fijn dat ik tot in detail de voors en tegens van dit model toegelicht heb gekregen. Ik raad iedereen aan om de Kia X Ceed in de showroom te gaan bekijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

wel redelijk goed bedrijf alleen proberen ze klanten te lokken met lage prijzen en als je dan komt kijken komt de bpm en btw er nog bij komt er ineens 7000 tot 10000 euro extra op de advertentie prijs bij voorbeeld staat op de site een Volvo v70 wel jammer zo

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen