is goed. Ik kan altijd terecht met mijn auto, ook voor onverwachte klusjes.
Zeer positief. Ze kennen me. Denken mee. Ik vetrouw de mensen en wat ze met mijn auto doen.
Ik kom al jaren bij jullie bij het bedrijf tot tevredenheid.
Persoonlijk, betrouwbaar, vriendelijk en accuraat.
Over het algemeen goede ervaringen
snel en zeer vriendelijk geholpen,zeer goede monteurs die gelijk voor jou klaar staan en ze nemen de tijd en luisteren goede naar de klachten
Je wordt gewoonlijk snel en adequaat geholpen als klant bij Van der Sluijs
Nieuwe klant.
Snel en goed geholpen tegen heel redelijke prijs.
Prima garage, goede service, altijd open voor extra vragen en goede uitleg.
OK.
goed en snelle service
meedenken, vriendelijk en snel
Op plezierige wijze zaken gedaan. In mei een Saab 93 cabrio gekocht en een Volvo 850 ingeruild. De nazorg was erg correct en met aandacht uitgevoerd. De kleine problemen die er waren zijn keurig opgelost.
was zeer teleurgesteld. 9 maandengeledeneen auto gekocht van ongeveer anderhalf jaar. Je denkt dat hij goed . Nu al met een beurt gebreken. vernieuwen remolie, airco Wel korting gekregen maar ik vind dat dit niet mag. Had een beurt moeten hebben voor ik hem kreeg
Wij hebben telefonisch contact met u gehad en e.e.a. uitgelegd. We hopen dat het goed opgelost is.