Ontvangst was vriendelijk en goed. De auto was op tijd klaar.

Helemaal tevreden

- klantvriendelijk - deskundig - time-management naar wens client - gratis leenauto

Goede service, altijd bereid om te helpen.

Doen niets ongevraagd teveel en goede prijs/kwaliteit verhouding.

heel goed

Goede kwaliteit service, maar duurde wat lang door personeelstekort

Mijn ervaring is prima

Met vd Sluys heb ik alleen maar goede ervaringen

Topgarage

Staan altijd voor je klaar met advies en de prijzen zijn heel schappelijk. Aanrader!

Altijd welkom daar

Als het kan, helpen ze je direct

Professioneel bedrijf met behulpzaam en deskundig personeel

Reeds meer dan 15 jaar klant en altijd tevreden geweest met het jaarlijkse onderhoud. Dit ondanks het feit dat mijn auto zo'n 20 jaar oud is en bijna 300.000 km op de teller heeft staan.

Voldoende goed

Goed geholpen, adminisratief kan beter.

Helemaal goed!

De ervaring was helemaal prima. Enige (en daarom geen 5 sterren) is dat de kosten voor de werkplaats relatief hoog zijn, in vergelijking met onze vorige garage.

Perfect gelopen ondanks alle Covid ellende

Goede service!

Echt geweldig!

Altijd word ik goed geholpen, zelfs als er eigenlijk niets aan de hand bijv als ik de rempedaal onvoldoende intrap of de handrem er niet af kan krijgen, echt meegemaakt!

Tevreden

We worden altijd uitstekend geholpen

vriendelijk en bereid om mee te denken

Tijdens onze vakantie was er opeens een flink lek van koelvloeistof. Bij van der Sluijs Auto's waren ze bereid om op kort termijn te gaan kijken wat er aan de hand was, wat een flinke klus was omdat de hele motor open moest. Uiteindelijk hebben ze het euvel gevonden en een prijsopgave gegeven. Toen ze achter meer (kleine) dingen kwamen waarvan ze dachten dat die op kort termijn ook problemen zouden kunnen geven hebben ze netjes gebeld en overlegd. Ze waren vriendelijk en coulant. Voor toen waren we gelukkig geholpen. Wel blijkt er nog steeds heel langzaam koelvloeistof weg te lekken, dus helemaal opgelost is het nog niet.

Super vriendelijk en deskundig

Probleem en tijdsdruk goed aangevoeld en opgelost.

Prima service.

Vriendelijk, klantgericht.

Het was weer prima

Goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan, marktconforme tarieven

Prima monteurs en uitstekende service

Bij problemen met mijn 'op leeftijd' zijnde Audi A3 (bouwjaar 2000) wordt ik altijd snel en vakkundig geholpen. Indien nodig wordt een leenauto of fiets beschikbaar gesteld.

snel en vakkundig

`sMorgens brengen, `smiddags weer ophalen. Fijne mensen en vakkundig personeel met een liefde voor auto`s

Prima,

Goed en vlot geholpen,

APK

Prima!

Net een stapje extra

Ze denken met je mee en proberen een goede oplossing te bedenken.

goede service aandacht voor klant

Service en behandeling na geleden schade prima opgelost.

Sublieme service!

Lege accu-thuis door VDS accu gestart- in garage nieuwe accu> was slechte accu/ Dashboard verlichting en signalering uitgevallen- VDS bestelde nieuwe accu en heeft Dashboard weer aan de praat gekregen. Soms zit t tegen, maar ze lossen alles op, chapeau!

Traay 170

3971 GV Driebergen