Als mijn auto voor een beurt geweest is, dan weet ik gewoon dat ie weer voor een jaar probleemloos rijdt!
Prima bedrijf Eigenaar mag meer klantgericht zijn.
Ik word al jaren heel plezierig, rustig ontvangen en geholpen. Reparaties zijn altijd binnen een redelijke tijd klaar. Mijn vragen worden steeds serieus genomen en behandeld. Ik krijg altijd een telefoontje met de vraag om toestemming bij onverwacht meerwerk. Ik ervaar het personeel als vriendelijk en ter zake kundig. Ik heb zo goed als nooit ervaren dat ik terug moest komen na een beurt of reparatie.
Geen vertrouwen meer in het bedrijf.
Fijn en netjes geholpen door een keurig team van mensen. Bij het eerste bezoek voelde het alsof ik iedereen al heel lang kende. Hartelijk en hulpvaardig.
Goed geholpen, goede service, alleen jammer dat er soms wel meerdere vervolgafspraak nodig zijn om reparaties uit te voeren
Geniaal
deskundig en aandacht voor de klant
Uitstekend. Zelden klachten over de uitgevoerde werkzaamheden. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Prettige heren, ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam!
Prima ervaringen zowel met kopen van auto\'s als reparatie en onderhoud. Klantvriendelijk, behulpzaam en eerlijk.
Prima service, ga zo door !