Positief

Vrij, ongedwongen en open toenadering door de verkoper, dhr. Radjen Mohes Singh. Geen “dwang” of opdringerig gedrag bij bespreken van onze wensen en “eisen”. Liet alle opties en mogelijkheden zien.

Deze garage is eigenlijk in één zin geweldig.

Op tijd een oproep voor een beurt, keuze om te wachten of een vervang auto. Bij wachten netjes gewaarschuwd dat de auto klaar is via een mail. alle verzoeken om iets extra te doen zonder problemen. Ik dacht dat ik een sleutel kwijt was of niet had gekregen, alles werd in het werk gesteld om uit te zoeken waar de fout lag, gelukkig bij mezelf. Geen vragen om iets extra's te vervangen of te vernieuwen, heb zelf jarenlang in de auto mobiel branche gewerkt om te weten hoe het werkt. Niets dan lof voor deze garage, ik zou er zo weer een auto kopen. heb mijn kinderen al een keer langs gestuurd.

Goed geholpen

Ben fijn geholpen door Radjen voor m'n CX5, top!

zeer goed

Buiten gewoon betrokken bij het gene wat ze doen en de klanten op hun waarde weten te schatten sjapo .

Ervaring is zo goed dat ik Knoop heb uitgekozen voor mijn volgende leaseauto.

Jermy Knoop's liefde voor Mazda's en zijn uitleg, zijn snehlheid van handelen met een offerte met al mijn wensen voor een auto en meer en binnen mijn budget, hebben mij overgehaald om bij hem mijn volgende leaseauto te nemen. Passie voor wat je doet zorgt voor mooie resultaten. En ik ben super blij met het resutaat!

Betrokken en deskundig

Medewerkers van Knoop gaan goed op mijn vragen en wensen in.Ik heb het gevoel dat ik op mijn dealer kan rekenen.

Happy to help you

Ik ben tijdens het kiezen van mij nieuwe leaseauto geholpen door Radjen Singh. Hij heeft mij op een prettige manier geholpen en op de hoogte gehouden tijdens het hele proces.

Top service en een vertrouwd gevoel

Ik heb mijn eerste auto gekocht bij Radjen. Hij heeft mij erg goed geholpen doordat hij open en eerlijk is. Krijg de auto netjes afgeleverd, ben zeer tevreden over de manier van werken!

Uitstekend enthousiast verkoop team. Verkoop en afhandeling werden fantastisch geregeld door Sam Mohamoud Ali en Joery Knoop.

Sympathiek, prettig en reëel

Afgelopen zaterdag heb ik met Radjen een mooie deal kunnen sluiten. Ik heb van hem een mooie en goede occasion gekocht en heb voor mijn inruilauto een goede en reële prijs gekregen. Dit was mijn eerste ervaring met autobedrijf Knoop en alles ging in een bijzonder prettige sfeer waarin ik vertrouwen in dit bedrijf heb gekregen.

MAZDA MX-30, J-586-PT

In oktober 2019 bezocht ik mijn Mazda dealer, Knoop in Maarssen, om meer nieuws te horen over de lancering van de Mazda MX-30. Omdat dit niet de eerste nieuwe automobiel is die ik kocht, heb ik een gesprek gevoerd met de heer Sam Mohamoud Ali, een verkoper met een rustige aard en die de cliënt nooit onder beslissingsdruk plaatst. Zijn vakkennis is fenomenaal en het verbaasde mij dus niet dat hij van een auto die nog geproduceerd moest worden de ins en outs beheerste. Ik had dus weinig tijd nodig om een beslissing te nemen over het instappen in het nieuwe tijdperk van de elektrische auto. Het lange wachten is royaal beloond, met het in gebruik nemen van mijn Mazda MX-30. Absoluut een volkomen nieuwe ervaring. De Mazda MX-30 heeft de Mazda overtroffen !

Vertrouwd, vriendelijk, toegankelijk en oog voor 'de klant'

Wederom goed en snel geholpen bij Knoop in Maarssen. Een bedrijf waar zowel de werkplaats als afdeling verkoop heel toegankelijk zijn. Geen ingewikkelde of lange teksten, maar wel mensen die zich richten op de oplossing en je ook duidelijk vertellen wat de afwegingen zijn. Tot op heden altijd vakkundig geholpen en dus een tevreden klant!

Topservice en snelle levering van de auto

Ik ben erg goed door Sam geholpen! Ik wist eigenlijk al precies wat ik voor leaseauto wilde hebben. Sam heeft na een proefritje voor mij gelijk een offerte opgesteld en deze later ook bijgewerkt toen ik toch een andere kleur wilde hebben. De auto kon ook verrassend snel geleverd worden waardoor ik al kon wegrijden na 3 weken.

Tevreden

Goed geholpen zowel door Sam als door ander personeel.

Erg goed geholpen bij Knoop

Laatst een occasion gekocht bij autobedrijf Knoop. Prettig ontvangen en rustig de tijd gehad om een proefrit te maken. Bij afleveren waren wat problemen met de blanke lak van de auto, maar dit is netjes opgelost door hun. Kreeg een leenauto in de tussentijd. Erg tevreden met het resulaat van de auto. Kan autobedrijf Knoop aanraden.

Heel goed!!!!

ben Heel goed geholpen door SAM. Hij was na mijn vraag meteen aan de slag gegaan. en heeft me op de hoogte gehouden. Ook na de aflevering helpt hij met mijn vragen SUPER. ook de werkplaats doet het goed, wordt vriendelijk geholpen( klasse.)

Zeer vriendelijke en professionele dealer

Bij aanschaf van een occasion, werd ik zeer goed geholpen door Sam. Hij nam de tijd en gaf deskundige advies. De auto werd in een top conditie afgeleverd.

Deskundig, vriendelijk en correct geholpen

Wij zijn tijdens aankoop nieuwe auto geholpen door Radjen Singh op een deskundige en prettige manier. Hij heeft ons een goed gevoel gegeven.

Oprecht, deskundig en erg prettig

Zelden een verkoper ontmoet die oprecht, eerlijk en prettig in de omgang is, zonder dat je het gevoel krijgt dat er toch ergens nog een addertje onder het gras zit. Radjen is eerlijk en prettig in de omgang. Hij is zichzelf en respecteert dat ook in de ander. Het geeft een goed gevoel om in deze garage bij deze verkoper een auto te kopen.

Zeer vriendelijk ontvangen en duidelijke informatie over de werkzaamheden.

Zeer vriendelijk ontvangen en duidelijke informatie over de werkzaamheden. De auto wordt ook weer heel netjes afgeleverd.

Eerste indruk goed.

Enkele weken geleden waren we op oriëntatie voor een nieuwe auto. We zijn ook bij Knoop Maarssen geweest voor een offerte voor de Mazda 2. Door de verkoper Radjen Singh zijn we uitstekend ontvangen en gehlopen. We zijn uiteindelijk voor een ander merk gegaan, neemt echter niet weg dat we zeker in de toekomst nog eens voor Mazda kunnen kiezen, en zeker dan naar deze garage terugkeren.

Zoals voorheen een super persoonlijke service

Na een kort telefoontje staat voor ons ( met een welkomst bericht op de voorruit) de MAZDA-MX30 klaar voor een proefrit. Wat een geweldige auto, pure luxe. Een fantastische rij ervaring. De auto lijkt groot in vergelijking met de Mazda2, maar daar merk je niets van tijdens het rijden. Na de proefrit is de beslissing niet moeilijk meer met ook nog een prima inruil prijs voor mijn Mazda 2. Ik ga elektrisch rijden in een prachtige milieu vriendelijke Mazda-MX30. Kan niet wachten!

Uitmuntend

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf dat gewoon doet wat het beloofd. Hier is de klant nog koning. Wij bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan.

Gezellige mensen daar

Ik ben fantastisch geholpen door Radjen, hij denkt mee met de klant en vervolgens ga je tot aankoop over. Maar heb een mooi en auto gekocht dankzij Radjen

Een net en klantvriendelijk bedrijf.

We worden altijd netjes geholpen en het onderhoud en evt. reparaties worden in goed overleg gedaan.

Kometenweg 7

3606 BD Maarssen