Fijne zaak, goede service

Mazda 3 gekocht bij Radjen. Aardige verkoper, niet opdringerig of pusherig. Alle gelegenheid gekregen om te proefrijden en alles te bekijken. Aankoopproces tot nu toe een goede ervaring. Nu de levering nog... Eén minpuntje, de showroom is wat donker en daarom wat lastig de kleuren te bepalen. Maar je kan overal om vragen, antwoord is meestal 'ja'.

Goede vriendelijke verkoper die weet wat hij uiteindelijk wilt.

Behalve de uiteindelijke prijs ben ik blij met me aankoop bij Knoop. Radj is een leuke spontane verkoper met een goede babbel. De service is prima ook de aflevering met Joey was goed en klantvriendelijk! Ik heb qua de service niets te klagen. Ik moet het toch zeggen dat ik me niet fijn voel bij dat onderhoudspakket die je soort van wordt opgedrongen dat is t enige nadeel die ik moet laten noteren. Ik voel met op dat punt toch niet fijn om het netjes te zeggen.

Zeer prettig geholpen

Zakendoen met Radjen was zeer prettig en op een ontspannen manier. Heb er een goed gevoel aan overgehouden.

snel en behulpzaam

Vandaag bij Mazda Knoop geweest om mijn auto te verkopen bij Radjen. Alles snel en goed geregeld, binnen 4 uur was alles rond. Over twee weken kunnen we onze nieuwe Mazda bij hen ophalen. Ook hierbij goed geholpen. Zeer tevreden over communicatie en service! Kan niet beter. Aan te bevelen indien je een andere auto zoekt.

Met aandacht voor de klant een goede keuze kunnen maken

Radjen Singh heeft ons op een open en eerlijke manier geholpen bij de aanschaf van de CX-5 (Occassion). Gesprek en service voelde goed, waardoor wij met vertouwen tot de koop zijn overgegaan.

Goed van de tongriem gesneden man !

Radjen is een prettige, vriendelijke en duidelijk pratende verkoper. Geeft goede en duidelijke uitleg over de eventueel aan te schaffen auto. Voor en na delen van een bepaald type en eventuele extra's die extra geleverd kunnen worden.

Deskundig en uitermate klantvriendelijk

Zowel bij de inruil en aanschaf van een nieuwe auto, uitermate klantvriendelijk personeel en ook deskundig. En mbt tot onderhoud etc, eenzelfde ervaring!

Zeer klantvriendelijk. Je staat als klant centraal.

Op een zeer drukke zaterdagmiddag zijn wij, zonder afspraak bij Knoop naar binnen gelopen om een van de auto’s die wij op het oog hadden te gaan bekijken. Radjen was de verkoper die ons te woord stond. Wat een verademing. Radjen is absoluut geen doorsnee verkoper , een warm mens, die zakelijkheid en empathie op een zeer goede wijze in ons gesprek wist te verenigen. De auto werd, ondanks het feit dat deze op deze drukke zaterdag ingebouwd stond, klaargezet voor een proefrit. Terwijl Radjen ook nog andere klanten te woord stond, gaf hij ons de informatie en aandacht die nodig is bij de aankoop van een auto. Zijn professionaliteit en persoonlijk inlevingsvermogen heeft hij in de vervolggesprekken gecontinueerd met als resultaat dat wij – en wij hebben ook bij andere merken gekeken – nu in onze eerste Mazda rondrijden. Joke en Ronald

Via autotrack een occasion bij autobedrijf knoop gezien. Contact om afspraak te maken verliep vlot. Hele goede service! Had echt het gevoel dat Radjen zijn best deed om mij met een goed gevoel over de auto weg te kunnen laten gaan. Aangezien ik op het moment geen auto had werd er geregeld dat ik hem de volgende dag meteen mee kon nemen en later langs kon laten brengen om de afgesproken reparaties nog uit te laten voeren met gebruik van leenauto. Werd na aankoop zelfs nog gebeld met de mededeling dat ze nog wat hadden gezien aan de auto waar ik zelf niet op gelet had met het bericht dat dit ook nog gerepareerd zou worden. Kortom, superfijne service. Zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen

Een prima proefrit in 2 heel verschillende auto's op zaterdagochtend met mijn kinderen gemaakt. Daarna een prettig gesprek met Radjen over de keuze gehad. Hij luisterde goed en kon mij tegemoetkomen door een leenauto aan te bieden tot de auto gereed was. Ik kon er ook nog een nachtje over slapen en op maandag beslissen. Toen wilde ik nog een test doen op de drempels in mijn wijk. Dat kon en die slaagde, waarna ik nog extra garantie afsprak en de koop was voor elkaar!

Uitstekend!!

Mijn ervaring met Radjen Mohes Singh was uitstekend: Radjen denkt mee, adviseert, is geenszins opdringerig en is een warme persoonlijkheid. Ondanks dat ik uiteindelijk besloten heb om nu geen nieuwe occasion aan te schaffen, bleef hij buitengewoon vriendelijk en beleefd. Aan de verkoper heeft het zeker niet gelegen!

Toppie

Vriendelijk. Professioneel.

Wederom een Mazda

Sinds 1990 achterelkaar Mazda's gereden en altijd via Knoop. In eerste instantie in Breukelen en tegenwoordig in Maarssen. Altijd goede service en afspraak is afspraak. Na een leuke en faire onderhandeling met Radjen over de inruilwaarde van mijn huidige auto rij ik in 2020 in de nieuwe Mazda CX30. Zal vast nog meer Mazda's volgen.......

Er wordt hier goed naar klant geluisterd

Een nieuwe dealer voor mij persoonlijk maar in een jaar van wat ongemakken met de auto toch alles telkens in goede samenspraak weer opgelost en nu een echte tevreden klant van Mazda als merk en van garage Knoop Maarssen als mijn dealer. Ga er vanuit dat dit ook zo blijft... toch?!

Onderhoudsbeurt Mazda 6 uitgevoerd met oog voor details

De punten bij de onderhoudsbeurt waarvoor je vooraf extra aandacht vraagt krijgen alle aandacht. Bij het op halen van je auto krijg je desgewenst ook nog een duidelijke uitleg van de monteur die de werkzaamheden heeft uitgevoerd.

Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd

Vriendelijke behandeling en geheel volgens afspraak uitgevoerd

Zeer prettige en vakkundige garage

Geruime tijd op zoek geweest naar een Mazda CX 5 en uiteindelijk bij Knoop Maarssen uitgekomen. Bij binnenkomst goed en vriendelijk ontvangen en door verkoper Radjen erg prettig begeleid naar de aankoop van een mooie auto. Na een aantal verschillende garages te hebben bezocht voor interessante auto's was deze garage een verademing. Simpelweg door een relaxte houding en het geven van een goede inruilwaarde van mijn oude auto. Vandaag de CX 5 opgehaald, en wederom een prettig onthaal en goede aflevering. Ik zou hier zeker terugkomen!

Aardige werknemers, snel gehulpen

2 jaren heb Ik een lease auto via Knoop autos ter Maarssen. Vanaf het orientatie tot aanschaf, levering en onderhoud ben ik altijd vriendelijke en snel gehulpen. Echt een aanrader.

Afspraak prima kunnen plannen.

Prettige ontvangst en goed verlopen zomercheck.

De koop van de auto werd prima begeleid door Radjen.

Radjen maakte de koop van onze tweedehands auto bij garage Knoop in Maarssen soepel verliep. Zijn uitleg over de auto, het verleden daarvan, de plus- en minpunten zorgden dat wij precies wisten waar wij een besluit over moesten nemen. En alles is een hele prettige sfeer.

eerlijk open gesprek met Radjen

Is erg duidelijk. je weet waar je aan toe bent Was al vaste klant voor onderhoud en daarin altijd tevreden geweest. Prettig ontvangst bij de proefrit met de Mazda 2

Uitermate vriendelijke, eerlijke en prettige benadering

De eerste contacten via de website, met een behulpzame chat, en daarna e-mail en daarna telefonisch met dhr. Radjen Mohes Singh waren vriendelijk, to the point, open en eerlijk. Een verademing t.o.v. eerder bezochte websites, contacten en persoonlijk contact in Mazda garages. Gisteren in de ruim opgezette garage Knoop, met mooie andere occasions, de koop gesloten, een eerlijke prijs voor de ingeruilde wagen gekregen en duidelijke afspraken kunnen maken betreffende de oplevering van de Mazda CX-3. Aan te bevelen.

Fantastisch verkoper Radjen! Top!

Bij garage Knoop ontzettend goed en begripvol geholpen door Radjen ! Mijn man is overleden en zijn auto moeten verkopen! Hij heeft dit zo fantastisch gedaan! Dat maak je niet veel meer mee! Radjen hartelijk bedankt!!

Aardige Verkoper, met veel humor

Radjen is een erg leuke gast en heeft ons goed geholpen!

Kometenweg 7

3606 BD Maarssen