Radjen heeft mij uitstekend geholpen met de aanschaf van mijn auto. Erg fijn geholpen en goed bereikbaar voor vragen! Hartstikke bedankt hiervoor.
Ik ben uitermate tevreden over de prettige wijze van ontvangst, de vrijheid en ongedwongen sfeer om rond te mogen kijken, de vakkundige verkoopadviseurs Radjen. en Sam die voor mij hoog scoren op klantvriendelijkheid en persoonlijke inleving in de wensen van mij (als klant) Kortom verkoopadviseurs waar goed mee te onderhandelen valt. Ook het net even meer moeite doen om je als klant belangrijk te vinden heb ik als zeer prettig ervaren. Verder worden alle mondelinge afspraken netjes op papier gezet, een afspraak gemaakt met de werkplaats planner wanneer de auto geleverd gaat worden. Ik heb het gevoel dat het niet uitmaakt, of je een nieuwe of occasion koopt, je wordt gewoon echt als klant behandeld. 😊
Ik heb een uitstekende ervarig gehad bij het selecteren van mijn nieuw aan te schaffen auto. Met name de manier waarop ik ben ontvangen en geholpen. De verkoper, Radjen Singh, heeft hier zijn aandeel in gehad. Geheel on point met de adviesen en vraagstukken die ik had. Hiervoor dank.
Knoop is een betrouwbaar en servicegericht autobedrijf!
Onlangs een occasion aangeschaft bij Knoop. Radjen was onze autoverkoper en is een hele fijne vent, weet waar die over praat en is eerlijk.
Autobedrijf Knoop B.V. is een betrouwbaar bedrijf dat goede en eerlijke service verleent.
Zeer fijn geholpen door de verkoper Radjen, wist goed te inventariseren waar onze behoeft lag en was zeer prettig in de communicatie.
Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf. Relax en niet opdringerig. Wij zijn geholpen door Radjen, het was vanaf het begin een fijne ongedwongen relax gesprek. Hij laat de klant alleen met de auto, zo word je niet opgejaagd en kun je alles op je gemak bekijken. Ik heb ervaring met verschillende autobedrijven (Ford/BMW) Deze kunnen nog wat leren over de persoonlijke aanpak en sfeer van Knoop Maarssen.
Voor de eerste keer bij Stoop onderhoud laten uitvoeren en geeft ons een goed gevoel.
Paniek ,mijn auto gaat niet niet meer recht uit . Bij div garage’s gevraagd of ik mijn auto kan laten uit lijnen. Geen tijd . Dan word je door familie naar knoop in Breukelen gestuurd . Morgen ochtend om 8 uur meneer . Knoop bedankt voor de service .
Betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht autobedrijf. Duidelijke communicatie bij onderhoudsbeurt, o.a. door een video per mail verstuurd, waarbij het nodige onderhoud wordt getoond en toegelicht.
Ervaringen met Autobedrijf Knoop B.V. zijn zeer goed. Aandacht naar en voor de klant is prima. Afspraak is afspraak en r wordt meegedacht.
Leuke mensen en hoog in het vaandel vriendelijk en deskundig.
Uiterst vriendelijke medewerkers, die je een thuisgevoel geven en adequate service bieden. Ook als je acute hulp nodig hebt i.v.m. een lekke band bijv. Bij regulier onderhoud worden werkzaamheden en kosten altijd besproken.
Zeer goede ervaring, rustige en op de klantgerichte behandeling.
Een zeer prettige ervaring, betrokken mensen met een gevoel voor service. Niet alleen de dame achter de receptie maar ook alle werknemers er omheen. Je merkt duidelijk dat deze mensen passie hebben voor hun vak!
professioneel , klantvriendelijk , waar voor je geldt
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Goede service en denkt in oplossingen. Zowel met verkoopadviseur Sam als afleveringspecialist Joery open en eerlijke gesprekken gehad en alles is naar tevredenheid afgehandeld. Menig autobedrijf zou hier iets van kunnen leren.
Snel en accuraat geholpen bij het repareren van de uitlaat. Prettige en goede service.
Familie Blom uit Hoofddorp, Niets anders dan lof voor dit fantastische bedrijf. Eerlijk, recht door zee, no nonsens, altijd welkom ,geïnteresseerd, meedenkend, vakmanschap door de gehele organisatie waardoor je geen gezeik hebt als je een auto bij Knoop koopt ,of onderhoud. Voor ons niets anders dan Knoop .
te vrede, goede service, en weer een goed rijdende auto ! De video was ook heel verhelderend, duidelijk wat er aan de auto mankeerde.
Superfijn geholpen door Edwin !! Alles netjes geregeld en afgehandeld, en zelfs nog even mijn autoradio overgezet. Fijn zakendoen en súpergelukkig met mijn autootje. Dankjewel !!
Medewerkers van het bedrijf zijn klantvriendelijk. Goede service aan klanten wordt door hen geboden. Met dhr Lautenbach heb ik 2 jaar geleden helaas nog een discussie moeten voeren over de hoogte van in rekening gebrachte kosten voor een reparatie. Dat heeft mij genoodzaakt voortaan (vooraf) kritischer te zijn.
Je wordt snel geholpen, alles wordt duidelijk uitgelegd en mijn algehele ervaring is zeer positief.