Als vanouds een snelle en adequate reactie op ons probleem, een niet startende bus door een accu probleem.
Dit garagebedrijf is vakkundig, klantgericht en staat direct voor je klaar.
Ouderwets klantvriendelijk overzichtelijk garagebedrijf. Mooie auto\'s natuurlijk maar ook onderhoud en service is prima in orde. Afspraak voor beurt en wintervelgen wissel gecombineerd met wat lakreparatie klaar terwijl er koffie gedronken kan worden in een hoekje van de showroom.
Alleen positieve ervaringen met verkoop en werkplaats.
Korte lijnen, direct, correct, no nonsense, eerlijk en altijd bereid tot het beantwoorden van vragen.
Prima service, denken goed mee met de klant en zorgen voor een adequate oplossing van klachten
Goed service en uitleg van de mazda
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, ik kan er altijd snel terecht en word goed en duidelijk geholpen. Ik kwam deze week zonder afspraak en de werkplaats agenda was eigenlijk vol, toch werd er ter plekke even gekeken en werd de auto toch gerepareerd. Top!
Zeer positief! Vakkundige en snelle service.
Ook bij een occasion geven ze een hele goede service. Prima zaak.
Uitermate plezierig eerste mail contact gehad voor de aankoop van een gebruikte auto. Na een bezoek aan de showroom in Maarssen was de deal al snel gesloten. Zowel mail als persoonlijk contact zeer plezierig verlopen in een ongedwongen sfeer. Alles kon en niets moest. Na ruim 2 weken de auto opgehaald en alle afspraken zijn keurig nagekomen. De auto zag er als nieuw uit. Zelfs nog 2 nieuwe banden onder de auto gezet wat ik niet had verwacht. Ze zeggen wel eens, wat je van ver haalt is lekker, maar de aankoop bij autobedrijf Knoop is mij zeer goed bevallen. Top service wat mij betreft. Autobedrijf Knoop staat zeker op mijn lijstje voor een eventuele nieuwe aankoop in de toekomst.
Sinds begin 2016 rijd ik een Mazda Cx-5. De eerste servicebeurt is prima verlopen. Voor het eerst trof ik een garage waar ik een afspraak kon maken en kon wachten op mijn auto. Dat is veel makkelijker dan \'s ochtends afleveren en hem weer voor het einde van de dag op halen, omdat dat meestal niet lukt voor sluitingstijd. De receptie was vriendelijk en werkte snel. De uitleg was prima, de auto werd op tijd en schoon terug gegeven. Tafels en Wifi om te werken tijdens het wachten zijn beschikbaar.
Echte profs. weten waarover ze praten en wat de klant wil.
Ik kom hier al verscheidene jaren en ik wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen. Ik heb niet het gevoel dat men niet de waarheid spreekt en uit is op gewin zoals men vaak hoort zeggen over garages. Mijn oude auto deed het plots niet meer en na een aantal dagen van nakijken wat het zou zijn heb ik in overleg met de garage een nieuwe auto gekocht waar ik zeer tevreden over ben.
Vanwege de goede ervaringen met dit bedrijf ben ik al jarenlang klant. Er wordt altijd met je meegedacht en de service is uitstekend.
Prettig bedrijf met vakbekwaam en vriendelijk personeel! We hebben er een goed gevoel aan overhouden om hier onze Mazda CX-3 GTM te kopen en hebben er geen spijt van, wat een fantastische auto om mee te rijden.
Ik draag een warm hart voor dit bedrijf, ik heb hier al verschillende aankopen gedaan en ben altijd perfect, professioneel en zeer klantvriendelijk geholpen. De medewerkers staan altijd voor je klaar en mochten ze niet direct een oplossing hebben dan doen ze hun uiterste best om deze alsnog zo snel mogelijk vakkundig en klantvriendelijk af te handelen. Prettig vind ik ook als je de auto voor een onderhoudsbeurt heb weg gebracht, je de auto altijd gewassen kan ophalen, prima service.
Bij het onderhoud kwamen er kosten naar voren die bij de 100.000 beurt moesten worden uitgevoerd. Omdat ik als nieuwe eigenaar hiermee slechts 20.000 kilometer had gereden kwam de heer Knoop zelf met een aanbod voor coulance om een gedeelte zelf te vergoeden. Erg netjes en zeker een pluim verdient.
heel prettig geholpen door verkoper, gekomen voor 1500 km , direct geholpen door monteur. helemaal top.
Voor de aankoop van een nieuwe auto goede voorlichting en uitleg. Spontane aanbieding voor een proefrit in een auto van de keuze
Goed geholpen en goede kennis van zaken. Vriendelijke mensen.
Altijd vriendelijk. Ben al ruim 30 jaar klant en nooit geen problemen gehad. Wat me altijd is bij gebleven dat ze je altijd helpen. Zelfs op zaterdag bijna sluitingstijd. Mijn raam ging niet meer dicht,was trouwens midden winter. En de baas helpt je zonder problemen. Top bedrijf en top service