Een firma die luistert, met je meedenkt en samen een oplossing zoekt !!
Mijn vrouw en ik zijn al jarenlang klanten van dit geweldige en daadkrachtige autobedrijf Arie en Jermy KNOOP b.v. in Breukelen. Er bestaat in de gesprekken nooit enige ongewilde druk, maar voor de klant wel een vrijblijvend, uitstekend en eerlijk meedenken met goede degelijke adviezen, suggesties of voorstellen, waarbij alle hulp van de zijde van de zaak wordt aangeboden. Deze werkwijze kennen wij van geen enkel ander autobedrijf. Er is ook altijd sprake van een grote vakkennis. Alle controles en beurten worden perfect en op termijn uitgevoerd, met een puntje op de i. Nu, vier weken geleden, stonden wij weer voor een grote beslissing om een nieuwe auto te kopen en uiteraard vroegen wij om raad bij deze fantastische firma.
Het was door onze specifieke wensen dit keer niet zo gemakkelijk maar uiteindelijk is het door een idee van de leiding, waarop wij geheel konden vertrouwen, zeer succesvol en fantastisch gegaan. Nu hebben we exact alles wat we bij een nieuwe aankoop hoopten te verkrijgen: een prachtige auto naar wens !! Werkelijk dit bedrijf kan je helemaal vertrouwen - dit zijn fantastische mensen, die zich altijd voor 100% voor een tevreden klant inzetten en dat dan ook verwerkelijken. Een grote pluim voor deze firma !! Bravo!