Topbedrijf

Topbedrijf, goede service.

Prettige ervaring

Auto voor onderzoek APK en klein onderhoud gebracht, de gebreken en de kosten werden duidelijk aan gegeven. Hierdoor goed kunnen overleggen wat ik wel en niet belangrijk vond. Vervolgens een tweede afspraak gemaakt om de auto daadwerkelijk te keuren etc. Toen ik de factuur onder ogen kreeg was ik niet ontevreden, netjes gespecificeerd en onder het besproken bedrag gebleven.

Goed advies, goede prijs, goede service

Volgens afspraak mooi op tijd en vakkundig uitgevoerd

Even goed als altijd

Vriendelijk, netjes en eerlijk

Prima bedrijf!

Goed geholpen. Alles conform wat was afgesproken. Dit bedrijf is een aanrader.

Goede service met goede uitleg over wat er is gedaan aan de auto.

Er wordt altijd eerst overlegd over wat er aan de auto moet gebeuren. En dat nooit zonder dat er eerst toestemming voor is gegeven.

Fantastisch snel en adequaat goed op de eerste melding dag! Puik

Directe hulp nadat plotseling de wagen door batterijstoring was stilgevallen . Voorts prima werk verricht !

Heel goed

Had geen beter bedrijf kunnen treffen.

Vak bekwaam en mee denkend.

Mee denkend met klant, storingen en toekomst gericht onderhoud.

Erg vriendelijke mensen die een zeer goede uitleg geven over de gebreken , oplossingen en kosten

In een woord "geweldig"

Auto gekocht en heel fijn geholpen. Goede service.

Auto gekocht en heel fijn geholpen. Goede service.

TOP!

Autoservice Gijs van Dam heeft voor ons een auto aangekocht. Alles super geregeld. Uitstekende service. Heel blij mee.

Top ervaring !!!

Uitstekende ervaring zeer vriendelijk personeel. Alles is vooraf overlegd keurig een prijsopgave gekregen voordat er iets werd uitgevoerd.

Altijd goed

Bij autoservice Gijs van Dam zit je altijd goed. Aardige vakmensen en goede communicatie. Ik ben al jaren klant en hoop dat nog lang te blijven.

Betrouwbaar

Eerlijke en betrouwbare garage, kom er al jaren.

Top Garage

Eerlijk en vertrouwd. Vakmanschap van de bovenste plank. Alles netjes geregeld en goed advies. Je wordt tijdig geïnformeerd over de stand van zaken en wat de onderhoudskosten zijn. Vriendelijk personeel die je altijd te woord staat. Ik ben zeer tevreden over Garage Gijs van Dam.

Weer uitstekend geholpen

Weer uitstekend geholpen Met inleren 2e sleutel na verlies van reserve sleutel.

Uitstekende service

Goed bedrijf met vakkundig personeel. Die mee denkt met en voor de klant. Waar klant koning is. Perfecte levering van bestelde auto.

Goede service, fijn geholpen

Goed geholpen, goede service. Fijn en snel contact. Erg blij dat mijn zoon mij op deze garage attent heeft gemaakt.

Gewoon een top garage!

Een eerlijke garage die netjes en transparant werkt. Zowel Gijs als Igor zijn heel prettig in de omgang.

Vertrouwd adres, duidelijke communicatie, uitvoer zoals gewenst.

Weer bedankt voor de service.

Een zeer kundige garage

Zeer goeie en eerlijke service

Mijn auto naar toe gebracht omdat me eigen autobedrijf er niet uitkwam wat het was. Na diagnose door Gijs bleek het toch in de roetfilter en egr klep te zitten wat ik bij onze eigen monteurs ook iedere keer aangaf. Nu mogen ze onze auto ook in onderhoud nemen. Het bedrijf Gijs van Dam is zeker aan te raden. Onderdelen die vervangen zijn kreeg ik mee Wel zo fijn dan zie je wat ze gedaan hebben.

Vriendelijk en klantgericht!!

Hierboven al verwoord.