Betrouwbaar, rustig, deskundig

Altijd weer prettig om even met Gijs of Igor te overleggen over wat moet, wat kan en wat optioneel is.

Betrouwbaar en kundig

Is zeer betrouwbaar en kundig. Stelt nooit teleur.

Zeer prettige en betrouwbare garage

Vandaag bij de garage Gijs van Dam een occasion aangeschaft en de oude auto kunnen inleveren. Dit is alles zeer prettig verlopen, goed geholpen, in goed vertrouwen gegaan. Goede inruilprijs en aanschafprijs. Geen addertjes onder het gras. Ik blijf bij de garage (was ik al) voor het onderhoud.

Top Service

persoonlijk, betrokken, meedenkend en oplossingsgericht!

Moderne garage met ouderwetse dorpsservice

Eerste ervaring met Autoservice Gijs van Dam. Er wordt eerst gekeken naar de onderhoudshistorie in het systeem, en daarop wordt de onderhoudsbeurt aangepast. Netjes volgens de opgave van de fabrikant, zoals de merkdealer het ook doet. De juiste merk specifieke olie wordt gebruikt, onderhoudsboekje wordt netjes ingevuld. Ook wordt met de klant overlegd over slijtage onderdelen, op basis van jaarlijkse kilometrage, er wordt dus niet onnodig vroeg vervangen . Snelle communicatie via WhatsApp Mogelijkheid om de auto s'avonds laat op te halen. Zou niet weten wat er beter kan, zeer tevreden!

Uitstekende service goed meedenken met de klant en oprechte aandacht

Uitstekende service goed meedenken met de klant en oprechte aandacht

Vertrouwd!

De wagen bij Gijs brengen geeft een vertrouwd gevoel, alles gaat in goed en eerlijk overleg

Snel en deskundig.

Snel en deskundig. In overleg met klant wel of niet grote reparaties laten uitvoeren.

Zeer vriendelijk en eerlijk personeel

Je wordt vriendelijke en goed geholpen. Vertellen eerst wat er aan de auto mankeert voor ze hem gaan maken. Goed overleg. Super!!!!

Vriendelijk, goede service. Binnen een paar uur kon ik mijn auto al weer ophalen en ik kreeg een duidelijke uitleg wat er gedaan was.

Een aanrader

Top service, heel transparant en klantgericht

Prima service en eerlijk

Ik mag al een tijdje de service ontvangen van Gijs van Dam en iedere keer zeer tevreden!! Vakkundig betrouwbaar en eerlijk.

Transparant, betrouwbaar

Zeer goed.

Super service

Zelfs 5min voor sluitingstijd nog steeds bereid om ons uit de brand te helpen! Top team

Prims

Prims

Super tevreden

Dit bedrijf is eerlijk en betrouwbaar. Ze laten keurig iedere keer weten wat er aan de hand is met de auto en bij ophalen komt steevast de bak met vervangende onderdelen op de balie. Ook het laten weten dat de auto gereed is zijn ze trouw in. Ga zo door.

Eerlijk, meedenkend en hoge service

Altijd meedenkend in de wensen, situaties en mogelijkheden. Eerlijk in prijs en service. Zeer vakbekwaam.

Voor het eerst in mijn leven zo'n eerlijke, nette, goede service verleende garage meegemaakt

Al heel wat jaren mijn auto laten onderhouden door een goede kennis die compagnon is van een garagebedrijf. Bij hem ben ik terecht gekomen na diverse slechte ervaringen binnen ons dorp. Bij deze kennis kreeg ik weer vertrouwen in handelingen (onderhoud) vanuit het garage wezen. In het verleden toch een aantal keren teveel betaald voor onderhoud wat niet echt plaats vond. Helaas is deze goede kennis (die altijd voor mij klaar stond) ongeneeslijk ziek geworden en moest ik toch weer op zoek naar een garage voor het onderhoud en APK aan mijn auto. Via mijn buurman ben ik dus bij Gijs van Dam terecht gekomen. hier mee afspraken gemaakt en prijsopgave voor de werkzaamheden. Op de dag werd ik zelfs gebeld met toch wat kosten verhogende werkzaamheden aan de auto. Maar deze moesten gebeuren ook voor de APK. Ik kreeg keurig foto's toegezonden van de door mijn niet ontdekte manco's. We werden ook verrast met het feit dat men zelfs even de auto hadden uitgezogen. KIJK!!!!!!! Dit noem ik nou eens klantgerichtheid en SERVICE. Dank jullie wel hiervoor. Dit geeft ons vertrouwen in jullie werkwijze en daarbij het te betalen bedrag voor jullie geleverde diensten. M.vr.gr. Willem en Angelique van Dam

Goed!

Goed!

Dit is heel goed service.

Mijn auto was schade. Super contact, super service. Nu auto is perfect, beter dan vroeg. En goedkoop! Ik ga daar voor apk, en ....altijd.

Snelle reactie!!!!

M'n dochter supersnel geholpen!!! Erg blij mee!!

Goede service en advies. Netjes niet opdringerig

De auto gebracht voor een APK-keuring, waarbij ik geen klachten of opmerkingen had. Contact gehad via de app met een paar foto's ter illustratie. Vervolgens gebeld voor toelichting en advies. Niet beslist noodzakelijk voor de APK, maar op een vrijblijvende wijze werd aangegeven wat er geconstateerd was en voor reparatie in aanmerking kwam. Op deze wijze werd een vertrouwd gevoel gecreëerd en mijn eigen keuze om te laten repareren makkelijk gemaakt. Bij afhalen nogmaals keurige toelichting van de verholpen mankementen, waarbij de defecte onderdelen werden getoond. Gewoon goed geholpen.

Prima en vlot geholpen

Auto is hier altijd in onderhoud. Nu een APK zonder problemen en incl steekproef in een halve dag afgerond.

Zeer betrouwbare en kundige garage

Zeer goede ervaring met Gijs van Dam, denken mee en denken echt in het belang van de klant.

Fantastisch!

Perfect geholpen en perfect advies.

Griekenlandweg 2

2411PZ Bodegraven